- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- AI a játékokban és azon túl
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Sk8erPeter #9584 üzenetére
Írtam PÜ.-t
Tehát a billentyűzetről: Logitech K800
Nincs sok időm, tehát csak egy kis összefoglalót írnék:
Nekem a fő szempont az volt, hogy legyen egy viszonylag halk, kényelmes, teljes kiosztású és vezeték nélküli billentyűzetem. Nos ez a billentyűzet minden kritériumnak megfelel.
Az, hogy világít is mellé csak plusz, de így utólag rohadt jól jön, mert van egy ledsor amit a billentyűzetem fölött van, de az csak akkor működik ha azt asztali be van kapcsolva, ezt a billentyűzetet meg a notimhoz vettem, így mindig látom a billentyűket.
Akkor jöjjenek először a negatív tulajdonságok:
Rövidebb ideig bírja mint egy nem háttér világításos billentyűzet. /mily meglepő/ De még így is eléggé sokáig bírja. Még nagyon adatot nem tudok mondani, mert mióta megvan nem merült le. A fura az benne, hogy 3 szint jelzi az akku töltöttségét, maxról nagyon hamar lemegy közepesre, de ott stagnál nagyon hosszú ideig. Ha le is esik alacsonyra, akkor másnapra megint közepesen csomó ideig, tehát mintha töltené magát.
A másik ami még negatívumnak fogható fel, hogy a közelségérzékelő néha kicsit lassabban reagál. Nem tragédia, de megemlítem. Ez még egyáltalán nem zavaró dolog.
Esetleg még az árat lehet ide venni, de ha apróról 20k körül kifog egy ilyet az ember megéri a vételt, mert hosszú ideig fogja szolgálni és hála a jó támogatásnak a gari sem probléma.
A negatív tulajdonságok itt ki is fújtak.
Jöjjenek a pozitívumok:
Nem vártam sokat a ezektől a csoda billentyűktől, mivel nem egy mechanikus billentyűzet, de meglepően kényelmes a gépelés rajta. Érezhetően jobb, mint az általam próbált billentyűzeteken.
A gépelést halknak mondanám, persze nem teljesen néma, mint egy szigetes kiosztású billentyűzet, de ez bőven a tűrhető kategória, még este is.
A világítás nagyon szuper, homogén, egyenletes. Jók a fokozatok is, még arra nem jöttem rá, hogy a fényérzékelőt hogyan lehetne működésbe hozni, meg hogy mikor felejti el a fényerőt és mikor nem, de erre valszeg idővel rájövök, vagy utánaolvasok ha lesz időm.
Remélem kielégítő volt a válasz
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Politika
- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- OLED TV topic
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- AI a játékokban és azon túl
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Razer Huntsman mini gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Keychrone K3 Pro /Új, 0 km-es/
- A+ K77B Mechanikus gaming billentyűzet, RGB világítás, Fekete
- Csere-Beszámítás! Ducky One 2 / SF / Mini Billentyűzetek akciós áron!
- Mode Envoy fa betéttel,Mode Obscura gombokkalés gateron oil king switchel és sok extrával.