Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • footy

    addikt

    válasz slett27 #194315 üzenetére

    Szerintem olaszt keress, mert nem leszel happy a nemettel.
    Az a baj, hogy a nemeteknel a fillerb@szas akkora tudomany, hogy olyan nincs meg egy.
    Most vettunk az asszonynak egy ST-line focust, de vagyik vissza a Giuliettaba, mert az olyan dolgokert ami egy alapkivitelu giuliettaban benne volt (pl. feny es esoerzekelo) az nincs benne az ST-lineban. Persze lehet most mondani hogy miert nem neztuk meg, de azert egy ilyen 5ftos alkatresz mar tenyleg be kellene hogy ferjen, plane ha nem a legalapabb kivitelt veszi az ember.
    A VW pedig mestere ennek. A trendline kivitelben szanalmasan szarok az ulesek es okadni lehet a muanyagkormany fogasatol.(szerintem a tobbi muanyag felszereltsegtol fuggetlenul ugyanaz) Sot abba altalaban veknyabb zajcsillapitas nelkuli szelvedo megy. (a giuliettaban pl a csillapitott szelvedo is alap)
    Lehet Golfot nezni, de akkor meg ra kell dobni jocskan, hogy meglegyen egy comfortline vagy highline. Aztan adodik a kerdes, hogy er-e annyit/annyival tobbet az auto.
    Talan a Leon picit kivetel, mert ott az FR csomagban tenyleg minden realisan elvarhato extra benne volt. (normalis ulesek, led fenyszoro,feny-esoerzekelo, navi,stb.)
    En TSI-t csak 2013 utan vennek, mert oke hogy van akinek nincs baja a korabbi evjaratokkal, de eladasra altalaban nem a gondtalan peldanyok kerulnek...
    Egyebkent az 1.4TB karakterben(megbizhatosagban is) jobb mint a TSI. (cserebe tobbet eszik es picivel zajosabb)

    #194324bandus
    Ha nincs babakocsi es nem extrem pakolos az asszony akkor siman elheto egy random kompakt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák