- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
Nem találtam csak egy tesztet ahol idle ~30c load ~61c mértek. Nézegettem több tesztet és abból kiindulva milyenek a fogyasztási értékek és hogy forumon is megvannak velük elégedve feltételezem nem azok a melegedős fajták. Egyébként érdekes hogy konkrétan hőmérséklet adatokat egyik teszteben sem találtam. Ilyen jók hogy erről beszélni sem érdemes?
Ja találtam egy webshop 116Ł árat külföldön ez kb 37k. drágának drága, de meglepően jó árak merülnek fel az előző generációk alacsonyfogyasztású ferzióihoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged