Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xoltbis

    csendes tag

    Halihó!

    1-2 hónapja kérdeztem tőletek, hogy milyen monitor vegyek, de keresztül húzták számításaimat, így csak most jutottam el oda, h monitort vehessek (most már remélem tényleg, lol).

    Akkor megtárgyaltuk, h szerelmem tárgya, a Dell U2312HM lenne a legjobb vétel a számomra (cél: HD filmnézés + játék; (23) inkább 24" legyen, Sapp. R9 280X vga; árkategória, 50-70k).

    Most négy kérdéssel fordulok hozzátok:
    1, meg szeretném tudni, h még mindig ez lenne a legjobb vétel vagy van esetleg vetélytársa?
    (mert most sokat ajánljátok a P2412H-t az ugyanolyan jó vagy gyengébb mint az u2312hm csak az épp nem volt, vagy egyéb oka van? tudom, h 1-2 hónap nem sok idő a változásra, de a lehető legjobbra szeretném elkölteni a pénzem)
    2. olvastam most sokat a PWM-ről, h az U2312HM a rev.06tól pwm mentes (tftcentral) - tehét kérdésem: h amit most kapok (Oázistól) az már mind pwm mentes vagy zsákbamacska és lehet cserélni ha mégis pwmes és zavar?
    3. ez a PWMes szabályozás, kb mennyire érinti az egyéneket, mert a "ne törődj vele 1 embert érint 100ból" tól "a marhára zavaró véletlenül se vegyél oylat" kategóriáig terjednek a válaszok, de többet adok a Ti véleményetekre
    (szemüveges voltam és az erős fénytől könnyezek, ha ez irreleváns a pmw technológiához, akkor most demonstráltam h mennyire vágom a témát lol :) )
    4. az u2312hm -et lehet 72hz-essé varázsolni? sok macera ez? (hd filmnézés miatt)

    Előre is köszi, és bocs, h ismét hosszúra sikerült a post :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák