- Gaming notebook topik
- Apple notebookok
- Képgenerálást hozott a soron kívüli AMD Software
- RAM topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Korlátozott példányszámú VGA-t dobott piacra az MSI
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
IRON STORM #9003 üzenetére
Érdemes lenne egyszer kipróbálni egy NEC írót, hogy mit tud. Hosszú távra kéne igazából és az írás minősége számít inkább.
/ MacBook Air A1466 / Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Tibiajax
veterán
Sziasztok, 216D pio-t rendeltem, 215D-t kaptam... Mit ajánlotok, vigyem vissza gyorsan, vagy tartsam meg, mert van ez is annyira jó, mint az eredetileg megrendelt utódja?
sos válaszokat, tanácsokat várok, köszi! -
Tibiajax
veterán
válasz
IRON STORM #9006 üzenetére
visszaolvasva láttam, nem ma kezdted már a témát, így ha nem tudsz tanácsot adni ebben, azt gyakorlatilag úgy tekintem, hogy szinte mindegy, melyiket választom. Úgyhogy marad akkor. Köszi!
-
Mr.Grincs
veterán
Miért nem találok a nagyobb boltokban Pioneer DVR-217 dvd írót ? Még a nagykerben sincsen. Esetleg valalmi jó helyet ahol jó áron elég sok cucc van tud valaki ajánlani?
/ MacBook Air A1466 / Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Pontosabban DVR-217FBK - High Speed Dual Format Labelflash™ Drive with SATA Interface (2009 Model, Black) A labelflash érdekelne.
-
partymaci
aktív tag
üdv
van nekem egy sony dru-190s tipusu íróm és leakarom cserelni a szoftverét a lite-on 20A3S tipus szoftverére. az lenne a kerdesem hogy ehhez milyen segedprogram szuksegeltetik?
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
Mr.Grincs
veterán
Az ára kb 6K körül alakul? A másik meg hogy labelflash lemezt nem is láttam még voltban. Lehet kapni vagy ugyanolyan süket próbálkozás mint a HD DVD?
Vagy egyféle lemezt lehet használni csak a technológiát hívják máshogy?[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Mr.Grincs #9013 üzenetére
Lejárt az idő. Közben megleltem, hogy csak egyféle labelflash lemezt lehet használni és az kékes színű. Független ettőkl még nem láttam boltban.
Fent fog maradni ez a labelflash téma? Vagy inkább az LS a nyerő? / MacBook Air A1466 / Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
kali
legenda
válasz
Mr.Grincs #9014 üzenetére
fuji 16x dvd-r labelflash kapható hengeres (10 darabos) és normál cd tokos kivitelben is, előbbi 250 - 280 ft/darab, utóbbi pedig 300 - 350 ft/darab környékén mozog! a lightscribe lemezek olcsóbbak, és több gyártói kivitelben is lehet kapni. én anno kipróbáltam/használtam mind a kettőt, nekem a labelflash jobban tetszik - de ez csak egyéni vélemény! nekem nem tűnik halott dolognak a labelflash...
-
Mr.Grincs
veterán
Lg íróból is láttam labalfalsht. Ha bejön ez a pioneer akkor ezt veszem meg tuttira.
és akkor ez a széria tuttira labflashes lessz? Mert vannak azok a betűjelölések és azok szoktak eltérni tudásilag. / MacBook Air A1466 / Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
IRON STORM
őstag
-
Snake28
tag
sziasztok.!
1 gyors kérdés. a Nero Disc Speed -el nem tudok Lemez minőséget ellenőrízni. Csak lemez szkent tud csinálni. Ha berakok 1 lemezt szürkén marad az indít gomb, tehát nem tudom elindítani. Nemtudjátok miért ?
HL-DT-ST DVDRAM GH20NS15 - író.
Köszi a választ előre is!
-
Snake28
tag
közben már olvastam tovább, de a másik gépemben lévő író se lenne képes minőség ellenörzésre ? Annak a típusát nemtudom pontosan. Samsung. Hm fura.
Sőt a notebookomban lévő pana sem... -
partymaci
aktív tag
válasz
IRON STORM #9019 üzenetére
köszi a segitseget , flash utilityt közben megtalalatam viszont a lite-on .exe filejából nemhajlandó felismerni az uj fw-t, valahogy kikene banyaszni belőle a .bin-t
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
Mr.Grincs
veterán
Ez a dvd író most tudja az LS-t vagy nem?
LG GSA-GH22NS50 SATA DVD író fekete OEM
A ipon honalpján az van hogy tudja, a gyártó honlapján nincs semmi, hogy tudja vagy sem.
Az aqua honalpja meg gyík. Nemtudom hogy akarnak így eladni valamit ha nem írnak ki bővebb infót. / MacBook Air A1466 / Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Lejárt az időm...
És erről az íróról mit mondanak a kedves felhasználók? Jó, nemjó, elmegy?
Minden számomra hasznos infó jöhet. Érdemes ezt megvenni?
Mi a különbség a ez és a 40es között?[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Én ezt néztem ki: LG GSA-GH22NS50 SATA DVD író fekete OEM 5601 Ft az Aqua computerben.
Még nem volt Lg íróm de ez jónak tűnik. LS verziót nem találtam nálluk.
LGt akartam anno és pioneer 108as lett belőle utánna Pio 111D volt, most egy samsung íróm van de nem vagyok megelégedve vele lassan tér magához, még erdeti dvd nél is.
A 217es pioneerre várok igazándiból. Mert abba van LF. / MacBook Air A1466 / Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Találtam egy boltban akciós dobozos PX-810SA Plextor írót 7200.-Ft-ért.
A kérdésem az, hogy megéri az árát ennyiért 2 év garanciával?
A dobozoshoz mellékelt Nero 7 tud magyarul?
A többi írót elnézve nem vészes az árkülönbség, LG 5650.-Ft lenne, NEC 5800.-Ft lenne, míg a Pioneer 6250.-Ft.
A másik kérdésem, tudtommal létezik még a Lite-On cég, de nem nagyon találkoztam a márkával az utóbbi időben sem árlistákon, sem a boltok polcain.
Miért?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
IRON STORM
őstag
Átcimkézett Pio 212 íróról van szó. A jelenleg forgalomban levő Pio 216 jobb író és olvasó.
Az más kérdés hogy nem sokkal, de olcsóbb. A hozzá kapott Nero szoftver meg már öregecske. A két év gar ami mellette szólhat, azonban support meg már nem lesz hozzá. Csak ez miatt nem éri meg a Plextort választani.Lite-On írót valóban nehéz találni, néha a hülyék boltjában szoktam látni, valamint most rábukkantam egy üzletre ahol talán tudnak hozni: link
[ Szerkesztve ]
Csak a TDi!
-
iceQ!
addikt
Sziasztok!
Hónap közepén szeretnék venni új SATA-s dvd írót! Blu-Ray-t nem kell tudnia teljesen lényegtelen! Max 5000 Ft szánok rá! Asus-t ne ajánljatok elegem van belőlle! 1-2 év alatt szétmegy! Mikor milyen hibával!
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
gg72
veterán
Pio íróim már évek óta vannak, semmi bajom nem volt velük, a NEC 7203S-ből kettő is van 2 éve kb., azok is tökéletesen működnek.
Az LG sem rossz (GH22NS40 van a munkahelyemen), de az írásminősége nem éri el a Pio és a NEC minőségét (Plextor és Liteon írókkal, különböző progikkal tesztelve) és alap FW-vel nagyon lassan olvas, igaz ez egyszerűen "orvosolható"...[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
A régi(nec3520a)íróm néha nem adja ki a lemezt,utáni hetekig semmmi baja!
Mi a gondja?tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
Laci4
senior tag
válasz
IRON STORM #9043 üzenetére
Brühühühü.. kellett nekem annó akkor Pio216-ot vennem
(azé gondolom ez is ott lohol a 217 nyomában..) -
Laci4
senior tag
válasz
IRON STORM #9045 üzenetére
Baaz... ha jól látom, 4-vagy 5 DVD-d van? Ez mind be van építve a gépbe?
Szerverház rulez?
-
Eleinor
csendes tag
Mitől lehet az, hogy az NEC 7241S dvd íróm baromi lassan olvassa vissza a megírt DVD-ket? 3-6 mega/sec haladva a lemez széle felé? Van köze ahhoz, hogy 4x-es sebességgel írtam őket?
EL.
-
slaci007
senior tag
Milyen márkájú lemez volt?
Tungsram 126 évet élt
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Green 2TB (WD20EARX) 64MB SATA 3,5 HDD-k 100/100% hibátlanok!
- WD Red Pro - WD8003FFBX merevlemez, 8TB, 3,5 SATA3, 7200rpm, 256MB
- WD Red Pro - WD8003FFBX merevlemez, 8TB, 3,5 SATA3, 7200rpm, 256MB
- WD 4-6 TB-os, hibás HDD-k (inkább alkatrésznek)
- 2TB Seagate 3.5" 7200rpm 64MB SATAIII winchester (ST2000DM001)
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest