Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -v-

    addikt

    válasz DeFranco #71992 üzenetére

    Nem kell aggódni! 1) !Overdose! jól mondja, előbb cseréled a kora miatt, mint hogy elkopna. 2) ha gumicserénél az elsőt hátsót mindig megcseréled, akkor csökkented a jelenséget 3) ha félre is kopik se vészes ám.. nekem ami lejött előző szett nyári az igencsak kopott volt már, és igen, látszott is, hogy félrekopott a széle, de csak egy picit, ami semmilyen problémát nem okoz.. se nem búg, se semmi.
    Szóval szard le magasról ;) Ha meg a gumis okoskodik, hogy rosszul van beállítva a futómű, akkor mondd meg, hogy te jobban tudod ;) Ivaniccsal direkt állíttattam a hátulját is tavaly, és még be tudták lőni, elvileg nem volt összerohadva (egyébként azt is pont le kell szarni, mert hanem cementet szállítasz hátul akkor úgyse kell kb. soha állítani, szóval összerohadhat nyugodtan... ha meg az a csavar pont nem is rohad össze, máshol úgyis össze fog, de azt is le kell szarni, mert kurva sokáig nem kell a futóműhöz nyúlni).. odaadták a papírt, faszán gyári értékekre belőtték, és ugyanúgy befele dőlt picit ;) De most úgyis ki lesz dobva a hátulja, és be lesz állítva, majd csinálok képet, hogy ugyanúgy befele fog picit.

    (#71996) TaaT: ja igen, ráadusául nekem a gyári felni ET-je más, mint az alap focuson, szóval szélesebb a nyomtáv, és így se volt semmi gond abból a félrekopásból, sima focuson még annyit se kopik félre akkor ..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák