-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
zemplen #72373 üzenetére
mint említettem ebbe a házban egyáltalán nincs molex csatlakozó
Ezt nehezen tudom elhinni, de ha nem molex akkor sata csatlakozó, ahhoz is van mindenféle átalakító.azt mondta nekem az eladó, hogy tönkre teszem a kártyát, ha azt osztom el, Az eladó hülyeséget beszélt, de ha neki hiszel akkor ide miért írtál?
-
válasz
zemplen #72358 üzenetére
A videokártyát tuti nem nyírja ki.
A táp a kérdéses mit tud azon az ágon leadni.De szerintem menni fog, nyugodtan használhatod az Y kábelt.
A 6870 nem fogyaszt túl sokat (főleg mai léptékben).Nekem pl a tápomon 4 ilyen PCIE csati van két kábelen... tehét pl SLI-t építenék akkor egy kábel egy kártya.
Természetesen a táp úgy van méretezve hogy ezt elbírja (igazából nincs is osztott köre 12V-on). -
lsc
nagyúr
válasz
zemplen #72358 üzenetére
Mennie kellene olyan pcie Y kábellel is ha kapsz olyat, az én tápomon is úgy van megoldva /a 6-os pcie csatiból van kihozva még egyre/, igaz egyágas a tápom, ezt ki kellene deríteni a tiedről is /mármint hogy egy vagy több ágas/. Ha több ágas akkor molex Y kábel legalább egy db és olyan molex-pcie kábel amin csak egy molex van /sapphire nem egy kártyájához ilyet ad/.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- sziku69: Szólánc.
- Telekom mobilszolgáltatások
- War Thunder - MMO Combat Game
- Óvodások homokozója
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- RAID
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G
- MSI RTX 3060Ti 8GB Videókártya /Jótállással!/Dobozos!/Beszámitás!/Posta ok!
- 27% ÚJ! ASUS RTX 5070 Ti PRIME OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- GPU Videokártya Hűtés Szerviz NVIDIA Pasztázás & Thermal Padozás 4060 4070 4080 4090 Ti Super
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest