Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Folytatást kap az Uncharted mozifilm

    gp Érkezik a második felvonás, bár azt egyelőre megtippelni sem tudjuk, hogy mikorra várható a premier.

  • Itt a Logitech Keys-To-Go 2

    ph A táblagépekhez és más kisebb méretű mobil eszközökhöz szánt billentyűzet háromféle színben lesz megvásárolható.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Biqci

    aktív tag

    Urak!
    Csak előzetes tudakozódásképpen. Egy Jazz lenne cserés, valamikor jövő tavasszal. Az itteni árakon egyszerűen nem éri meg tovább tartani, el kell engedni. Kuplung csere esedékes, az alját kicsit megkezdte az idő, ahogy a fém fékcsöveket is. Most tavasszal kapott friss műszakit, de a pali mondta is, hogy legközelebb kétséges a sikeres TÜV. Tehát, napi 2x25km-re, plusz a többi helyben rohangálásra keresnénk olyan nagyon max 8000€-ig hibrid gépet, vagy valami tényleg keveset fogyasztó és legalább olyan megbízható benzinest, mint a Jazz. Fontos lenne hogy legalább 120Le legyen.
    Merre induljunk el. Ja, fontos, egy 155 magas kiscsaj lenne a tulaj, a Jazz előtt is sok autót megnéztünk és soknál egyszerűen nem lehetett eléggé előre húzni az ülést, így nem tudta a kuplungot teljesen kinyomni.
    Szóval tippek? :D

    "For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin

Új hozzászólás Aktív témák