Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz Mauzes #184155 üzenetére

    Ami amugy, lassuk be, teljesen ertheto. Mert persze a vevo akkor akarja megvenni, ha o maga megbizonyosodott rola, hogy minden oke, de az meg a kovetkezo vevonel mar nem er semmit. Azaz, hiaba viszi el az ember eladas elott sajat koltsegen atvizsgalasra, az a papir mar a vevonek a helyszinen nem er semmit.
    A vevok kozul meg sokan plazazas helyett mennek autot nezegetni, valojaban nem is akarjak megvenni, csak "erdeklodnek", es azzal meg akkor is egetik az elado idejet, ha valojaban az otthonaban fogadja oket.
    Reszemrol ha eljon, korbemerheti, megnezheti, hozhat szerelot is ha akar, de nem fogok orakat tolteni azzal, hogy a potencialis vevo sajat szerelojehez elvigyem a kocsit, atvizsgalja, majd utana leokadja es nekialljon alkudozni.
    Erre valo a szerzodes es a garancia. Bele kell irni az osszes ismert es letezo hibat, es ha van mas, kesobb lehet perelni.

    Amugy ezert nem ertem a sok szakertot, akik mind azt tanacsoljak, hogy vigye az ember szerelohoz az autot, mielott megveszi. Ez maximum azoknal az autoknal fog mukodni, amire nem allnak sorban az emberek, es a vevo is rugalmasabb, de keresett kocsiknal ugyis elkuldi az elado, es jon a kovetkezo delikvens, aki elviszi.

Új hozzászólás Aktív témák