Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TeeJay #81388 üzenetére
Hallgass meg egy 3,5ös polar ultimate-t, majd meglepődsz hogy sokkal halkabb mint a 2,5ös Sensíra(nekem itt van az udvaron egymás mellett a 3.kültéri nagyon jól tudom hasonlítani őket azonos körülmények között), mielőtt megvettem a polart, pont ettől tartottam hogy majd jóval hangosabb lesz a kültérije mint a Daikin.
És borzasztó nagyot csalódtam benne pozitívan, a kompresszort akkor hallom csak mikor nyélgázon 1200-1300W on teker, 8-900W-ig ami a névleges hűtő teljesítménye, alig hallani egy halk duruzsolást, hasonló szituációnál a sensira rendesen dorombol.
A venti jóval nagyobb átmérőjű a polar ban így sokkal alacsonyabb fordulaton jár. Mikor este leszabályoz 80-90-100W ra akkor a sensíra sokkal hangosabb(ő ilyenkor csak 120-130ig megy le), ventiben és kompiban is.
A polart még soha nem hallottam szörcsögni meg azt se hogy áramlik benne a hűtőközeg. A sensira rendszeresen csinálja ezeket(mind a 2.készüléknél) nem hangosan de 2.méterről simán hallom!A polar nál volt egy kis galiba a kültérin, néhány csavar nem volt rendesen meghúzva és rezonált bizonyos fordulatnál a lemez burkolat, ezeket meghúztam azóta teljesen csendben jár!
Eddig még teljesen elégedett vagyok az ultimate-al, ha szét nem esik idő előtt és elmegy hiba nélkül 5-6.évet azt mondom rá hogy jó befektetés volt!
Majd télen leszek kíváncsi hogy fűtésben mit produkál a sensirákhoz képest!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest