-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz zemplen #72373 üzenetére
mint említettem ebbe a házban egyáltalán nincs molex csatlakozó
Ezt nehezen tudom elhinni, de ha nem molex akkor sata csatlakozó, ahhoz is van mindenféle átalakító.azt mondta nekem az eladó, hogy tönkre teszem a kártyát, ha azt osztom el, Az eladó hülyeséget beszélt, de ha neki hiszel akkor ide miért írtál?
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
nagyúr
válasz zemplen #72358 üzenetére
A videokártyát tuti nem nyírja ki.
A táp a kérdéses mit tud azon az ágon leadni.De szerintem menni fog, nyugodtan használhatod az Y kábelt.
A 6870 nem fogyaszt túl sokat (főleg mai léptékben).Nekem pl a tápomon 4 ilyen PCIE csati van két kábelen... tehét pl SLI-t építenék akkor egy kábel egy kártya.
Természetesen a táp úgy van méretezve hogy ezt elbírja (igazából nincs is osztott köre 12V-on).[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
lsc
nagyúr
válasz zemplen #72358 üzenetére
Mennie kellene olyan pcie Y kábellel is ha kapsz olyat, az én tápomon is úgy van megoldva /a 6-os pcie csatiból van kihozva még egyre/, igaz egyágas a tápom, ezt ki kellene deríteni a tiedről is /mármint hogy egy vagy több ágas/. Ha több ágas akkor molex Y kábel legalább egy db és olyan molex-pcie kábel amin csak egy molex van /sapphire nem egy kártyájához ilyet ad/.
Az élet kegyetlen .
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Asus Tuf 3080ti 12gb
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest