- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzoleex85
csendes tag
Bocsánat már javítottam a linket. Egyébként a Gigabyte AORUS FI27Q - ról lenne szó
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz surgyi #102951 üzenetére
várj, majd egyszer beesik a "kifogyott" lg, 160e környékén, 130e környékén acer nitro van ilyenből
Ace owner
én pedig bánom. hogy nem vettem meg ( :
27"@fhd ugyanannyi ppi mint 32"@1440p
vége az lesz letojom és veszek egy 27@fhd 60-75hz-es synces v anélkülit, kis buktéval el lehet adni, ha lesz normális áron újra 32" 1440p 144hz majd akkor veszek
asusnál valahogy nem tudok kibékülni a panel melletti kezelőszervekkel fronton, hiába van jó áron_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz surgyi #102960 üzenetére
mindkét technek vannak előnyei és hátrányai, innentől szubjektív mit tekintesz előnynek
az lg-t nagyon eltalálták az biztos, va-ból pedig nagy eséllyel ez a samu van a legjobbak közt, de a marketingnek nem kell bedőlni, ritingsen olvasd el, és ahol csak találsz róla érdemit_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
surgyi
senior tag
válasz Chaser #102961 üzenetére
Igen, ahogy írod! Az a baj már lehet túl sokat is olvastam/videóztam a témában. Mindegyiknek vannak "hibái" végül. Eddig LG monitoraim/tv-im voltak, ezért húzok is felé, de lényegében sehol nem kapni, s 40-50K különbség van a két monitor között. Ez érdekelne inkább, megéri rá várni, hozza azt a pluszt amit az ára alapján esetleg elvárnék tőle (vs Samu)?
-
Chaser
legenda
válasz surgyi #102962 üzenetére
20-25e az a különbség
ne egy idegen mondja meg várj v ne várj nem tudni mikor jön az lg
mondtam én nem estem hasra az ívelt va panelektől, látható felületük kisebb mint ugyanakkora síknak, az biztos - legalábbis amit a szemünk detektál belőlük -
marketingben nagyon jó a samu, de pont a "feketébbnél is feketébb" meséjük rintingsnél már egész másképp néz ki_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
( V )
veterán
Igaz eső után köpönyeg és már behúztam egy ACER XV272UP-t az adott oldalról (+kalibrálás) viszont nem találtam külön topicot (vagy valami gyűjőt mint anno az U2311H-mnak), a jelenlegi tulajoknak mi a véleménye egyébként?
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
AsakuraDave
őstag
válasz Chaser #102961 üzenetére
Rtings nem rosz bár nagyon elfogultak szerintem ,akkor már hardware unboxed tesztek jobbak csak kevés monitorrol van még. Mai napig PG279Q-t isteniti a rtings miközbe redditen csak 5millio poszt van hogy borzalmas bleedje van és mivel g-sync modulos jó drága is és csak nvidia karival megy...(XB271HU dettó) Szerintem 2019 végén már semmiképp ne vegyen az ember g-synces monitort. AMD navi kártyái is jók lesznek nagy eséllyel,5700XT is 2K 144Hz-re jó választás egy 2070S helyett ami 2K-n sose fog neked ray tracinget játszható fps-el kitolni.
27" 1440p mellett is van hogy raknék élsimitást a játékra vagy feljebb tolom a resolution scale-t 1.2-1.5-re. Így nem tudom egy 1080p ekkora képen hogy nézhet ki scaling nélkül.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Chaser
legenda
válasz AsakuraDave #102965 üzenetére
ezért mondtam olvasson mást is, nálam is a "user review" a legmérvadóbb
gsyncest egyébként én sem vennék, modelltől függetlenül elég sokan köpködnek rá, hogy mindent csinál, csak azt nem amit kellene
egy jó freesynces ami kezeli az nv kártyákat is, minél kisebb alsó limittel_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
merka
csendes tag
Sziasztok!
Monitor vásárlás elött állok és szeretnék tanácsot kérni hogy milyent érdemes venni.
Az elképzelésem az hogy 27 hüvelykes legyen és olyan 80000 körül legyen játékra kellene föleg a monitor . A választ előre is köszönöm . -
surgyi
senior tag
válasz Chaser #102963 üzenetére
Én az érdemes-e várni, nem magára az időre értettem, hanem jobb-e valóban az LG, főleg az árakat is szem előtt tartva.
LG 27GL850-B --- 170 190 Ft lenne, ha lenne a kis ufónál egyébként 182k körül lehetne rendelni még más boltokból.
Samsung C27HG70QQU pedig ~139eFt a sivatagi boltban.
Nos a valós árkülönbözet a kettőnk "tippje" között van félúton: 30-40K
Bár veled folytatok beszélgetést, de közben várnám, esetleg egy LG vagy Samsung tulaj ha olvassa,s megírná a személyes tapasztalatait... -
csucsbicep
nagyúr
Éppen megvenni készülök az 32" AOC Q3279VWFD8 monitort lekuponozva 58K-ra. Azonban megakadt a szemem az 31.5" Viewsonic VX3276-2K-MHD terméken is 4 Mátyással drágábban. Van számomra hátránya is, hogy nincs freesync és csak 60Hz. Van valami olyan előnye ennek ellenére is az AOC-vel szemben(azon kívül, hogy szebb), ami miatt érdemes inkább ezt venni? Gondoltam megkérdezem.
-
jeni
félisten
PA
VA
IPS
kijelzős monitorok esetén ha
Xbox X,asztali Blu-Ray és média lejátszóra tenném melyik lenne a jobb vétel?
Pc gépre ritkábban menne bár ott van a 2060 karim is.
legalább 2db HDMi és min 1db Diplay port legyen rajtaDVI és VGA nem kell -
-
Chaser
legenda
válasz Amerigo57 #102972 üzenetére
a 750 tn, ami válaszidőben jobb lesz, de képminőségben pedig rosszabb
szerk:
surgyi
erre két profi is lehet két különböző választ mondanabalintka
na előkerült, ez is kifutóban volt eddig
szóval ez ips, a 750 tn[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
Olyan segítségre lenne szükségem hogy a Samsung UE48H6400 Aktív 3D TV-hez szeretnék venni Blue Ray asztali lejátszót.
A TV 1080P-t tud, filmeket is ilyen felbontásban rendeltem a gyerekeknek.
Melyik lejátszó lenne kompatibilis a TV-vel, mit ajánlanátok?
Amelyik 4K az is simán le játsza a 1080P-t ugye?
A lejátszók kezelik a 3D-t, ez jó az aktív 3D szemüvegnek?
https://www.pcland.hu/panasonic-dmp-bdt180eg-smart-network-3d-bluray-lejatszo-99962?forras=3Ezeket néztem, de nem értek hozzá, HDMI kábelből milyet érdemes hozzá vennem?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Gábor
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
szasanyi
félisten
válasz Gaboman #102974 üzenetére
Nem tévedtél el? Ez a Milyen monitort vegyek? topik. Talán inkább itt próbáld.
Dehogy nem: PS4 árak itt De ha nem játszol tök fölösleges neked.
[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
válasz Cyberbeni #102975 üzenetére
Eddig PS4-ből 100 alatt még nem igazán láttam újban.
Elnézést ha rossz helyen érdeklődtem, csak kimondottan ilyen topick nem tudom van e.
Ne mis néztem bevallom őszintén!szasanyi:
Köszönöm![ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
HookR
addikt
Jelentem, Acer XZ321QU-val is tapasztaltam, amit vevőértékelésekben a Dell S3220DGF kapcsán írnak, miszerint játék közben, G-Sync használata esetén 2-3 másodpercre fekete lesz a képernyő. Teljesen szórványosan. Első napokban elő se jött, ma meg fél órán belül tucatszor is.
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Üdv.
Létezik VA paneles, DVB-C/T tunert tartalmazó monitor?
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
HookR
addikt
válasz szasanyi #102981 üzenetére
Még épp csak elkezdtem olvasgatni a témában.
Itt például AMD kártyák kapcsán írják, hogy bizonyos verziójú driverrel előjött, másikkal nem.▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
-
goodwill
tag
Sziasztok,
Szerintetek?
https://www.arukereso.hu/monitor-c3126/fn:termekek-osszehasonlitasa:lg-24mp59g-p-p366046145,lg-24mk430h-p400022457,aoc-24v2q-p420740889,aoc-24e1q-p413470629,acer-v247ybi-um-qv7ee-001-p414586397,lg-27mp59g-p-p367715399,acer-rg240ybmiix-um-qr0ee-009-p425347611,aoc-27v2q-p420740880/Milyen lehet egy vakon repülni? Olyan mint egy hülyén halni meg?!
-
frank04
tag
Sziasztok,
Erről mi a vélemény? ACER NITRO VG240YBMIIX
24" FHD 75Hz FreeSync (bár nincs DP, csak HDMI) -
Chaser
legenda
válasz goodwill #102987 üzenetére
sztem ha linkelni akarsz, kimásolod a url-t ctrl+c-vel
ide bepötyögöd mi legyen a link neve - pl aoc 24g1
ezt a szöveget kijelöl9d, rákattintasz alul a linkelés gombocskára, és a felugró ablakba nyomsz egy ctrl+v-t_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
goodwill
tag
Monitorok [link]
koszi, és a vélemény?
Milyen lehet egy vakon repülni? Olyan mint egy hülyén halni meg?!
-
Chaser
legenda
válasz goodwill #102990 üzenetére
megy ez
átfutottam, ebben az árkategóriában nagy csodára ne számíts, 1m válaszidő ips-nél még 200e ft-os kategóriánál sincs, az mind kamu
aoc-nél nagyobb eséllyel futhatsz pixel hibásba, egyéb panel gondosba, későbbi meghibásodási esélye is nagyobb
innen az első lg-t venném, sok ák-s vélemény van róla és zömében pozitívak_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
N0bu
csendes tag
Jò reggelt!
Jelenleg egy Dell p2414h monitort hasznàlok.
Mekkora visszalépést lenne képminőségben egy TN paneles Dell S2719DGF ? Valakinek tapasztalata? Brekk ? Csak jàtékra kellene de fontos hogy szép szìnei legyenek. Esetleg IPS alternatìva 27" 1440p 144Hz. A fàjdalom küszöb az valahol 140ezer kerül van.Előre is köszi!
-
Zizi123
senior tag
Ez ennyiert gondolom best buy, ha az ember bizik benne, hogy nem romlik el, mert csak 2 ev van ra.
Link -
Teasers
tag
Sziasztok. Monitort szeretnék, minnél olcsóbban, nincsenek nagy elvárásaim. Jelenleg egy AOC E2470Sw monitorom van. Max 25-30. ezer forintból érdemes ezt cserélni? Játékra használom 80%-ban. Ennyi pénzért érdemes, vagy egyátalán lehetséges cserélni? Vagy inkább gyüjtögessek még?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A Philips 325e1c/00 [link] 31.5 colos VA paneles monitorról mi a véleményetek?
Tervezésre és filmezésre, valamint játékra kellene. Játéknál többnyire nem multis FPS-re gondoltam, de az fontos, hogy a fekete az fekete legyen.
80-82k körül kapni.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
atti78
csendes tag
válasz szasanyi #102994 üzenetére
És hogy érzed, még jó a full hd 27"os monitorhoz? Gondolom játék meg full hd filmnél nem lehet gond, de egyébhez nem "pixel"-esek a betűk? Csak kérdezem, még nem láttam, de majd fogok.
Ha esetleg meglesz, megírod milyen sötétben? Bevilágításra meg ips glow-ra gondolok.
Van-e esetleg ugyanilyen jó, de csak 24"-os?
Köszi![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Az elmúlt két hétben eluralkodott a káosz a topik körül, ami már nem csak nekem tűnt fel.
Részben a Black Friday okozta őrület miatt, részben pedig (régi) új emberek elkezdték szét-spammelni a topikot a különböző akciókkal, megjegyzésekkel, YouTube videókkal, aminek köszönhetően gyakran előfordult, hogy egyesek válasz nélkül maradtak, mert annyi hozzászólás keletkezett, hogy már egyszerűen átsiklottunk felette.
Ezzel még nem is lenne gond, mert pl. az iPhone topik is tele van megjelenéskor a rendeléses kommentekkel, tehát számítottam erre.
A nagyobb gondom az, hogy nem győzöm OFF!-ba rakni ezeket a hozzászólásokat, és továbbá ennek köszönhetően elsiklunk mások kérdése felett.
Szerencsére ilyenkor jó esetben megkeresnek privát üzenetben, de ezzel mások nem lesznek előrébb, mert a keresés során nem fog találkozni az adott kérdéssel, típussal stb.Arra kérnék mindenkit, hogy mivel a "Milyen monitort vegyek?" c. topikban vagyunk, így ami témába illik, tehát tanácsot kérünk, igény alapján, illetve új monitor vásárlással kapcsolatos egyéb hozzáfűznivalónk van, (ilyenek, hogy inkább a nagyobb felbontást válaszd, vagy ne ezt a márkát és a többi), és a kapott válasszal kapcsolatos, az mind maradjon ON!.
Rendeléssel, tartó karral, kábelekkel, tesztekkel, akciókkal, egyebekkel minden mást kérnék OFF!-ba tenni!Mindenki döntse el, hogy amit ír, az témába vág-e vagy sem, és ennek megfelelően a kis négyzetet tessék kipipálni elküldés előtt:
Köszönöm a többiek nevében is!
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest