-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aktív tag
válasz storm4 #18432 üzenetére
Üdv!
Nem bírtam ki, és az egyik házikóba beépítettem kíváncsiságból az adatlapomon szereplő konfigot.
ITT van róla pár fotó.[ Szerkesztve ]
Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
HookR
addikt
ProjectM TUBELOR - [link]
Már időszerű volt az első szemétláda felbukkanása...
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
aktív tag
Tegnap már nem volt kedvem azon agyalni,hogy hogyan rögzítsem
Az egy 250-es paneltáp.
A ház a Realantól van egyenesen.
Igen a vízhűtést így vettem annak idején itt a PH-n.[ Szerkesztve ]
Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
Destloler
tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni nem tudja-e nekem valaki megondani, hogy mikor jönnek az első bay trial-i atom processzoros alaplapok?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
szabi__memo
nagyúr
Valoszinu mire itt lesz a Kabini mar lesz Beema (nincs ket honap a bemutatasig) es mire ideer a Bay-trail addigra lassan itt lesz a Cheery-Trail. Eleg gaz a helyzet.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz szabi__memo #18471 üzenetére
Várjuk ki a végét. Sajnos a mai világban, ha valamit kifejlesztenek és bemutatnak nem jelenti azt, hogy a boltokban is elérhető.
⭐ Stella
-
Pista0001
addikt
ARM-os holmikból még rosszabb a helyzet. Ha bemutatnak egy új SoC-ot, jó ha 1-2 év múlva kapható lesz vele mobiltelefon vagy Tablet. Siralmas.
-
törölt tag
Vagy megjelenik a Kabini, és az akkora beígért Beema "véletelnül" csúszik 6-10 hónapot. Ha valóban gyorsan létrejön a váltás, én sem építkeznék Kabinire. Káosz
-
Mercutio_
félisten
válasz #75912448 #18476 üzenetére
Attól függ tényleges fogyasztás / teljesítmény / ár viszonylatban hogy áll majd a kettő most, hogy amd is át veszi az inteles "tdp" - t.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz szabi__memo #18479 üzenetére
Én valami olyasmit hámozok ki ebből a cikkből, hogy Beema tabletekbe és ultrathin laptopokba érkezik.
⭐ Stella
-
Mattanyahu
tag
még egy silverstone ml05 teszt @spcr
a kaveri már nagyon várósThe right man in the wrong place can make all the difference in the world
-
Benőke
őstag
-
ZetorGumi
addikt
válasz Pista0001 #18489 üzenetére
Gondolom úgy voltak vele, hogy vagy a kábelek elvezetését oldják meg azzal, hogy felülre teszik a csatlakozókat, vagy a procifoglalatot teszik fel, de emiatt a kábelezést sokkal nehezebb megoldani.
Inkább a kábelezést oldották meg, mert szerinem egy ilyen lappal, meg VGA-val szerelt konfighoz dukál egy egybevíz legalább.New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Pista0001
addikt
válasz ZetorGumi #18494 üzenetére
Szerintem az egybevíz sértés bármilyen konfignak. Komoly levegős szettek szerintem többet érnek hosszú távon, a "normális" víz meg ugye alapból veri, de az már nem ugyanaz az árkategória.
Az Asus csúcslapjain megoldották, az ASRock lapjain megoldották, az EVGA lapokon megoldották, a DFI-n megoldották... nem lehetetlen küldetés, és ebben a kategóriában nem lehet az árra sem nagyon hivatkozni. Főleg, hogy az ASRock ugyanazt az elrendezést az olcsó(bb) lapjaira is átmentette.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
TomiLi
addikt
válasz radi8tor #18497 üzenetére
Szerintem eleve ilyen speckó rövid vga-ra nem kell fc blokk, nem vízre lett kitalálva. mr.big25 úgy értette, hogy ha full cover vizet szeretne az ember, akkor arra jó alternatíva a ref. nyákos 670/760. (ugye rövid a ref. nyák)
Nekem tetszik az MSI új felhozatala. Igaz a cpu foglalat elhelyezése tényleg necces, de elnézzük.
A vga-n viszont kimondottan jó ötlet, hogy a "felesleges" csatlakozó helyén egy slot telibe rács, így jobban tud távozni a meleg. Egy ilyen kis géphez/vga-hoz úgysem akar az ember három monitoros rendszert. (Jó esetben )Akinek meg tetszik a kis vga, annak ajánlom figyelmébe az ipon-t! GTX 670 asus ismét kellemes áron kapható (mini)
[ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
ZetorGumi
addikt
válasz Pista0001 #18495 üzenetére
Én is így gondolom, de egyre többen használják.
radi8tor1: Hát egy most megjelent VGA-hoz hogy szeretnél FC blokkot? Még legalább 2-3 hét, míg jön hozzá. Már, ha úgy látja a gyártó, hogy megéri hozzá tervezni, és gyártani. a 670 Minihez meg azért nem gyártanak, mert egyszerűen nem éri meg. Ha valaki full vízhűtéses ITX-et akar, az vesz referencia 670-et olcsóbban, és arra a blokkot.
[ Szerkesztve ]
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- ASRock B650E Steel Legend Wifi VADI ÚJ! 3 ÉV GARI!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest