Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz emvy #67715 üzenetére

    Közben eltelt 30-40 év, nyilván sok minden változott, meg írtam is, hogy ez a másik véglet. Ugyanakkor én akkor sem szeretm, hogy vagy egyterűt (esetleg szuvot) veszek, vagy egy sötét lyukba kell bedobálnom a gyerekeket. Szeretem a kombiformát úgy általánosságban, a most piacon lévő kombik között viszont nagyon nagy divat lett a minél alacsonyabb üléspozíció és a minél magasabb övvonal, ami teljesen abszurddá teszi a hátsó üléseken való hosszútávú komfortos utazást.

    Egyterűeknél meg ugye a másik divat, hogy betesz hátra egy jó esetben variálható padsort, ami finoman fogalmazva nem különösebben kényelmes, maga az ülés komfortra egy középkategóriás kombiban mindent ver, talán normális ülést hátul a Mazda 5-ben láttam, az összes többi, amit néztem ebben a kategóriában (C-Max, Picasso, Scenic, Zafira, Verso), gusztustalan fapad. Szuvoknak van még általában normális hátsó üléssora, meg abból ki is látni hátulról, de olyat meg más okokból kifolólag nem vennék.

    Ja, gyerekülés ugye a komfortkérdést nyilván meg tudná oldani, de a nagyobbik lányom már 156 centi, neki nem kell gyerekülés, és a kisebbik is már 130+, úgyhogy neki is csak egy magasítója van. És még kettejük között a kutyának is el kellene férnie (csak 3-4 kilós, nem egy nagy darab, összegömbölyödik és alszik hazáig).

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák