Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottó58
senior tag
Az LG 4163B, 4164B és 4167B közül melyik volt a jobb író?
Egy régebbi gépbe kellene.» facebook nélkül is volt, van, lesz élet «
-
Ottó58
senior tag
válasz
kicsirigó7 #18504 üzenetére
Ha jól emlékszem a 4163B fw-je A100-A106-ig volt, ez jó a -64,-65-67-hez is?
» facebook nélkül is volt, van, lesz élet «
-
dark2
tag
Sziasztok!
Beesett hozzám két optiarc író. Egy 71xxS és egy 7200A, ha jól emlékszem a típusokra. A 7100-as laser power/calibrate errorral lett "átdobva" nekem, rontja a lemezeket, a 7200-as pedig 1-2 lemezzel lett olvasásra próbálva, nem ismeri fel őket, csak zajong.
Van értelme próbálkozni velük, tisztítgatni stb. - vagy mehetnek a levesbe? Mondjuk a lézerhibás dvd-romnak állítólag még jó. -
Joltee
aktív tag
válasz
kicsirigó7 #18504 üzenetére
A 4167B 4165B-vé flashelése konkrétan milyen "javulást" hoz? (Két 4167B íróm is van, az egyiknél, ha megéri megjátszom.)
[ Szerkesztve ]
Chuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D
-
Joltee
aktív tag
válasz
verybigboy #18510 üzenetére
Mondjuk eddig sem voltam egy "nagyüzemes" DVD-író, de mostanság már végképp nincs rá időm... itt is inkább csak read-only módban voltam. Jó írókból meg lemezekből betáraztam
a DVD-korszak végéig (ami azért valljuk be nincs messze) tutira kitart.
[ Szerkesztve ]
-
Joltee
aktív tag
válasz
kicsirigó7 #18511 üzenetére
Egy próbát megér nálad is. Legfeljebb visszacsinálod 4167B-vé.
Így lesz.
-
troooper
tag
Hali!
SAMSUNG SH-224DB íróról mi a véleményetek? Alaplap csere miatt kellene cserélnem de csak ez van "fehér" színben.
-
bozont
veterán
Üdv
A külső DVD írókról mi a vélemény? Kellene valami új, mert a régi NEC megadta magát. De nem lenne baj a mobilitás és hogy eggyel kevesebb kábel legyen a gépben. Viszont az írási minőség a legfontosabb (DVD és CD is).
Szóval mi lenne a jobb választás egy külső 8-9e vagy belső 5-6e körül? Na meg melyik, mert nem igazán vagyok képben. Azt tudom hogy az Optiarc nagyon jó, de nem találtam egy boltban sem, na meg gondolom nem is az az árkategória amit írtam. -
M107
addikt
válasz
bozont #18516 üzenetére
Mire kell ?
Minőségi archiválásra, olvasásra, újraírható lemezek írásra ???
Ha nem az elsőre akkor Samsung Se-208AB gyors fürge sima USB 2.0 nincs külön táp
Ajánlom én még 1 év +2 év garival vettem év elején azt hogy most hogy van nem tudom megbízható darab olvasás és írás közben rázogattam teszt kép megírja szépen stabilan a lemeztAmennyiben nagyon a minőségre mennél Csak belső Pio 112-212-115-215-116-216 LG 4163-65-66-67B.
UI:
Nec felejtsd el külsőben én belsőben sem ajánlom van még ASUS külsőben arra is sok jót mondanak külföldi TECH fórumok.....
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M107
addikt
Itt egy Friss írás kép csak neked bozont :
Windows 8 Pro, Nero 12 portable 8X írás, (mivel az SE 208-AB) max ennyi az dvd írási sebessége és 24X CD-nél, Verbatim U.A.E Lemez. (A lemez amennyiben nem tudod a legjobb volt a piacon)...
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
bozont
veterán
Köszi, bár nem értek nagyon ehhez a témához, így nem sokat mond a kép.
De e leglényegesebb, hogy mindenben olvasható legyen a lemez amit ír, magamnak már nem nagyon írok ki semmit, sőt már lemez is rég járt már a gépemben, így a Steam idejében. Csak a szüleimnek írogatok DVD-re és CD-re (újraírhatóra is sokat).
Pont azzal a Samu külsővel szemeztem, de akkor jó felé. A másik meg a Samsung SSH-224DB, ha mégis belsőt veszek.Lemeznek amúgy Verbatimot, TDK-t és néha Maxell-t használok, meg régebben Fuji-t, nem tudom ma is kapható-e még.
[ Szerkesztve ]
-
M107
addikt
válasz
bozont #18519 üzenetére
Lemeznek amúgy Verbatimot, TDK-t és néha Maxell-t használok, meg régebben Fuji-t, nem tudom ma is kapható-e még.
Verbatim felejtős főleg a maiak persze nem mind pl:
[link]
Jó de ez nem is 10 FtTDK kuka, Maxell ből :
Esetleg Dual lemez :
[ Szerkesztve ]
-
M107
addikt
válasz
bozont #18519 üzenetére
Lejárt az idő
Köszi, bár nem értek nagyon ehhez a témához, így nem sokat mond a kép.
De e leglényegesebb, hogy mindenben olvasható legyen a lemez amit ír, magamnak már nem nagyon írok ki semmit,Végül is röviden annyi PIE érték 0-300 között jó, itt ez 0-8 között van ami a kiváló + nem hullámzik elől kisebb utána nagyobb s így tovább.
PIE össz érték alacsony. Persze író is válogatja (Tehát ez minél kisebb annál jobb) mármint az összérték, s a
PIE értéke kilengése.A Pif érték alsó grafikon rész minél kevesebb annál jobb itt is sőt összértékben is, de itt figyelni kell hogy nincsenek e PIF-csomósódások. Itt van két helyen bár kis mértékben 3-3.5 GB és 4.025 GB-nál
Van még egy dolog sajnos a samuk ezt nem mérki ez a Jitter (remegés 7-13-14) közt szoktak lenni 0.01 léptékben kijelezve.
Általában a 7-10 között a normális de a 11-13 is még jó általában dvd-videó-nál asztali lejátszóknál fontos ez a érték mert ha nagy lehet hogy nem tudja követni egy régebbi pl agyonhasznált optika a lemez remegést, például és olvasási hibával leáll a lemezről a minta vétel vagy szétesik a kép a hang stb.Ennek Flashget fórumtárs a nagy szakértője.
[ Szerkesztve ]
-
M107
addikt
válasz
Ereshkigal #18522 üzenetére
Kérdezd Nor-t....
-
keehl-m
tag
GH22NP20 -t cserélnék GH22LS40 -re le mert satás kell az új alaplapomhoz
jobb ez az előzőnél?
akitől venném, azt mondja ezzel lehet írni dual layert is
GH22NP20 -hoz azt találtam hogy hogy:
DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM drive
GH22LS40-nél ugyancsak: DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM
azon gondolkodtam, hogy ez mit jelent
lehet hogy tulajdonképpen az eddigi íróm is tudott dual layert csak én azt hittem, hogy nem?
-
keehl-m
tag
ja és, hogy ajánlanátok esetleg valami jobb satás dvd írót .. (?)
-
Üdv. Van vkinek LITE-ON iHAS 124-19B írója? Tapasztalatok? Hangra milyen?
-
Flashget
félisten
válasz
KaiotEch #18539 üzenetére
Nálam a szitu:
LiteOn 624B (írásteszteléshez, DL és FTI lemezek írásához használom)
Optiarc 7260 (Philips INFO R30 és INFOMEDIA R30 lemezek írására)
Pioneer 207 csak BD lemezek írására.
Samsung 223L (jelenleg csak benn van a PC házba, de nincs kábel rákötve, egyébként DVD filmek lejátszására, korábban Maxell, Verbatim, JVC, Philips lemezek írására használtam de már cak a Philips van és ahhoz megvan a megfelelő író)A Samsung és LiteOn meghajtóknak a legjobb a hibajavítása. Régen megírt lemezeket korábban a pio 215 nem vagy csak nagyon nyögve velősen olvasott be a samsung gondolkodás nélkül.
A történet úgy néz ki a fanatikusok körében, hogy több féle írójuk van lemezek és midekhez kapcsolhatóan, valamint a fw sem mindegy mit használunk. Ezt nagyon sok lemez sok tesztelése után találéta ki magának mindienki esetleg ide belinkelt tesztek alapján "lopta" el magának valaki
Kérdésedre a konkrét válasz...nincs
Valamelyik a DL lemezt írja jól de a sima DVD-t nem és fordítva.Realme GT Master Edition
-
M107
addikt
válasz
Flashget #18540 üzenetére
Hallgassatok a mesterre Tud
Személyem most már csak egy usb-s Samu SE208-at használ Dvd lemez írásra (Általában újraírható lemezek)
De van egy PIO 216D és egy Samu SH 224BB íróm is beteszem ha minőségi lemezt akarok írni ki ki melyiket tudja jól. (MID-Író párosítás)
+
Van benn egy PIO 206D egy darabig nem sokára 208D vagy 209 nem tudom + nem sokára lesz egy SAMSUNG USB 4x SE-506BB/TSBD dobozos fekete slim íróm tesztelni is tud a belső meghagyom mindenesnek én nem féltem úgy mint Flashget, jó az összvérnek is olvasásra, s BD-R RE írásra a többit meg az usb-s és az időnként bepakolt meghajtók elvégzik.A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Ereshkigal
őstag
Ha már "felpörgött" a topic, kérdezek én is egyet: csak tesztelésre melyik meghajtó(ka)t ajánljátok? Régebbi típus is szóba jöhet, csak legyen beszerezhető.
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Blu-ray írón gondolkodom, de nem tudom van e értelme. Amúgy erről mi a véleményetek?
Köszi előre is az infókat
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Flashget
félisten
válasz
GrooveHero #18548 üzenetére
Először annyit, hogy ez a topicja.
Másodszor meg inkább ezt vedd jóval olcsóbbért.
Harmadszor meg azon a hirdetésen már akkor mosolyogtam mikor megjelent.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
GrooveHero
addikt
válasz
Flashget #18549 üzenetére
Köszi a segítséget. Akkor még gyorsan megkérdezném itt sunyiba, hogy ez sem jó akkor ugyi?
mert aprók között ilyet láttam ebben a márkában.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- KuKirin V3 - a pedál csak dísznek van
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- GTA V
- Ukrajnai háború
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Megjöttek az új iPhone-ok, de a drágább modellekre várni kell
- DIGI kábel TV
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Crucial P3 4TB M.2 (CT4000P3SSD8) SSD
- !BAZÁR, garázsvásár! Számítógép alkatrészek, CPU, HDD, Videókártya, Monitor, Hálózati eszközök, stb.
- Belső RAID ház (fém! - Icy Dock ToughArmor RAID MB992SKR-B)
- 10x 900GB HGST C10K1800 2.5" 10k 128MB SAS12G HDD egyben 32.000Ft
- 3db Seagate Enterprise 1TB HDD - 100/100, csak egyben!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest