Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz S. Szabi #20489 üzenetére
Ha fejhallgatózól a gépről és fontos a jó minőség, akkor valóban érdemes egy jó hangkártyában gondolkozni. De ha esetleg csak az kell, hogy a digitális audio jelet át vidd az erősítőre arra a HDMI is tökéletesen alkalmas, ebből a szempontból mindegy, hogy spdif -en vagy hdmi -n megy, sőt a hdmi -n már TrueHD vagy DTS-HD is mehet, az erősítő végzi a dekódolást minden esetben (sztereóra is értve). Ja de közben megnéztem, a Denon PMA-50 erősítőn, csak coax és optika van. Ebben az esetben én is a coaxot választanám mindenképp.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
-
S. Szabi
őstag
-
-
titán
válasz S. Szabi #4148 üzenetére
Sok sikert hozzá, plz majd számolj be az eredményről
@(#4147) Gorneck23: EQ van rajtad, de a crystalizerrel ellentétben itt olyan gomb van, amivel kikapcsolja a hangkártya minden hangmódosító hatását a jobb hangminőség érdekében.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
BK87
senior tag
válasz S. Szabi #4100 üzenetére
Szia!
Nekem is x540-es logitech van, ahhoz vettem egy creative xtreme gamer hangkarit, és szerintem sokkal szebben szól, mint az alaplapi realtek 889-el. Tisztább lett a hangzás, szebb lett a basszus, és jobban bírja, ha feljebb tekerem a hangerőt. Őszintén szólva nem vártam akkora javulást, mint amit tapasztaltam. Szerintem megéri egy jobb hangkari.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz S. Szabi #4098 üzenetére
Ha gondolod, vedd meg bátran, rosszul nem jársz vele. Szvsz szintén ágyúval verébre, csak a szoftveres eq az olcsóbb, mint egy hangkártyát venni csak azért, mert a driverébe van építve egy szoftveres eq. Ami mellesleg messze nincs olyan jó, mint VST, amit linkeltem.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
válasz S. Szabi #4096 üzenetére
Metálhoz sok basszus? Te szvsz elnézted a műfajt. (amúgy én is metálrajongó vagyok)
Szoftveres megoldás rengeteg van, ha a gitár helyett mégis a lábdobot akarod hallgatni:
Pl a legjobb minőség (ágyúval verébre):
Foobar2000 -> VST wrapper -> VST EQevDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest