Hirdetés
- Gigabyte alaplap topik
- Tripla hűtéssel: MSI GeForce RTX 4060 Ti Gaming X Trio videokártya
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Androidos fejegységek
- Philips LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
válasz
verybigboy #13002 üzenetére
Azt már írtam, hogy Verbatim-ból nincs nekik UAE, az indiait meg nem hoztam el. Philips-ből Infomedia MID-est kaptam megint.
-
Flashget
félisten
válasz
verybigboy #13004 üzenetére
Én most megyek majd értük..
verba az 2x25 guriga azt mondták taiwani (itmediánál kínai van) a philips majd meglátjuk, de úgy tűnik szerelhetem ki a pioneer 108-as írómat a régi házbólRealme GT Master Edition
-
gg72
veterán
válasz
Igen, a 30as.
-
Flashget
félisten
válasz
Igen az volt ezért kértem én is azt és láss csodát infomediaR30 a mid
made in taiwan ha számít valamit.
a verbatimok is azok.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
-
King Unique
titán
válasz
KaiotEch #13014 üzenetére
Szar...bár sok szódával talán elmegy,vagy nem... meg picit visszaolvasni tessék,már egy csomószor le lett írva.TDK amúgy se jó már jó ideje.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
King Unique #13015 üzenetére
Jó ezt találtam itthon, nem nagyon írok ki semmit DVD-re
Amúgy most a lemezre mondtad, hogy szar vagy az íróra?
Eladó Xiaomi Note 5 üvegfólia || Xiaomi Mi Mix2S akku
-
Flashget
félisten
válasz
KaiotEch #13014 üzenetére
finoman fogalmazva is nem jó.
ráadásul tele sem írtad a lemezt, lehet a többi részen lenne akár 8-es PIF érték is.
TDK lemezt felejsd el..évek óta nem ők gyártják a lemezeiket azóta a mínőség a béka segge alatt.
(mondjuk azt se értem miért adják a nevüket selejt gyártásához)Ehhez az íróhoz jó a JVC+ a Philips- ez a fajta INFOMEDIAR30 Made in Taiwan
Verbatim+
és ajánlották még a Sony-R lemezt is a többit hanyagold.
DL lemezből Verbatim vagy RicohRealme GT Master Edition
-
zsocahsz
csendes tag
Hello! Az lenne a kérdésem, hogy van egy Optiarc AD - 7173A típusú dvd íróm, ami elméletileg olvassa a DL-es lemezeket, ezzel csak az a baj, hogy nem azzal az fw-vel ami rajta van (1.01). Szóval az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám 1.02-sé flashelni a DVD íróm, mert olvastam, hogy ezzel az fw-vel már felismerné a DL-es lemezeket! PLS segítsetek, hogy hogyam tudnám megcsinálni. Köszi előre is a segítséget!
Üdv Zsolt -
slaci007
senior tag
válasz
zsocahsz #13020 üzenetére
Mindegyik firmwarel olvasnia kéne és írnia is.Frissítés menete:letöltöd a binflash nevű programot innen[link],letöltöd a legújabb firmware-t innen[link]7173A 1.04.
Elindítod a binflash programot lemez ne legyen az íróba.Device-nál megkeresed az írót rányomsz a flash gombra ott feljövő ablakban meg keresed a letöltött 1.04 firmware-tt,megnyitás és a végén igen.Utána gép újraindítás és kész.Tungsram 126 évet élt
-
bencze
senior tag
Sziasztok!
Előre is elnézést ha hülyeséget kérdezek. Elolvastam csomó bejegyzést de az összesre nincs igazán időm. :/
Rendeltetésszerűen 2 év után félig-meddig behalt a (random, talán nec) dvd íróm, ezúttal nem várom meg, hogy milliméteres csíkot karcoljon egy eredeti cd-re/dvd-re, mint az előző.
Elvileg egy LiteOn 624-et tervezek venni, már ha tényleg lesz a digitaltrend-nél, az itteni hsz-ok alapján.A kérdés: milyen dvd-t vegyek hozzá? Ha létezik ilyen, hogy "jó párosítás". Adatot tárolni, dvd lejátszóba filmet átrakni, ilyesmikre használnám vagyis mindenfélére. Nem baj ha kicsit tartós dvd-k, sőt.
Más - ha van arra is ötlet, hogy adott lemezeket honnan lehet beszerezni, jó lenne. Itthon nagyon drágák, pl. olyan cégre gondoltam aki mondjuk Szlovákiából hoz, vagy jelenleg mi a trendi.
Egy kisebb batchet vennék, ritkán írok, amolyan heti 1-2 dvd, de legyen.Előre is köszönöm!
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
kutyman
aktív tag
Tölds le ezt, ez egy sima .exe file. Lehetőleg az író legyen master-on, és ne legyen mellette semmi.
-
King Unique
titán
válasz
bencze #13023 üzenetére
Nézegess a másik topicba is,Liteon 624-ről egy csomó teszt van fent.
Nagy általánosságba manapság Verbatim (Made is Taiwan,India jó - made in china kerülendő - made in UAE a legjobb,de hiánycikk lett),JVC (eredeti Japan Taiyo Yuden) esetleg Philips (Infomedia mides),ami ajánlott. És inkább +-osat érdemes venni,annál jobb az írásminőség,illetve a 624 magasabb sebességen igazán jó (még kiforratlan a firmware révén),pl 12x írás.
Lelőhelyek: ŐK vannak az Akácfa u. elején,BP ; GoldMedia ; ITMedia; Elektrodigital; Burningmedia. Hasonlóak az árak mindenhol,pici eltéréssel,ami neked árban,száll. díjban a legmegfelelőbb onnan rendelj. Én GoldMedia-tól szoktam mostanában.
Archiválásra jó a JVC archival grade (+-os),csak kicsit drága,illetve a -os Kodak *Digital Mastering Disc* DVD-R 16x 10cake (IT5520), ami szintén...[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz
zsocahsz #13034 üzenetére
Nem kell törölni semmit, csak kikapcsolni az óra mellett jobbra.
De a viruskergetőt és a tűzfalat is kapcsold ki!
Nekem ezekután sem updatelt..mert xp esetében használtam az xpantispy progit. Ha használsz állísd át update módra vagy kapcsold ki. Utána lekell futnia a flashelésnek.
És hát ne legyen lemez az íróba.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
laca112
tag
Sziasztok.
Samsung SH-S223L írót keresek Békéscsaba,esetlen Szeged vonzáskörzetében.
Sajnos az általam ismert internetes áruházakban már csak a gyengébb C verziót árulják.
Esetleg valaki ismer olyan boltot (a fenti városokban) ahol még lehet kapni,esetleg mit ajánlotok helyette ebben az árkategóriában?Laca112
-
laca112
tag
válasz
kicsirigó7 #13037 üzenetére
Ezt már néztem én is,csak az a baj,hogy +1900 Ft a kiszállítás(mivel ez egy pesti bolt).
-
kicsirigó7
senior tag
válasz
laca112 #13038 üzenetére
Sajnos a 223L és 223B már kifutó darab, és már nem kapni mindenhol.
LiteOn 624 B-t is csak egy két helyen kapni, szállítási költséggel már 10 körül van.
Próbálj nézni IDE-s 222L verziót. Azt még inkább kapni akár helyben is.
Írásminőségre szinte ugyan azt tudja, és ez is tesztképes. -
Desyn Ray
csendes tag
válasz
kicsirigó7 #13039 üzenetére
Üdvözlet
Nagy kérdés előtt állok, DVD-írót akarok venni, Belsőt és eddig LG GH22NS50 mellett voltam, de láttam eléggé rossz kritikákat, kapott a másik amit elkezdtem nézegetni az egy SAMSUNG SH-S223L, kérdés akkor most melyik is lenne a jobb, agy esetleg másik gyártó?
JVC-R DVD-ket használok, LG házimozimhoz.
Még egy fontos információ: Laptopra akarom rákötni, ennek: http://rendelnet.hu/index.php?pid=CCNV-101-25 segítségével, észrevételek???Köszönöm előre is a válaszokat!
-
Desyn Ray
csendes tag
Üdvözlet
Nagy kérdés előtt állok, DVD-írót akarok venni, Belsőt és eddig LG GH22NS50 mellett voltam, de láttam eléggé rossz kritikákat, kapott a másik amit elkezdtem nézegetni az egy SAMSUNG SH-S223L, kérdés akkor most melyik is lenne a jobb, agy esetleg másik gyártó?
JVC-R DVD-ket használok, LG házimozimhoz.
Még egy fontos információ: Laptopra akarom rákötni, ennek: http://rendelnet.hu/index.php?pid=CCNV-101-25 segítségével, észrevételek???Köszönöm előre is a válaszokat!
-
kicsirigó7
senior tag
válasz
Desyn Ray #13040 üzenetére
Természetesen a 223L samuval jobban jársz, mint az Lg-vel. Jobb minőségben ír, a dolgát csendesen elvégzi.
Ha nem zavar a zaj akkor az Optiarc AD-726xS széria is jó választás.
Ezek valamennyire olcsóbban és könnyebben beszerezhetőek, szépen írnak csak hangosak.[ Szerkesztve ]
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Hát akkor LiteOn 624 a nyerő, csak a biztonság kedvéért
(visszaolvastam)
By.: Johnny
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
-
Desyn Ray
csendes tag
Sziasztok
Akkor a SAMSUNG SH-S223L biztosan jó választás? JVC-R lemezekhez, (régen volt egy samsungom amit mindig vissza kelet küldenem szervizbe míg nem eladtam inkább). LG kilőve?
Még egy fontos információ: Laptopra akarom rákötni, ennek: "http://rendelnet.hu/index.php?pid=CCNV-101-25" segítségével.
Ehhez mi lenne az észrevétel?
Vagy esetleg másik író?Köszi, Sziasztok
-
feco100
tag
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani egy jó IDE-s írót ami jól is ír?
Úgy tanul a gyerek, ha kérdez!
-
kicsirigó7
senior tag
válasz
Desyn Ray #13045 üzenetére
A JVC -R nem jó választás
. A JVC +R annál inkább.
USB to IDE / SATA ProPower (2.5A) átalakító adapter jó választás, mert olcsóbban kijössz mint egy gyári USB-s külső íróval. Ráadásul erre köthetsz HDD-t is, és bármilyen normál kivitelű satás ODD-t.
A normál kivitelű belső írókkal, gyakorlatilag is jobb írásminőséget érhetsz el mint a slim kivitelűekkel.A Samsung SH-S223L biztos hogy jó választás.
Ebben az árkategóriában nem kapsz jobbat. Ami csendes, elég jó minőségben pörköl,ráadásul tesztképes.
Ami még jó az az ASUS DRW-24B1ST vagy 24B1LT, de ezek drágábbak egy kicsivel.
Vagy amit már írtam, az Optiarc AD-726xS sorozat. -
feco100
tag
válasz
kicsirigó7 #13048 üzenetére
Mi a különbség a 222L és a 222A között?
-
feco100
tag
válasz
kicsirigó7 #13048 üzenetére
Mit jelent a 222A után,hogy BEBE?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xbox Series X|S
- Gigabyte alaplap topik
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pulze cigaretta
- Tripla hűtéssel: MSI GeForce RTX 4060 Ti Gaming X Trio videokártya
- További aktív témák...
- StarTech SM2NGFFMBU33 - Dobozos, újszerű
- KERESEK: HP PROLIANT GEN8 GEN9 LFF 3.5 SAS/SATA NON HOT PLUG (HP 652998-001) HDD KERETET
- ÚJ 256Gb 2280 NVME SSD - Western Digital - Kioxia - Hynix
- SK Hynix PC711 1TB M.2 NVME PCI-E GEN3 x4 - Több db - Read-Write 3500-3200 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Akár az ÚJ 14TB Seagate IronWolf 3.5 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs