Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rasotamas

    veterán

    válasz IOX #192444 üzenetére

    Jaj már, nem lehet kicsit poénkodni?
    Nyilván ezeket én is látom. Itt minden olyan gyönyörű, csak autózni egy kisebb kanyargós úton öröm olyan szép a táj, meg a kisvárosok régi épületei . Mentünk egy ismerőshöz, nem volt kedvünk pályán menni, átvezetett a navi Stuttgarton. Pár perc leforgása alatt végigjártuk a nyüzsgő világvárosi pénzügyi központot, a "budai" hegyeket, majd kilyukadtunk "Lillafüreden".
    (Persze vannak idegesítő dolgok: Egy nyomorult fagyit nem tudtunk októberben enni mert csak szezonálisan van, cukrászdát hírből sem ismerik, a péksgben van 3 féle tortaszelet, vajas popcorn nincs)
    Az biztos, hogy miután megjött a fizetésem, átutaltam az albérletet a rezsivel, hétvégente rendesebben, hétköznap lájtosabban bevásárolgatunk kb hasonló kajákat mint otthon (ugyanúgy főz a feleségem, pizzát süt, marhapörit főz, húsleves, gulyásleves, rántotthús pont mint otthon) nem a fogamat szívom hogy megint nem sikerült egy fillért sem félretenni (mert épp elromlott a fyűnyíró, kerítést kellett festeni, elromlott a mosógép, fogorvoshoz kellett menni, állatorvoshoz kellett vinni a kutyát, egy hétig betegácsiban voltam, vagy szimplán mert valakinek szülianpja van) hanem szépen rajta marad egy csinos összeg a számlámon, ami konkrétan meghaladja az otthoni fizetésemet.

    https://tinyurl.com/rasoapro

Új hozzászólás Aktív témák