Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz batai15 #176309 üzenetére

    Elővárosi forgalom a legjobb terep egy hybridnek szvsz. Nekem a P2 ilyen használatnál 4 liter alá is beesett. Persze mivel javarészt BP, M0 és dugók hada van, így a 2 éves átlag valahol 4,5-5,2 között volt. A legdurvább a december volt tavaly, ahol a 2x12 km-t 2x2 óra alatt tudtam megtenni, télen a hidegben. Ott már elfogyott a nagyakku és a fűtés miatt járt a motor, akkor volt a havi átlagom 7 liter. Viszonyításképpen a kis corolla versonk hasonló terepen 14 liter körül evett városban.

    Szokni kell, hogy padlógáznál ~1 sec kell, amíg belövi a fordulatot a motornál és utána indul meg. De szerintem teljesen vállalható. Városban szerintem fürgének nevezhető, bármennyire is vicces egy mondatban használni ezt a szót egy HSD-vel. Közúton pedig vállalható, mondjuk ott 4 fővel, cuccolva igazából csak a P2vel van tapasztalatom, de az még gyengébb is.

    Doki16: Igen a kombi csomagtérben élhető, csak abba meg elől nem férek el normálisan, ezért is lett Auris old nekünk. Mondjuk ha megyünk valahova, akkor cégtől hozok el akár 9 fős Transitot is, szóval fölösleges a kombi autót tartani városi harcra, részben ezért is adtuk el a Priust. Váltóolaj cserét én is csinálni fogok majd az Aurison, egyetértek, hogy jó, ha az ember megcsinálja, de rengeteg példa rá, hogy nem csinálják meg és ennek ellenére kiválóan élik problémamentesen a napjaikat az autók.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák