Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    No, egész korrektül muzsikál a Mondi. A héten kétszer is voltam Pesten vele. Volt lehetőség kicsit hajtani a pályán. Igen pozitív a tapasztalat.
    Gyakorlatilag észre se venni a 150-160-as tempót, annyira kellemes és könnyed. De a család is ezt mondja akiket vittem, nem venni észre a sebességet és a stabilitás is sokkal jobb, mint a régi Mondiban vagy a mégrégebbi Omegában volt.
    Ééés azért ha 160-nál nyomtam neki egyet még lódult volna a gép! Azért nem rossz egy 1.8-astól. Sajnos az érdi emelkedőt ez is megérzi... a többit viszont nem.
    Így is végig a belső sávban tudtam haladni folyamatosan. Egyetlen egyszer volt - a két út során összesen - egy Merci terepjárós aki elől le kellett húzódnom a középsőbe. Aztán ennyi. Ilyenkor tényleg jól jött volna a tempomat, csak belövöm azt had menjen, úgyis előlem húzódnak le nekem nemigazán kellett.

    Fogyasztást is sikerült mérnem úgy sacc per kb-ra. Olyan 8 literre jött ki úgy, hogy volt benne Pest belváros, itthoni város plusz az autópálya 150-160-as tempóval. Szvsz nem olyan rossz...

    A héten feltöltöttem a cd tárat is... hiába írták, hogy nem olvassa ez a típus az írott cd-t, olvassa az nagyon szépen. És a gyári hang is egész tűrhető... Persze közelében sincs a régi Mondiba beépített mélyláda erősítő plusz hangszórós kombónak... de "ezt adták hozzá" alapon kiváló.

    Meglepő módon az ablaktörlő is korrekt, nem csíkoz. Viszont a bogarak maradványait nem viszi le... Sőt még a gépi mosó se viszi le... :U Ha erre van valami technika, bevált módszer, akkor azt szívesen venném.
    Hétvégén úgyis megint takarítás lesz. Gyerek a kocsiban evett és össze morzsázott mindent...
    Ja és vettem 5 ezer forintért(!) :U ülésvédőt, hogy a gyerek ne az ülést rugdalja szét ha éppen rájön...
    Érdekes módon a Mondi már az elmúlt 2-3 hétben többet lett mosatva / takarítva, mint az Omega az elmúlt 3-4 évben összesen. :D
    Szóval no, kellemesen megvagyunk.

Új hozzászólás Aktív témák