- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz Crias #114448 üzenetére
Ezek közül, az 580 elvileg a legjobb ajánlat. Szerintem ez a nitro+ hűtés is egész jó. A tulajokat meg tudod kérdezni a topikjában.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
jeni
félisten
Van valakinek esetleg volt is,hogy van összehasonlítási tapasztalata egy Asus 1060 6GB Turbo és a mostani Sapphire Nitro+ RX580 4GB egymáshoz mérten?
Az Asus 1db ventijét nem is nézzem,mert úgysem húzom vagy tuningolnám.
Így a Sapphire dupla ventije sem foglalkoztat holott pár sorral lejjebb dicsérik a hűtését.
Mi szól az Nvidia Asus 6GB mellett és mi szól az AMD RX580 4Gb mellett? -
jeni
félisten
válasz Morris #114454 üzenetére
Igen nekem is ezek voltak a gondolataimban.
Azért kérdeztem mert a 280x lett eladva a gyerek gépéből. Eddig az én Asus 1060 karim volt berakva nála átmenetileg.. Mivel most meg van az új RX580 Nitro kari. Ezért kérdeztem maradjon az Nvidia a gyereknek vagy tegyen vissza az én gépembe az Asus kártyámat ? Inkább megkapja az új RX580 karit nem mondja hogy használtat kapott.[ Szerkesztve ]
-
Argos
őstag
Sziasztok!
Ez a példány megéri, jó választás? Vagy van jobb alternatíva, nagyon max 80 ezerig?
Illetve a konfigomba passzol-e?Vagy elég a 4GB-os verza?
Ja, felhasználás: Full HD film, némi játék, Corel draw
[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
Argos
őstag
Köszönöm uraim!
Akkor maradok a jól bevált zafírnál....elmúlik...
-
NemMo
őstag
Tudnék venni 132ezerért msi 1070ti armored videókártyát. Az lenne a kérdésem, hogy az msi mennyire megbízható márka illetve lehetséges, hogy 2 tápcsatklakozót kell rádugni egy 8 és 6 pineset? Néztem olyan tápot, amin több 8 pines van és kivehető pinek révén 6 pinessé lehet alakítani. Jól sejtem, hogy ez jó lenne a kártyához?
-
Zicokuka
senior tag
válasz TheNewDawn #114450 üzenetére
Magyarán tök8 melyik karit veszi valaki a vram miatt az 580 nem lesz időtállóbb. A gpuból hamarabb kifogy a szufla.
-
sztojkalaci
csendes tag
válasz NemMo #114461 üzenetére
Szia! Erre én is kíváncsi volnék. Lesben állok én is egy 1070 armor titánért alzán, gyűjtöm róla az infókat, de sajnos nagyon kevés van róla. Valamelyik külföldi fórumon olvastam egy véleményt, hogy a kártya fasza lenne, viszont kritikán aluli a thermal paste felvitele, és minősége. A srácnak 88 fokon ment állítólag a kártya terhelésen. Újrapasztázta, és thermal tape-el is operált. Állítása szerint így 73 fokon üzemel a vas jelenleg, ami már elfogadható. Ezen kívül én nem is igazán találtam értékelést. :/
-
NemMo
őstag
válasz sztojkalaci #114463 üzenetére
Ez nem hangzik túl jól. Nem véletlenül annyira olcsó akkor. Sztornózom a rendelésemet, amúgy is fájna most az a 170 ezer táppal együtt, csak az olcsó ár vonzott
-
NemMo
őstag
Nem bírok magammal, máshol kinéztem egy assus 1070ti cerbeust
-
Blazkowicz
tag
válasz TheNewDawn #114260 üzenetére
Ma hoztam el . Gondoltam felmegyek árban 90e-re és akkor GTX 1060 6GB, de 62-ért nem tudtam nem megvenni. Örülök, hogy ennyit tudtam spórolni (új konfig = pénznyelő ), ami ráadásul nem ment a teljesítmény rovására.
Köszönöm neked, és mindenkinek aki hírbe hozta.
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz NemMo #114465 üzenetére
Az olcsóbb variációk a hűtésen, tápellátáson, kondikon, csipeken spórolnak. Nem véletlenül drágább egy rendes OC verzió. Elvileg persze te is oda tuningolod, ahova akarod; de az olcsó hús nem fogja bírni, a drágább nagy eséllyel igen ( kivéve, ha peched van). Az armor konkrétan nem egy acélos hűtés, de elmegy, főleg ha olcsó; itt a probléma az, hogy ha mondjuk újrapasztázod ami 10-20 perces meló, az garanciavesztő, mert meglátszik a csavarokon.
Pecsi gyerek@ ha erősebb a csip, az külön bullshit, mert akkor miért nincs rajta több ram, hiszen le tudná kezelni?
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Pintim....
tag
NEztem videot a Vega 64 es Freesync-el. Eleg komoly teljesitmenyre kepes, nagyon magas fps szamokat produkal, akar 2k, es 4k ban is, ha igaz amiket a videokban latunk.
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Nekem 4 monitort kellene rákötnöm egy gépre, 2 jó minőségű kameraképekkel és 2 egyéb. Jó lenne ugyan olyan kimenetekkel megoldani. Mt lenne érdemes beszerezni? 2 vgat, vagy egy erősebbet? Mehet egyszerre 2 vga-ról a kép?
-
Morris
veterán
válasz Pécsi gyerek #114467 üzenetére
Nekem mindegy. Azt tudom, hogy a farcry 5- nek 4Gb ram nem elég.
Az 1060 6gb-al csutkán gyönyörűen megy. -
Kelvin
őstag
válasz TheNewDawn #114459 üzenetére
"Tegnap érkezett meg az enyém , simán elég belőle a 4 gb is, eddig visz mindent high/very highon ) FHD ban nem fog elfogyni a vram"
Ezt ne mond ilyen biztosra légyszíves, megnéztem és az új Assassin’s Creed Odyssey-t és 5gb-t is megeszik. Pedig high-very/high beállításokkal játszom vele.
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
ch2onic
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék érdeklődni, hogy VGA melegedéssel kapcsolatban (Logoltam mindent kb negyed óráig terhelés alatt (CoD Black Ops 4)? fan speed, gpu temperature, cpu temperature, gpu load) hol tudnak segíteni? Nem nagyon találtam a megfelelő topikot.
Problémám az lenne, hogy tegnap vásároltam egy használt MSI 1080 Armor OC-t és miután behozom a Call of duty black ops 4-et, iszonyat gyorsan felmegy a hőmérséklet (próbáltam full hd - high/very high minden ON beállításon és mediumon is) Néha van fél másodperces FPS dropom is. Játékban 80 fok + -ra is felment, a GPU-Z-s logban is volt 1x-2x, hogy annyit jelzett. Tovább nem mertem várni, mert úgy éreztem, hogy rendesen fűt a gépem. Hátul a kivezető venti nyomja ki a meleget, de ez a plexi elég hamar átmelegszik.
iPonban rakattam össze a konfigot a tegnapi napon, mindent ők szereltek be, a log fájlt itt nem tudom feltölteni, de ha valaki tudna segíteni annak szívesen átküldeném.Előre is köszönöm a segíséget!
Konfig:
Ryzen 5 2600x
be quiet, pure power 500 w
g.skill aegis 3000 mhz
msi b450m gaming plus
1 TB WD
250 adata SU900
Zalman Z3 PLUS ház. (oldalsó üveg plexi eléggé meleg szintén, ami a VGA-hoz közel van)[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
-
nepszter1
addikt
Akkor most a rx 580 4gb verzió 62ezer forintért ár /érték bajnok?
-
-
Compika
aktív tag
Kérdezném hogy 180eft-ért gigabyte rtx 2070 oc vagy 130-ért msi 1070ti armor
Compika felhasználónak 10 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
syberia
veterán
https://howbad.info/
-
Crias
senior tag
Hmmm és most akkor melyik a jobb vétel?
62-ért az 580 nitro
52-ért az 150TI cerberus
vagy 45-ért az rx570Crias
-
syberia
veterán
válasz Paxker315 #114490 üzenetére
Ha játékos gépet épít neked, abban a vga kell erős legyen. Milyen kártyát rak bele?
(#114491) Crias: 1. legjobb teljesítmény 2. legjobb fogyasztás 3. legjobb ár
Mérlegeld mi a legfontosabb számodra, akkor könnyebb lesz eldönteni. A 2 RX kártya ár/érték aránya lényegesen jobb a 1050 Ti-nél.[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
ch2onic
csendes tag
Sziasztok,
MSI GTX 1080 8GB OC-vel kapcsolatban tudna valaki segíteni?
Nem szeretnék ideposztolni egy hosszú leírást arról, hogy pontosan mi a probléma, úgyhogy inkább privátba tenném meg, hogy ne spameljem szét a fórumot. Előljáróban annyit, hogy a GPU core clock, temperature, fan speed, GPU load, power consumption stb-t logoltam és eléggé magas értékek jöttek ki néhol játék közben. Ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni privátba, hogyha valaki felajánlja a segítségét.Nagyon szépen köszönöm!
Üdvözlettel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs