Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kombat
őstag
Sziasztok!
Kellene nekem egy dvd író vagy egy sima olvasó!
A lényeg, hogy nagyon halk legyen és persze olvasson dvd-t!
Mit tudtok ajánlani??? -
Kombat
őstag
Ja?! El is felejtettem írni, hogy SATA-s kellene.
-
Kombat
őstag
válasz
westlake #4007 üzenetére
Arra gondoltam, hogy talán az olvasóknál jobban figyelnek a gyártók arra, hogy halk legyen a cucc. Mert hát manapság általában filmnézés+zenehallgatásra vesz valaki ilyesmit vagy nem?? Aközben meg minnél halkabb annál jobb!
Olvasó drive?? Persze, hogy van! Miért ne lenne??
Az olyan, hogy csak CD/DVD-t olvas és kész, semmi más.
PL.:Asus DVD-ROM E616A3
Samsung DVD-R 16/48 Fekete OEM
Plextor 16/48 OEM
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
ugy ertettem, hogy lehet-e meg egyalatalan kapni.. tudom, hogy gyartottak ilyet.. olvasni mindig is gyorsabban ovastak, mint irtak a drive-ok.. ebbol kovetkezik, hogy pont az olvasasnal porgetik jobban a lemezeket a drive-ok, nem pedig az irasnal.. ebbol kovetkezoen az iras tobblet nem lehet + hangtenyezo.. legalabbis szerintem
Play nice!
-
Kombat
őstag
OK!
Köszi mindkettőtöknek!
Akkor lehet, hogy 212-st veszek! -
harkai
tag
Sziasztok srácok!
Egy fekete sata-s dvd írót szeretnék venni, de kimondom...fingom sincs, hogy milyet
Ezért kérek tanácsot tőletek, okosaktól!Nos mit ajánlotok? Jaaa, és mit takar az hogy ramot is ír? (régen tájékozodtam már pc terén) Előre is köszi a segítséget, legjobb, ha privien írtok, köszönöm!
Gigabyte DS3[F10] # E6300@2800MHZ 8] # 2*512/800 Geil Value # MSI 6600GT
-
hoffman_
veterán
kellemes napot!
uraim,segítség kellene,de nagyon....én kevés vagyok
van egy Gigabyte-DS3P lapom....és van mellé egy ilyenem: Pioneer 112D 18X +/- Dual Layer(asszem) és nagyon ölik egymást...szinte semmilyen másolt/írt CD-t és DVD-t nem vesz be,nem ismer fel...ergó írni sem tud...olyanok voltak csakhogy példa is legyen..:
egyetlen eddig ismert DVD amit olvasot az TDK-volt..és azzal is voltak olyan gondok,h ha nagyobb pár gigás adatot kellet vinyóra másonia,akkor náhány lemez után(2.-3. DVD) belassult a sebesség 2500Mb/s -ra aztán befagyott és kékhalál...mi lehet ez? erős a gyanúm h a lap miatt van,mert az IDE port utólag lett ráagatva...tehát kéne egy Satás DVD... kérem segítségeteket,tapasztalatotokat...mien legyen? árban max 10ig tudok elmenni..és nem a sebesség a legfontosabb(bár nem elhanyagolható
) hanem a komptibilitás és megbízhatóság...pls,help!
[Szerkesztve]"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Kombat
őstag
válasz
hoffman_ #4013 üzenetére
Szia!
Nekem NEC 7170 SATA meghajtóm van az alap meg egy Giga 965p-s3.
Nincs semmi gondom velük.
Kb. 2 hete van meg a NEC, de eddig mindent olvasott (Philips CD, Verba DVD+RW, TDK-R).
Írni még csak a TDK-t írtam, de teljesen okés volt!
Egyetlen hátránya, hogy nagyon hangos!
[Szerkesztve] -
lazydog
addikt
Van olyan adathordozó, amit úgy hívnak, hogy DVD-RAM. Kicsit hasonló a DVD-RW-hez, de jóval tartósabb, megbízhatóbb, 100.000-szer újraírható, viszont sokkal lassabban.
A Pioneer DVR-212 a legújabb, és jónak ígérkező SATA-s DVD író, én most ezt venném.Quick brown fox jumps over the lazy dog - but can't the Gigabyte!
-
gergo84
aktív tag
évek óta küszködök egy problémával...
nem tudok ''röptében'' másolni.
anno... amikor még az első p4 gépemet nyüttem, volt egy pioneer dvd120 olvasóm, és egy pioneer dvdrw108 írom. mind a kettő a másodlagos ide csatornán. 6x sebeséggel irhattam a lemezeket, a tároló szint mindig 100%volt.
majd az olvasó megadta magát pár év után. mivel ugyen ilyet már nem tudtam venni, és a pioneernek nincs dvd olvasója, jöttek a más márkák.
sony, lg, asus, lg. mind olvasó, mind szar. egyik sem tudja tartani a tároló szintet, és kínszenvedés minden egyes másolás.
azóta már volt gépcsere is, sokkal jobb hardver összeállítással, és semmi.
már cserélgettem őket össze-vissza ide helyeket váltogattam...
nem hiszem el, hogy nem lehet megoldani a röptében másolást a mai technologiai szintel
én nem akarom a lemezeket felmásolni a gépre, majd onnan kiirni
adatkábelt is cseréltem már
nem tudom mit tegyek! senki nem másol röptében?
[Szerkesztve] -
blattida
nagyúr
válasz
gergo84 #4020 üzenetére
Röptében másolásnál legjobb esetben talán eléred a 6X-os tempót, többet nem(anno ezért ment).
Egyébként meg minek röptében? Sok a hibalehetőség, ha gyorsan írsz, persze nem röptében, akkor előbb befejezed, mintha on the fly írnád.
Kérdezem én, minek röptében, és mért zavar, ha közben felmásolja a vinyódra, írás után úgyis törli vagy törlöd!Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
t-shirt
veterán
Az nf4-u és a NEC 7170S szeretik egymást? A rendszert is erről raknám.
-
Dr.Én
veterán
Hali
Döglödik a DVD-íróm,szeretném lecserélni.Olyan max 8-10e-t szánnék rá.IDE kábeles kell.
Ilyen árban milyen lenne a legjobb mert most az LG GSA h20l szarakodik.Pl: megirtam egy DVD-t és miután meg akarom nézni hogy megirta-e akkor meg nem olvassa be, másnál beolvasta.
elöre is kösziWOT: kissio
-
Dr.Én
veterán
-
Dr.Én
veterán
Köszi mindenkinek a segitséget
WOT: kissio
-
paramparya
őstag
Tudja valaki, hogy ez milyen író?
[link]
A gyártó oldalán, meg semmi megbízható helyen nem találtam róla infót, hogy létezne ez a típus... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
paramparya #4031 üzenetére
Biztos, hogy jól megnézted ?
[link] + Lightscribe.
[Szerkesztve]Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
paramparya
őstag
válasz
wwenigma #4032 üzenetére
Jaaaa
Én voltam olyan hülye, hogy a magyar oldalt néztem
És ezt lenne érdemes vennem, vagy inkább egy ilyet?
[link]
Egyik labelflash, másik lightscribe, nem tudom melyikkel járnék jobban...
Azért akarok onnan, mert van 6600 értékben bónom, így csak a különbözet+2k szállításba kerülne... -
Kicsirics77
veterán
válasz
paramparya #4033 üzenetére
én a nec-re szavazok megbízhatóbbnak tartom mint az lg
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
paramparya #4033 üzenetére
NEC 7173-al sok probléma van, nem szereti egyes regebbi irokkal irt lemezeket, nem képes olvasni. Az LG-k mostanában minőség terén bőven feljöttek a többiek mellé, esetenként elé.
Perpill 7173-at használok (nem vagyok megelégedve vele). Nem könnyű a választás, de szvsz tőlem 1 szavazat az LG-re, a Lightscribe miatt is (olcsó és jó lemezek, nagy választék, szebb kép).
Amugy mostanában azt érdemes venni amire több a gari. (kivéve samsung és sony)
[Szerkesztve]Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
paramparya
őstag
válasz
wwenigma #4035 üzenetére
Lightscribe miatt nekem is az lg a szimpatikusabb, bár volt már dvd-íróm kettő is, ami meghalt hamar, de mind gariidőben, így a harmadik, ami az első árából van, még azóta is húzza
(4163). Sajna viszont már van olyan parám, hogy amit melóhelyen írok +RW-t (asszem az is LG író), az itthoni nem olvassa be, és már törölni -> újraírni sem tudja, és ezzel kb. egyszerre találtam meg a bónomat (egy rég elhelyezett banner öröksége
), tehát valszeg íróvétel lesz...
Ha pedig a NEC-el, ezzel a típussal személyes negatív tapasztalat is van, akkor győzött az LG
Mindenesetre köszönöm a másik választ is, gyanús lett volna, ha valami egyértelmű -
Code: 47
tag
Én most egy Pioneer 108D-t használok és teljesen meg vagyok elégedve vele! még 1 lemezt sem rontott! Régebben vmi LG volt, de azzal folyamatosan gondjaim voltak. Nem írta meg rendesen a lemezeket, rontott, nem ismerte fel sem a gép, sem a DVD lejátszó sem az Xbox! Úgyhogy én a Pioneer-t ajánlom mindenképp!
-
Kormi76
aktív tag
Helótok! Érdeklene, hogy az LG-nek melyik a csúcsmodellje (belső)? Még egy kérdés, halkság tekintetében mi a sorrend ezek közül : asus(Asus DRW-1814BLT ), lg (LG GSA-H42LRBB ), samu, (Samsung SH-S183A) pio, nec (7173). És írott minőség tekintetében? A sebességek nem nagyon izgatnak, inkább, hogy jó minőségű legyen az iromány. Szóval melyiket ajánljátok : asus, LG, pio, nec, samu közül, persze ezek csúcsmodelljei közül? Ja és még1 dolog : LS vs. LF, melyik a szebb, én még nem láttam élőben egyiket sem, fényképről meg nemtom megállapítani...
Üdv: Kormi
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
mateo_bl
csendes tag
hali
külső slimet akarok venni,nem drágán. haverom tudna nyár végén amcsiból hozni, ezt néztem ki:
Sony External Portable Slim-Line USB 2.0 DVD+ R Double Layer DVD-R Dual Lay - DRXS50U
itt bővebben:
http://www.buy.com/prod/sony-external-portable-slim-line-usb-2-0-dvd-r-double-layer-dvd-r-dual/q/loc/101/203173357.html
alig találtam róla a neten, de nagyon olcsónak tűnik.
vélemény?
Máté -
AMD Power
titán
Pioneer DVR-112D 18x DVD író vagy NEC AD-7173 18X DVD író Label Flash a jobb választás? Egy árban vannak.
-
Prof01
veterán
-
slaci007
senior tag
Egy érdekes cikk az írás minőségére a sebesség függvényében.LG író nem valami fényes
[link]Tungsram 126 évet élt
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Akár az ÚJ 8TB Western Digital GOLD 3,5 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár az ÚJ 8TB Western Digital Purple 3,5 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- KIOXIA XG7 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - PS5 -be is - Read-Write 6300-5200 MBs - Eladó!
- 2,5" SSD-k HDD-k
- WD My Book 4TB USB 3.0 külső merevlemez (100%)
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest