Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qru

    MODERÁTOR

    válasz r6man123 #38363 üzenetére

    Nem rosszak annyira. Kollégámnak pont egy 1,6-os 3 ajtós van üvegtetővel, olyan 140k+ km van benne kb.

    Futóművűk szeret gallyra menni (nem magyar utakra van tervezve), arra nagyon érdemes ráánézni. Amúgy meg csak kívülről sportos, a futóműve egyáltalán nem az. A motorjuk ok (én egy 1,6-os G Astrából ültem át kipróbálni és semmivel sem ment jobban annál érzetre, de a futóműve gyengébb nála) de mivel elsősorban fiatalok vették sok a széthajtott példány (kuplungja is gyorsan kopik ha küldik meg a fék is).

    Az elektronika hiába német benne szereti megadni magát ami sok bosszúságot tud okozni. Kollégáéban pl az üvegtető makacsolta meg magát kinyílt de visszacsukni már nem lehetett (mind ez télen a -5ben hó esésben)... Ilyenek előfordulnak, az elektromos tükörrel is vannak hasonló bakik pl.

    Van robtizált váltóval de azok nem annyira jók, mert könnyen elromlanak és javítattása meg horror áron megy (le se merem írni, hogy javasolt elkerülni mert mindjárt jön bitpork és megint leolt engem mint a lámpát :D).

    Olajat nem eszik ha rendesen volt karbantartva. A beltere csupa kellemetlen kemény műanyag, cserébe viszont nem porlad el mint egy hasonló korú VW.

    mod:

    Nem mai cikk, de fussd át: [link]

    [ Szerkesztve ]

    #nincsbennetarcsi

Új hozzászólás Aktív témák