Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz Rick4 #2656 üzenetére

    Van Audi, amit olcsóbb fenntartani, azok a nem extrásak. Nem igazán értem a sutyuki mögött kullogást:s Ennyi erővel mindenki vegyen sutyuki-t és kullogjanak egymás után??? 70-nél is van különbség a sutyuki meg az Autónak nevezhető autók között. :F Miért drága a fenntartásuk????? :F :F Akár a skoda is lehet az. Meg az Opel is. Egy A6 is lehet szimplán közlekedő jármű, meg lehet nagy meg erős motoros meg egyéb...nem presztis kiszállni egy olyan kocsiból, amin minden apróság a vezető és az utazók komfort érzetét szolgálja. Mindezt nagyon szerényen. Kisebb kocsi, kisebb össztömeg=kevesebb fogyasztás. A4...? Mezei 1.9 TD? Esetleg az 1.6 benzin?? Tudod, A-ból B-be... :U Tudom, ahelyett egy Astrát. Minden napi használatra is vannak autóik. Amiknek nincs szervíz igényük. S ez még csak az Audi emlegetése. BMW-t is vehetsz napi használatra....Két ajtós szekrény?...milyen kocsiba fér az bele? Opel omega kombiba se férne el...vagy az A8 longba :))
    A vezetési élményt mindig, minden márkánál meg kellett fizetni. Az meg nem is annyira luxus már, inkább nevezném biztonságosnak, mikor 4 hajtott keréken és sok csillagos töréstesztes légzsákos járművel közlekedsz mondjuk télen...és még haladni is tudsz, ha szükség van rá: gyerekkel kórházba...meg a 14 órás út is lehet fárasztó. Még a vezető márkáknál is. Inkább az általánosított sok-sok bosszúságos szerviz emlegetés helyett emlegessük már a 6 éves 9 litert fogyasztó 1,4-es benzin motorokat, a gyárilag eszi az olajat motorokat, az ugyanolyan drága alkatrészeket, mert nem túl régiek...
    Inkább vennék olyan kocsit, ami jó anyagokból van össze rakva, felsőbb kategóriás, jó állapotban van, de 15 éves akár, mint a fröcssöntött zúgós motorú menet közben szétpergő 5-8 éveseket. Azok kb a tömeg közlekedés színvonalát nyújtják. Az is elvisz A-ból B-be...De ez a legszebb a demokráciában: a választás szabadsága.
    Üdv.
    Mindenkitől elnézést kérek a hosszú h.sz-ért. Több reagálásom nem lesz.

Új hozzászólás Aktív témák