A Samsung elkezdte árulni új Micro LED tévéit

A vállalat elsőként az Egyesült Államokban küldi boltokba a friss Micro LED televíziókat, amelyek nem lesznek kimondottan olcsók.

Hirdetés

A Samsung évekkel ezelőtt lépett színre az első, Micro LED technológiára épülő megjelenítőivel, amelyekkel először az üzleti felhasználókat célozták meg, de idén már olyan modellekkel is jelentkeztek, amiket kifejezetten az otthonokba szánnak. Ezek egyébként úgy néznek ki külsőre, mint egy hagyományos televízió.


[+]

A hírek szerint e – 4K-s felbontást használó termékek árusítását kezdik meg az Egyesült Államokban; egészen pontosan egy 89, egy 110, továbbá egy 114 hüvelykes készülékről van szó, amik igen jó képminőséggel rendelkeznek, mivel a színeik gyönyörűek, és a fényerejük, valamint kontrasztjuk hatalmas.

Ennek ellenére ki lehet jelenteni, hogy mégsem válnak majd tömegcikké, és nem elsősorban a hatalmas képátló, hanem a 100 000 (~36 000 000 forint), 130 000 (~47 000 000 forint), illetőleg 150 000 dolláros (~54 300 000 forint) ajánlott fogyasztói áraik miatt.  A nagyobb probléma talán az, hogy arról nincs szó, hogy a korábban beharangozott, szerényebb méretű Micro LED tévék mikor válnak piacképessé.

Hirdetés

A tökéletes házimozi rendszer összeállítása: TV, hang és kiegészítők

PR A tökéletes házimozi rendszer kialakítása izgalmas, ugyanakkor összetett feladat, amely megannyi döntést követel. Az optimális élmény érdekében hangsúlyos figyelembe venni a különböző házimozi berendezések jellemzőit és előnyeit.

Előzmények

Hirdetés