Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    válasz runner 125 #150975 üzenetére

    Nalunk tele vannak a forumok a panaszokkal. Azt irjak 55-60 masodperc mire betoldtodik a rendszer rajta, tehat addig semmit nem lehet vele csinalni. A navi aztan is dog lassu, van hogy egy gombnyomas 10 masodperc mulva lep ervenybe rajta. Eltunnek rola az appok random mondon akkor megint csak szakszerviz. Jott ki hozza software update, de a hardware egy kalap szar alatta, nem lehet vele mit csinalni.

    Sokan irjak, hogy beesik a fekpedal random idokozonkent es a szerviz nem tud vele mit kezdeni. A vezetest segito rendszert ki kell kapcsolni varosba, mert tok varatlan helyzetekben belenyul a kormanyba vagy befekez ok nelkul.

    A belter meretere mindenki panaszkodi aki 185 cm feletti, hogy kicsi. Sokan mondjak, hogy hangos is, sokaknal zorog az anyosules. Motor, valto, futomu jo nem hallani problemat, de a defektturo gumik szetmennek raja non-stop van aki ket ev alatt 7 darabot vett ra.

    Azt kifelejtettem, hogy joparan irjak a kormanymu meghibasodast is.A steer by wire-re is panaszoknak, hogy semmi visszajelzest nem kapsz. 15 literrel viszont eljar a benzines V6-os varosba.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák