Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • konyi79

    addikt

    Néha dögunalom amit küzdötök ezen, de tényleg.
    A Fuji és az Oly nagyon ráérzett a mostanában divatos kissé túlszaturált színvilágra, mindezt úgy megoldva nem tolakodóak a szinei, szépek a tónusátmenetek. Pont.
    A Sony vagy nem akar vagy nem tud ez után menni, de laposabbak a szinei, de hívhatjuk nyugodtan természetesebbnek is. Simán hozza egy Nikon vagy Canon ooc jpeg szintjét, nem szar. Jobbak viszont vannak nála. Pont.
    Az Oly emellett eszméletlen jó zajszűrő algoritmussal bír, a jobb midnél. A Fuji meg a színprofilokat ügyesen elnevezte filmmódoknak, és sikerült is ezeket szerethetően megírnia. Ezt nem tudja a Sony.
    A Sony viszont másban tud jót. Piac legjobb szenzoraival vehetsz gépet, ha kicsit foglalkozol a dologgal a gépek árába jellemzően bele tudod alkudni az 5 éves gyári garanciát, ami nem éppen elvetendő szolgáltatás.
    Szoval akinek Sony van, vegye tudomásul van rendszer, ami bizonyos dolgokban jobb, akinek meg nincs és csak veri itt magát mindig a szaraszonival fogjon egyszer egy ilyen gépet, és kezdjen el vele képelni. Ha nem tud vele jó képet csinálni, fossa össze magát, mert nem a géppel volt a baj.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák