Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sklave
csendes tag
válasz
0st0r0s #3567 üzenetére
Szia.
Snowdog topiktársunk korrektül, és úgy gondolom, érthetően összefoglalta a dolgokat. Annyit tennék hozzá, hogy a Garmin nem az a kategória, ami csak úgy összeomlik mindennapos használat közben. Láttam már kollégámnál több éves gépet, (kb.5-6) ami gyakorlatilag non stop megy, és soha nem volt vele semmi probléma, de nem is turkált benne a navigációt kivéve.A TMC? erről aztán olvashatsz véleményeket, pro, és kontra. Minél többet olvasol annál bizonytalanabb leszel.
-
sklave
csendes tag
válasz
0st0r0s #3563 üzenetére
Egy jó kis [TMC teszt] Budapestről
-
sklave
csendes tag
válasz
mclaren777 #3557 üzenetére
Szia!
A kijelző lehet 3.5" is ha szép éles képe van. Lehet, hogy jobban látod a kontúrokat, mint egy 5"-on. Ez tapasztalat. Meg kell nézni előtte. -
sklave
csendes tag
válasz
0st0r0s #3550 üzenetére
Csákány!
Nem vagyok guru, de volt már a kezemben néhány szerkezet. Azt nem írtad, hogy személy- vagy tehergépkocsit vezetsz. Ha az előbbi, akkor Primo, vagy Becker. Primo előnye a térkép. Beckeré a vas. Ha utóbbi, akkor Sygic Truck. A különbséget a guruk fogják elmondani, tehát ez csak támpont. -
sklave
csendes tag
válasz
Gabesz1019 #3093 üzenetére
Hali.
Nem tudom egyáltalán érdemes e, és lehet e kapni. Itt kérdezz rá.Vannak guruk, akik kielégítő választ adnak szerintem. -
sklave
csendes tag
Ez talán kicsit szögletesebb. Van rá 2 év gari, és jó a támogatása. Van 6" kijelzővel is.
A Bt-vel kapcsolódhatsz a telefonoddal, és igen, használhatod, mint kihangosítót.
-
sklave
csendes tag
válasz
#16820480 #3084 üzenetére
A Dryve-hez tavaly óta nem volt frissítés. Erről itt olvashatsz. Ez most a nagy újdonság, és várjuk a fejleményeket, hiszen ez a cikk pénteken jelent meg, és van ami nekem sem tiszta még.(Lásd: Hozzászólást a cikkhez) Az új szoftver, már márciusi térképpel van. Lite.Valóban. Ha végig olvassa az ember, akkor hiányoznak belőle dolgok, de az ára... 3000 Ft-ért? A Lite-ben is frissek a térképek Azért érdemes rákérdezni a boltban, hogy mikori a térképállománya az ott lévő Drive-nak. Ha a Drive-t választod, azért bőven 30 alatt vagy. Az Utinavi meg 16 körül van.
-
sklave
csendes tag
válasz
gabor_01 #2960 üzenetére
Itt mesélek: Ez tényleg csak mesélgetés
-
sklave
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- Megjelent a OnePlus 13T
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest