Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Kár hogy a Samsung átvette az Apple féle zárt piac hozzáállás és amikor talán támogatják is az iOS platformot, azt szándékosan gagyi módon teszik, miközben egy milliós piacról mondanak le. Azt nem hinném hogy az Apple továbbra is olyan szinten akadályozná 3rd party órák integrálását egy iPhone mellé, ami átugorhatatlan akadályt jelen... főleg mióta az EU jogosan rájuk szállt.
Valószínüleg 90% feletti funkcionalitást el lehetne érni az iOS platformon is az androidhoz képest, amivel valódi okosóra alternatíva lenne az Apple Watch-nak. -
smokin
tag
A Galaxy watch sportnak is hasonló volt a dizájnja és az is bejött meg ez is.
-
Flashback
addikt
válasz
Parallaxis #46 üzenetére
Meg még sok mindent kihagytam. Ez van a környezetemben ezt lätom. De talän ez most a 3 legnagyobb brand a szektorban.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Flashback #36 üzenetére
Az Amazfit-et is kihagytad.. Nem véletlenül hívják őket olcsó Garminnak, mert negyed áron kb. ugyanazt hozzák, ha nem vagy élsportoló.
Én egy Amazfit Balance-t vetettem össze egy Garmin Fenix 7 Pro-val és az én átlagos sportolási és hétköznapi tevékenységeim mérésénél majdnem teljesen azonos eredményt mutattak (így végül a Fenix el is lett adva, mert pár dologban a Balance többet is tud és lényegesen olcsóbb és kényelmesebb viselni is). -
dnelb
veterán
válasz
Flashback #43 üzenetére
annak ellenér hogy 2 havonta jön hozzá a frissítés
sajnos ez sem igaz, watch6-hoz jött eddig 4 update, abból 1 azért volt mert az egyik hibás volt és gyorsan javítani kellett.Megjelenéskor is tele volt hibával és majdnem decemberig kellett várni az első igazi updatere... De aztán a pontatlanság miatt eladtam.
komoly szinten már Garmin, Polar szvsz
az a baj az apple watch hozza ezt a szintet, android oldalon meg nincs ilyen óra senkinek -
Flashback
addikt
5, 6-ban már a jobb biokatív szenzor van, a hömérséklet modullal megtámogatva.
De a mögöttes algó még mindig nincs Apple szinten, annak ellenér hogy 2 havonta jön hozzá a frissítés... Jellemzöen az edzés elején mér kicsit félre. Az intervallum futásokat egy kis késéssel követi.
Volt V800 Polar órám (5 éve), mellkas pánttal. Na az szuper gyors és reszponzív volt. Olyan funkciókkal amit azóta sem látok a mostani okos órákban. A Watch egy jó közelítö értéket ad. Àtlagos sportoláshoz elég, komoly szinten már Garmin, Polar szvsz. De ha inkább az okos funkciók kellenek jobban akkor van terepe a Watchnak/Pixel Watchnak.#38 Ricardo: Huawei nincs a családban.
-
dnelb
veterán
ugyanaz a szar sajnos, vagy 4 generációs hátrányban van egy apple watchoz képest... Sportolásra kb alkalmatlan, magasabb tartományban csak tippelget, a gps szintén hulladék, proci sem fejlődött kb semmit. Neki a csatornáját ajánlom, szépen kiméri ezeket.
Nagyot kéne fejlődniük mindenben, 3 éve adják ki ugyanazt. -
Flashback
addikt
Van a szük családi körben mind a härom féléböl. Mindegyiknek vannak elönyei hätränyai. Az Apple a "best allrounder" csak ugye nem túl kerek... A Garmin üzemidöben verhetetlen csak ugye nem "túl okos", és fizetned kell szinte mindenért. De ha mondjuk ha komolyabban sportolsz (ultra futás, triathlon) akkor marad ez, vagy a Polar.
A Samsung pedig kerek. Szerintem ez a design nyerö órában, de egy ugye szubjektív. Az 5-ös szériában váltottak szenzort, azóta pontosabb a követés is. De a SW még mindig nincs Apple szinten, folyamatosságban, kinézetben, hasznälhatóságban.
Szóval most így néz ki a piac szvsz. -
Y72
aktív tag
Mindegy hogyan néz ki, amíg nem tudja azt a szintet mint egy Apple vagy Garmin.
-
Rigormortiis
veterán
Nekem nincs vele bajom így ránézésre. Aztán majd élőben kiderül.
-
Csocsesz75
őstag
Nekem tetszik. A négyszögletes rész remélem az akksi növelése miatt is van.
-
Parallaxis
addikt
válasz
janeszgol #29 üzenetére
Van olyan üzemmód, hogy ultra takarékos, amikor mindent lekapcsol és csak egy óra-perc kijelzést tesz ki a kijelzőre és semmi másra nem alkalmas csak idő kijelzésre.
Ebben a módban, csak gombnyomásra felélesztve és estékre kikapcsolva TALÁN elképzelhető a 1,5 hét, csak így konkrétan semmi értelme az eszköznek. -
MLA
aktív tag
Hát ez így képek alapján egy böszme rondaság.
-
janeszgol
félisten
válasz
Parallaxis #28 üzenetére
Egy Galaxy Watch sem megy el 1.5 hetet. Ez hazugság. Én a GW4-et sim nélkül, csak órára és értesítésekre használva (minden más off) a harmadik nap már csücskös. Igazából harmadik napról nem is beszélhetek. Nem bír annyit.
Akinek van termékismerete az tudja ezt. -
Parallaxis
addikt
válasz
NvidiaRTX #16 üzenetére
"Én ésszel használom a Watch 6 Classic-ot (47mm) és másfél hetente töltöm."
Hát persze. Ha mindent kikapcsolsz és ultra takarékos módban kizárólag az idő kijelzésére használod és estére ki is kapcsolod, akkor talán valóban bír ennyit. De ha rendeltetés szerint használod, akkor max 2 nap.
-
Lajmund
őstag
-
Osnyak
kezdő
Nem mondom hogy ronda, de nem is szép. A szögletes órák alapból nem szépek, de ez meg se kör, se négyzet. Egy szóval: meh. A Watch 6 classic viszont továbbra is nagyon szép.
-
Badboys
őstag
Jézusom ez olyan ronda, hogy már szép. Biztosan nem váltanék erre. Pedig a SGW6 üzemidejét rendesen elbaltázták egy frissítés alkalmával.
AuraSync: Ha nem titok áruld már el, hogyan csinálod? Én reggel 9 kor kapcsolom be és este általában 19-20 óra körül kikapcsolom. Így is 2 naponta kell tölteni. Gondolom nem okos óraként használod csak sima akkor talán kijön ez lehetetlen idő.
-
-
Insanati
csendes újonc
Eddig sem voltak hű, de szépek a Samsung órák, sőt a legtöbb kifejezetten fantáziátlan és inkább funkcionális,mint elegáns dizájnt kapott, de ez most mindent alulmúl. Mintha egy 10-20.000 forintos BlitzWolf vagy Kospet kaliberű budget vacak lenne.
-
Predatorr
őstag
Ez is olyan pontatlan lesz, mint a korábbiak, folytonos kényszerű újrakalibrálással, 1 napig sem tartó akkuval? Mert akkor mindegyus, hogy ennyire randa.
-
Lajmund
őstag
Nem tudom hogy tetszik vagy nem élőben biztos szebb lesz meg màs színben mondom ezt fekete samsunggal a kezemen. De ha màr ekkora szögletes batár lesz remélem teletömik aksival.
-
etohun
aktív tag
Ha ez az ára a vércukormérőnek, ám legyen, le a kalappal, hogy belefért, ugyanakkor ha tiszán dizájn szempontok nyomán lett ilyen, az gáz.
-
hito
nagyúr
Szerintem a tok designjával nincs komoly gond, a szíj amit nem sikerült eltatlálni, nem passzol hozzá. Picit keskenyebb szíjjal rendben lesz ez.
-
adamklark
senior tag
Ha ronda órát szeretnék, akkor Apple órát vennék
-
joey04
titán
Teljesen négyzet kéne.
-
Metal213
tag
Szééééép!!
*bocs, nemide.
-
Flashback
addikt
Remélhetöleg a normál Watchok nem követik ez a hülye designt...
-
Tschubi
tag
A kör négyszögesítése. És ez tényleg ronda.
És még egy érdekesség a képekhez. Utoljára októberben esett 28-ra szombat, és legközelebb meg szeptember lesz majd. -
Bogdán Máté
csendes tag
válasz
TechMagneTic #1 üzenetére
Csatlakozok, bűnronda.
-
TechMagneTic
tag
Úristen de ronda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Amazfit Balance okosóra eladó, újszerű, 1 hét garancia
- Apple Watch 9 45mm Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4263
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest