Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LG LCD és LED TV-k
- Napelem
- [Re:] 2000 nites Acer monitor bukkant fel egy kínai webáruházban
- Google Chromecast topic
- [Re:] Drágulást vár a memóriapiacon a TrendForce
Hozzászólok Aktív témák
-
M107
addikt
válasz
tomaszka88 #19351 üzenetére
Giga lapom van nekem is, nekem a legfrissebb ACHII driver van fent, semmi gondom vele viszont a eredeti Win 8.1 driver az csúnyán bas..ta a HDD-im főleg az SSD-t
AMD Chipset Drivers 26.4 MB 13.4 4/24/2013
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M107
addikt
válasz
tomaszka88 #19353 üzenetére
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
tomaszka88
aktív tag
-
MPowerPH
félisten
Egy normalis DVD irot szeretnek venni, ami egyben lightscribe -t is tud. Ezzel le is szukult a kor, csak hasznalt piacon szemezgethetek. Csak irni akarok vele, 2x, maximum 4x-es sebesseggel, Verbatim DVD+R LightScribe lemezeket. Tok mindegy, hogy internal vagy external, kb. mind egy arban van, kis elteressel.
Amiket talaltam. Nem vagyok otthon a temaban, csak velemenyeket olvastam ezekrol, azokat le is irtam.(szvsz lehet hulyeseg, ezert kerdezek ra)
LG GE20LU(10 vagy 11)
LG GE24LU20 (GE sorozatokrol nem sok jot hallottam...)
LG GSA-E60L (ugy tudom, ez egesz rendben van)
LG GSA-E10L (ez is...)
LG GGC-H20L ( igaz blu-ray olvaso is, de ugy tudom szepen ir)Vagy esetleg SONY AD-7201S-H5... (passz, csak valahol lattam, hogy dicserik)
LiteOn -bol talaltam eleg jokat, de sajna mind IDE, igy azok kilove.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
SRII
őstag
sziasztok! vásároltam egy samsung portable SE-208 külső dvd írót, meg szeretném kérdezni ,hogy ezt a dvd írot rá lehet e kötni LG lcd tv usb -re ,hogy a dvd íro olvasóról menne a lejátszás -szerintetek ez lehetséges?
köszönöm a válaszotok!Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
MPowerPH
félisten
Lite-On iHAS 224-19 B -t ismeri valaki? Elvileg meg zsir uj.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Flashget
félisten
válasz
tomaszka88 #19362 üzenetére
A tálca is csak többszörös gomb nyomásra nyîlik sajnos.:-(
ismert jellegzetes hiba ennél az írónál.
megoldások:
a; mindig legyen lemez benne akkor kiadja 1 nyomás után
b; ez a másik megoldásXiaomi Redmi Note 5 4/64
-
tomaszka88
aktív tag
válasz
Flashget #19363 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Nem fogjátok elhinni megoldódott az írás probléma. A probléma oka a Kaspersky Internet Sec. program miatt lassult le az írás 4x-1x-re és 1 óra volt mire megírta a lemezt.
Találtam egy régi cikket is
http://pctamogatas.blogspot.hu/2011/02/nero-hiba-az-iras-soran-kaspersky.html -
MPowerPH
félisten
No, ma sikeresen boltoltam egy LiteOn IHAS624-32. Veletlenul lattam meg, 1 oraja rakta fel a csavo ebayre, £30 -ert gyorsan el is hoztam. Nem tudom jol jartam e vagy sem, ezek voltak meg alternativak:
Lite-On iHAS 224-19 B -£36
LG GGC-H20L -£33
Samsung sh-b083 - £34Mivel a DVD iras minosege, es a lightscribe volt a fontos, igy talan nem volt annyira rossz deal.(beleszamitva azt, hogy blu ray olvaso aron vettem )
Jelenleg atlett flashelve iXtreme Burner MAX -al. Kerdes, nekem ebben a formaban ez jo e, vagy ajanlotok hozza masik firmware-t?!
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
tomaszka88
aktív tag
ma úgy írtam lemezt,ráraktam az ujjamra pörgettem vagy 10 percig utána ráírtam ezt-azt..
-
Flashget
félisten
válasz
MPowerPH #19365 üzenetére
a GL29 a legjobb fw hozzá.
többen használjuk ezt az írót, de csak írástesztre és DL lemezek írására. másra nem is jó...ha neked kell xboxhoz akkor hagyd ezen az fw-n és Verbatim DL lemezt írj vele csak.nagy csalódás ez az író az írás mínőséget illetően.
Xiaomi Redmi Note 5 4/64
-
MPowerPH
félisten
válasz
Flashget #19367 üzenetére
Faxa... Sajnos igazabol nem volt mas alternativa a lightscribe miatt. Nem DL lemezt akarok irni, hanem sima Verbatim LS-t. A lenyeg, hogy az Iso-t szepen felfirkalja(4x max), amit aztan a kocsi drive-ja betud olvasni. Eleg finnyasak, noti nevenincs irojaval megirt lemezt kikopte.
Don't Tread On Me
-
Flashget
félisten
válasz
MPowerPH #19368 üzenetére
azért lehet vele lemezt írni csak vannak/voltak olcsóbb tipusok amik szebben írtak.
ezt az írót 7,8K-ért vetem anno..az Optiarc 7260 4,2K volt és klasszisokkal szebben ír!
DL lemez tekintetében viszont a LO 624B ír a legszebben abból az 5-6 íróból ami van nekem.Xiaomi Redmi Note 5 4/64
-
Flashget
félisten
friss beszerzés fekete Pio 215D 2K-ért.
Mivel azt az infót kaptam "nem bootol be, nem olvassa a lemezt" gondoltam az előlap és tálca átkerül az én fehér Pio írómba
Az a baja mint az enyémnek volt úgy tűnik..kell neki egy crossflash mert piszok felpörög és nem tudja emiatt beolvasni a lemezeket.Xiaomi Redmi Note 5 4/64
-
üdv
szerintetek ez milyen lehet?
van rajta IDE port kivezetés(ritka egy ilyen manapság-Extra a sata és az e-sata kivezetés)
hátránya,hogy csak USB 2.0 a csatlakozása[ Szerkesztve ]
-
Ottó58
senior tag
-
Krisztina87
tag
ASUS DRW-24B5ST DVD íróhoz vennék SATA káblet, mert nem jár hozzá.
SATA2-es portom van alaplapon, mégis milyen sata kábelt kéne vegyek hozzá, hogy ne a kábel okozzon gondot?Ez jó lenne?
Kábel link
Vagy van ennél olcsóbb is, ilyen minőségben, kicsit sokallom érte, ha mondjuk egy HDMI kábel árával hasonlítom össze? legalább 35cm hosszú kell hogy legyen.[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz
Krisztina87 #19379 üzenetére
sata 2.0 mint ez:
[link]
de a 3.0 is jó kompatibilis visszafelé is.Xiaomi Redmi Note 5 4/64
-
-
-
Flashget
félisten
válasz
Ottó58 #19381 üzenetére
mázlista vagy.
de ez tény régen ipari hulladék volt ez a márka, alaplapok kapcsán, az asus tesztlaborja volt.
mióta kivásárolták azóta ível felfelé a pályájuk..valahol olvastam ez piszkálja is az asus csőrét és szeretné visszavásárolni (megszüntetni a konkurenciát)
rengeteg volt a hibás cucc mikor egyszerre tettek a lapra AGP és PCI-E fogalatot a vga-nak anno.Xiaomi Redmi Note 5 4/64
-
silvergod
őstag
Sziasztok
melyik a legjobb író most ami a legmegbízhatóbb az olcsóbbak közül?
Átlagos használatra lenne...
kösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
válasz
silvergod #19387 üzenetére
ahogy írta a Flashget mester,ki lehet fogni használtan jobb írókat,persze használtak de még mindig szebben írnak azok mint a mostaniak.
esetleg a Sony AD-7260S igaz húzós az ára,mivel nem gyártják,így Stradivari lett belőle.
igaz nem halk működésűek de jelenleg a frissebb írók közt az most az etalon.
picit gyengébb írással a Sony ASD-7280S -
-
Ottó58
senior tag
Adott egy LG 4167 író és egy Benq DW1655.
Valakinek van tapasztalata, hogy átlagosan melyik írja szebben a mostani lemezeket?
A Benq milyen gyártmány? (Azonkívül, hogy majdnem mindenen Kína szerepel).» A tisztesség ott ér véget, ahol a politika kezdődik. «
-
Ottó58
senior tag
válasz
verybigboy #19396 üzenetére
Van mindkettőm, de nem tudom most kipróbálni, mert nincsen nálam a másik gép.
Kénytelen leszek egy ilyen 1155-s lapra beruházni.
Tényleg, milyen belsővel rendelkezik?» A tisztesség ott ér véget, ahol a politika kezdődik. «
-
válasz
Ottó58 #19397 üzenetére
Ebből kifolyólag az IDE alaplapos megoldás még mindig jobb egy PCI-e-IDE kártyás megoldásnál,vagy bármely külső IDE kártyánál.
Mivel az alaplap 11076 Ft és egy kártya sem kapható 6000 Ft-nál olcsóbban (újakra értve).
Attól függetlenül tényleg fapados és elavult dolgokat tettek rá.
pl.S2 port ma már felesleges,USB3.0 és a Sata 3,DVI kimenet(HDMi) sincs rajta.
PCI-e bővítő kártyával ezek pótolhatóak.
Bár egy VGA kártyát berakva azon van DVI és HDMi kimenet is. -
Ottó58
senior tag
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Adobe Illustrator kérdések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- Telenor topik
- [Re:] Eladó Canon EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM
- [Re:] Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Battlefield V
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 15" Touch Bar 2018, Gray, üzletből, magyar bill. i7/16RAM/256SSD/Radeon Pro 555X
- Féláron,Dell Latitude 7490, ultrabook, Dell garancia, i5/16GBRAM/512GBSSD FHD IPS matt érintőkijelző
- MacBook Pro Retina 15" Touch Bar 2018, Gray, üzletből, szép állapot i7/16RAM/256SSD/Radeon Pro 555X
- Bomba áron DeLL Precision 7520 workstation, üzletből,garanciával I7/32GB RAM/512GB SSD/Quadro M2200
- MacBook Air 13” (Early 2015) | Intel i5 | 4GB RAM | 128 GB | magyar bill.
Állásajánlatok
Cég: E-Group
Város: Budapest
Cég: INNObyte Informatikai Zrt.
Város: Budapest