Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blt.62

    őstag

    válasz MunezXBK #74228 üzenetére

    Elmondom habár már egyszer kicsúfoltak itt. Van egy 2002-es 2,0 HDI picassom 168 ezer km van benne,végig vezetett szervizkönyv, újkorától nálunk van. 2 éve nagy szerviz megcsinálva, 170 ezer ft volt. Jó kocsi.
    Viszont nagyon fáj a bal lábam és jócskán túlsúlyos vagyok. Automata váltós kocsit szeretnék, de csak a picassom tudom adni, ami olyan 900 ezer- 1 milcsi között érhet. Évente 5-6 ezer km-t megyek, ezért a diesel se fontos. Viszont alacsony vagyok,nagy a hasam és nehéz benyomnom a kuplungot mert hogy elférjek a kormánytól és ezért volna jó valami automata váltós nagyobb kocsi amiben elférek, és mivel abban nem kell a kuplungot nyomogatni állítólag hátrébb lehet engedni az ülést mert csak a jobb lábam használom. Na ez a gondom. Viszont nem szeretném elkótyavetyélni a picassom se,mert tökéletes kocsi, egy deka olajat se eszik és a legnagyobb hidegben is indul.
    Mielőtt megint elkezdene valaki csúfolódni a túlsúlyomon, egy betegség miatt híztam meg, és már fogyasztanak is orvosi segítséggel. De ha lefogyok is a bal lábam már nem fog,így kellene az automata váltó.

    124-es merci is jó lenne,mert azoknak állítólag legendásan jó-megbízható a motorja és automata váltója.

    [ Szerkesztve ]

    MegtorloXp

Új hozzászólás Aktív témák