- Milyen egeret válasszak?
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- [Re:] Még ebben a hónapban megérkezik nyugatra az Intel Arc A380
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- [Re:] Ismét készül az RTX 3080 12G
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
Moonwolf #19850 üzenetére
Ez egy oem optorite író, és mivel sanyo alapokon nyugszik, ezért nem egy hulladék, de, mint ahogy a linkelt fórumokból is látható, nem egy világbajnok cd pörkölő...az msi meg nem egy optikai meghajtó gyártó cég...
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
yvsmad
őstag
válasz
Moonwolf #19855 üzenetére
Audio vagy adat CD-t akarsz írni?
Mert adatnak mindegy, azt bármelyik író tudja, audionak meg a Plextor-Yamaha -Teac triumvirátusból válassz.
Az összes többi 1500 Ft-os, 10+ éves, noname író felejtős.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/minosegi_irhato_cd_cd-r_lemezek_2/friss.html
-
jeni
félisten
Hello
Tudtok valamilyen boltot ahol tudnék venni motor tálca indító gumit?
Megnéztem a Pioneer DVR-215 írómat és a motor az pörög de a gumi úgy tűnik csúszik a lendkerék az áll. Gyanítom,hogy megnyúlt a gumi. Korábban írta valaki,hogy egy idő után a Pioneer írókra jellemző a gumi nyúlása,melyet a lendkereket forgatja el és azzal mozgatja a tálcát.
A képen látható melyik gumira is gondoltam (kicsi). -
jeni
félisten
-
yvsmad
őstag
-
jeni
félisten
-
coves8
tag
Sziasztok!Behalt a dvd íróm,és kellene valami új író amivel a régi dvd-lemezeimet,és cd-imet is meg tudom nézni,és persze írni is jól ír!Anyagi korlát nincs a mindent olvasás fontos!!
-
M107
addikt
válasz
coves8 #19867 üzenetére
Samsung 224BB, DB
Pioneer BD-RW Blu-ray újraírók : 206,207, 208 D vagy a sima változatai, esetleg 205 +1 pont
A Pio 209D és sima még nem kiforrott, a minőségi írás terén, de javasolt 70-80%-ban a visszajelzések alapján.Esetleg
Plextor PX 712-760,760-Sa, 111,112,115,211,212,215,216 s D modelljei ami nem írják a DVD-RAM-ot, LG 4164-4165-4166-4167B írók
Lehet válogatni.
UI: S bizonyo NEC, s Optirac író pl 7200S.
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
-
yvsmad
őstag
-
djculture
félisten
válasz
yvsmad #19875 üzenetére
Tudom hogy nem az igazi de sok sok év alatt én mindig arra cseréltem a sony cd lejátszóknál, volt hogy discoban szakadt el nem akarta kiadni a lemezt vagy úgy maradt kinyitva. Csavarhuzó elő, új gumi rárak ment tovább 1-2 évig megint.
Nem a leggagyibbat kell rárakni mert az eleve morzsálódik annyira gyenge anyagból van
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
régen hegyekben állt itthon a tejgumi, már nincs egy darab sem belőle.
csúzlihoz az egyik legjobb fajta voltXiaomi Redmi Note 5 4/64
-
jeni
félisten
válasz
Moonwolf #19878 üzenetére
nem,csak az le lett butítva a 209DBK,hogy mi okból az passz.
mert a 209EBK már tudja a leírása alapján a BDXL 1x írható 100GB lemezek kezelését. franc se érti miért kell kétfélét gyártatni,illetve forgalmazni.nem a dupla rétegű az 50GB lemezről van szó,hanem a 3 rétegű lemezeket vagyis a 100GB nem kezeli a Pioneer BDR-209DBK.
-
nerozol
tag
Sziasztok!
Szeretnék belső DVD-írót venni. Melyiket ajánlanátok mostanság aminek halk a hangja. Főleg film nézésre lenne használva megy egy-két verbatim DVD R+, illetve DVD-ROM lemezt is szeretnék vele írni.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz
nerozol #19881 üzenetére
Hello
Ma már csak Samsung,LG néhol Liteon írók vannak újakban.
Samsung-t vegyél.
Esetleg ilyet ha bemered vállalni,hogy használt,de utóbbi időkben a TOP listán volt,bár az ajtaja ki-be csukódásnál kicsit hangos de az írásra ma most ennél nincs jobb sem használtan sem újan.
[ Szerkesztve ]
-
Topanka
aktív tag
Milyen DVD író-olvasót ajánlanátok?
Tudnia kellene a Verbation DVD-R olvasását, de jó lenne ha tudná a Fujifilm DVD+R -t is.
A mostani gépemben ASUS DRW-24B3ST van, és idáig nem volt gondom, pedig át sem írtam a firmware-t rajta.
Úgy segítsetek, hogy holt homály vagyok a jelenlegi helyzettel.
Vagy rakjam át a jelenlegi Asust?
Van egy 2007-es Sony NEC Optiarc meghajtóm az milyen? -
Ottó58
senior tag
Így igaz, az ajtó nyitása-zárása elég hangos, valamint olvasás-lejátszáskor is,de ellenben jól írja a lemezeket. Nálam a tizenegynéhány író közül a legjobban teljesít (7261S), az hogy hangos nálam mellékes.
Megjegyzem a két Lite-on jóval hangosabban pörgeti a lemezeket, már azt hiszem fel akar szállni a fordulattól, 524A, 324-17."Topanka": Van egy 2007-es Sony NEC Optiarc meghajtóm az milyen?-7200-as sorozat?-az jó.
2007-es 7200A és 7203S nekem is van.[ Szerkesztve ]
» facebook nélkül is volt, van, lesz élet «
-
Topanka
aktív tag
válasz
Ottó58 #19885 üzenetére
A Sony meghajtón AD-7170 van írva.
Bocs a késői reagálásért, de ki kell szerelnem a házból leolvasás céljából.
Olvasva a fórumot, ha nem jók a meglévők, nekem valszeg a Samsung SH-224DB/BEBE jönne be.
Nem tesztelgetnék, ehhez béna vagyok, és jó ha nem kellene semmit sem csinálnom, csak használnom.
Van ennél jobb?
Az op. rendszerem van Verbation -RW-én, azt kell tudnia főleg.
Amúgy nemigen használom az optikai meghajtót, csak ha sulis videó készül a gyerekekről, és kapok egy DVD-ét róla, WOB-ban van mindig. Vagy ha más hoz filmet, vagy zenét - bár azt sokszor CD-én hozzák - DVD-én. -
GardaY
tag
Sziasztok.milyen dvd írót ajánlotok ami nem samsung, de viszonylag mindent ír és olvas bluray kivételével?
Újat szeretnék és időtállótAsus Z87 Plus, Intel i5 4670K, 20gb DDR3, R9 280x, 120gb SSD, WD 2tb, 550w Chieftec /// P30 Pro 256gb ///
-
jeni
félisten
válasz
GardaY #19888 üzenetére
Hello
Használtan Pioneer,Liteon,Sony,Asus régebbi kiadásban,satöbbi..
Újként Liteon,LG-nincs több,Pioneer az meg nem eredeti Pioneer hanem a QSI a gyártója.
Samsungot meg nem szeretnél.
Ilyen,hogy hosszú távra,időtálló már nincs.a PIONEER DVR-TD11RS visszatért a DVD írók gyártásához?
[ Szerkesztve ]
-
GardaY
tag
válasz
Gábor0 #19889 üzenetére
sok rossz tapasztalat főleg a telefonjaikkal kapcsolatban..
LG-m volt sőt még mindig van csak sajnos IDE-s.jeni: 'LG-nincs több' pedig sok helyen látok még újan
Flashget: ennyit nem szeretnék költeni íróra,nem az én pénztárcámhoz szabták az árát
Valszeg akkor LG vagy pedig Liteon lesz
(Van egy kb 10 éves Liteon CD olvasóm az még mindig működik)
Asus Z87 Plus, Intel i5 4670K, 20gb DDR3, R9 280x, 120gb SSD, WD 2tb, 550w Chieftec /// P30 Pro 256gb ///
-
blattida
nagyúr
válasz
Flashget #19897 üzenetére
Igen, Kínában ők gyártják a pio íróit, így a bd írókat is, amik nem csak japánban készülnek, de, mint ahogy említettem, nem ők tervezik, nem az ő termékeik a pio bd írók. Most nem találom a konkrét forrást.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Moonwolf
senior tag
válasz
blattida #19893 üzenetére
Akkor nem olyan jó a Pio209 es bd író?
Jó lett volna ezt vásárlás előtt tudni... Akkor az volt hogy a 209 es megfelelőbb választás mint a 208 mivel tovább lesz hozzá firmware. Direkt dvd mellé lett.
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- [Re:] Állítólag szeptember 7-én Apple bemutató
- Ford topik
- Steam Deck
- [Re:] Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- [Re:] A Plague Tale: Requiem - Amit a játéktól várhatunk
- További aktív témák...