Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -v-

    addikt

    válasz DeFranco #40598 üzenetére

    Ha üzemmeleg a motor és van olajnyomás akkor nagyon rosszat csinálni / kárt tenni nem tudsz egy szívó benzinben... Bátran válts föl városban, ha egyenletes sebességgel kis terheléssel mész, halkabb és kevesebbet fogyaszt ;) Ez még nem az agyontartóbakozott 3 hengeres F3, ahol azt se érzed ha döglődik a motor, itt úgyis érezni mennyi alatt nemszereti... Ha meg gyorsulni kell forgathatod ameddig nem szégyelled.
    Számomra az "antipattern" szívóbenzin vezetés: amikor valaki fölöslegesen búgatja harmadikban városban, pedig semmi nem történik, csak megyünk egyenesen ugyanannyival, nyugodtan fel lehet váltani.. cserébe ha gyorsítunk akkor nem ám visszaszúrná és megforgatná, hanem erőltetjük alapjáratról, ahol se erő nincs, de legalább jót se tesz :U Amúgy is ellustul a fenébe meg mindenféle bajai lesznek, ha mindig csak szüttyögősen van vezetve.

    Edit: Bratyó két literes dízel octaviáját de utálom városban... állati hosszúak a fokozatok, negyedikbe is alig lehet tenni, ráadásul csomószor pont a határon van.. felváltok, brummog nem szereti, vagy épp felváltanék de lassul 5km/h-t a forgalom és már lehet visszaváltani.. harmadikban meg pont egy hangyányival akkor már többet forog, mint a fülem kívánná, szar a hangja, blööhh..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák