Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
W.Chuck
csendes tag
válasz
kicsirigó7 #16996 üzenetére
Ha szabad még megkérdezni, mi féle szerepet játszik a filmeknél?
-
Flashget
félisten
válasz
W.Chuck #17001 üzenetére
Írástesztnél ez a érték nem lehet magasabb mint 12%
Ha efelett van 14%-ig a filmlejátszás akadozhat asztali lejátszón, ha 14-16% az is előfordulhat, hogy az olvasó fej erőlködve olvassa csak be. 16% feletti hibánál nagy valószínűséggel be sem olvassa a lemezt.Adat és egyébb fájlok esetében nem jelent gondot ha 14% de mint írásteszt ez az eredmény rossznak számít.
Realme GT Master Edition
-
Rogan99
tag
Sziasztok!
Van egy jól bevált IDE pioneer dvd írom, viszont gépújítás után már nincs IDE csati az alaplapon. Az lenne a kérdésem hogy egy ide-sata átalakítóval ér valami hátrány?
Érdemesebb venni egy új DVD írót? -
szegto
senior tag
Üdv.
Erről van valakinek valami tapasztalata?
NEC Sony Optiarc SATA 24x AD-7280S-0BValamint úgy általánosságban a NEC-ről?
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék venni egy megbízható SATA DVD írót, mert a mostani egyre többször hagy cserben.
Elég sok DL DVD lemezt kell írnom, szóval olyat keresnék ami gond nélkül írja a DL lemezeket (konkrétan ilyenem van most: Verbatim DVD+R Double Layer 8x Singapore.
Árban szeretnék 10k alatt maradni, ha 6k körül kapni jó és megbízható írót az lenne a tökéletes.
Mit ajánlanátok?
Let the Zone take me if I am.
-
kutga
nagyúr
Köszi, hosszú távon mennyire tartós lemezt kapok?
Nem akarok úgy járni hogy kiírok vmit és 2 hónap múlva nem lehet visszaolvasni.
MOD
A NEC és a Sony ugyanaz? Csak mert mindkettőből van 7260s. Valamint van 7280s is 4,5k-ért, érdemesebb azt venni?[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
kicsirigó7
senior tag
Sony NEC Optiarc 720xS/A óta, nem készült jobb DVD író semmilyen márkánál sem.
Talán a Pioneer 115/215 egyenértékű vele írásminőségben.
Az éppen kifutó Optiarc 726xS, viszont a ma kapható sata írók közül a legjobb.
Szk:
Így a régebbi és mai DVD írók között szerintem felesleges az összehasonlítás.[ Szerkesztve ]
-
dozó
tag
válasz
kicsirigó7 #17018 üzenetére
akkor nem igen tesztelgetek többet, egy 215 Piom is van itthon amit már rég nem használtam, és nem is teszteltem a vele írt lemezeket, most hogy írtad pörkölni fogok vele pár db.-t
-
LackoMester
addikt
Hello,
Berottyantott a másik DVD íróm is, gyorsan kéne, most ezt a Asus DRW-24B5ST tudnák venni. ( ez van a boltba, meg valami LG GH24NS70BB ) Semmi extra használatra, havi pár DL DVD írásra kéne.
Melyik lenne a jobb választás?ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
törölt tag
Valaki ajánlana USB-s SLIM DVD írók közül párat? Fontos lenne a minőség, munkákat, fotókat szeretnék archiválni vele.
-
törölt tag
Sziasztok! Van a gépemben egy NEC 7200-as DVD író-olvasó.Az lenne a kérdésem,hogy miért van az,hogy amikor bekapcsolom a gépet,akkor a dvd író ledje világítani kezd,és felpörög,2-3 suhogó hangot ad mint amikor a dvd-t felpörgeti.Miért van ez minden bekapcsolásnál?A biosban a boot sorrendben a HDD az első helyen van.Ezért nem értem miért pörög fel a dvd olvasóm minden gépindításnál.
-
pami5
aktív tag
válasz
#85154688 #17032 üzenetére
Csak itt vagyok "újonc", még anno Commodore-64-el kezdtem.
A LED-ek felvillanása nem gond - nekem PX-880SA, AD-7260S és LiteOn iHAS624 B van benn - a futtatott op. rendszer nálam is így azonosítja a csatlakoztatott meghajtó/ka/t.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a papné. ...."
-
porsapka
csendes tag
sziasztok!
melyiket ajánlanátok?
Sony AD-7261S-0B
Sony AD-7283S-0B
Sony AD-7280S-0B
-
geprombolo
senior tag
válasz
Rogan99 #17003 üzenetére
A magam részéről semmit nem tapasztaltam, a dvd íróval soha nincs bajom, max. kontakthiba. Kikapcsolom a gépet, megmozgatom a csatikat az átalakítóban, aztán restart után hónapokig minden szuper. Ja az én íróm is Pioneer, már három éve szolgál hibátlanul.
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
geprombolo
senior tag
válasz
kicsirigó7 #17018 üzenetére
Ez volna az Optiarc 726? Mert akkor veszek!
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Flashget
félisten
válasz
geprombolo #17039 üzenetére
igen
a 7260 az alap tipus ami a legjobb író címet kapta tőlünk 2011-ben (nem hivatalosan)a kapható új írók közül.
az x az vagy 1 vagy 3 számot jelent. 7261 vagy 7263
elvileg csak abban különbözik a 7260-től hogy egyik tudja az LS-t a másik a LabelflashtRealme GT Master Edition
-
gajdy
csendes tag
Sata-s DVD írót vennék új konfigomhoz. Minőségibb darabot keresnék, olvasson és írjon gond nélkül és lehetőleg halk legyen. mit ajánlanak a szakértők?
párat én is néztem:
Pioneer DVR-219LBK
Asus DRW-24B3ST
Asus DRW-24B5ST/BLK/G/AS
vélemény ezekről? -
Flashget
félisten
Az a baj amit ajánlunk vagy nyugodt szívvel ajánlanék nem nagyon kapni már.
ilyen az Optiarc 7260S, MTK chipsetes samsung írók pl. 223L/F/Q vagy 222L
bár a hardver aprón néha feltűnik 1-1 példány ezekből ami nem volt használva tehát újak egyik topic társunk által.amit nem írtál az a Optiarc 7280 azt is veheted.
Realme GT Master Edition
-
ice9
tag
hi mindenki. van egy íróm ami bemondta az unalmast samsung SH-223L. nem olvas semmit pedig kb fél éves és nem mondhatni h sokat írtam (kb 20at). fw frissítés sem segített rajta. ami érdekes, hogy ez már a 2. meghajtó amit megeszik a gép 5 éves pályafutása alatt (véletlen lenne?). mivel garós, kicserélik, de ilyet már nem árulnak. 2 fajta van náluk:
DVD+ -RW LG H22NS70 SATA
DVD+ -RW Pioneer DVR-219LBK SATAárban nem sok a különbség, melyiket ajánljátok? őszintén szólva nekem volt 2db LG íróm, semmi gondom nem volt velük, de ti biztos jobban tudjátok.
-
kicsirigó7
senior tag
Ha valóban csak a kettő közül lehet választani, akkor inkább a Pioneer 219LBK.
Ez az LG H22NS70 nagyon rossz, semmi esetre sem jó választás.
A mai LG írók már nem a régi jó GSA-HxxN/L szériák.
Szk:
Szerintem van ott Optiarc AD-7280S is. Még ha várni is kell rá, inkább arra szavazok.[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz
geprombolo #17047 üzenetére
Sony vagy NEC vagy Optiarc..bármelyiket írják hozzá ugyanazt az írót jelenti.
kérdezd meg őket aktuális e még ami a honlapon van, hogy 7260 kapható még.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
porsapka
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek?
sony 7280,7283 vagy 7261 ?????
nec 7280
Mi a különbség a 4 között?
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Toyota topik
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest