Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Land

    veterán

    Üdv!

    Főleg dízelesek véleményét kérném ki.:)
    Mennyire lenne nekem szopóroller egy 2006-2007-től futott 1.9-es JTDm motorral szerelt autó GONDOS gazdától, aki mindig minden szűrőt, olajat időben vagy idő előtt kicserélt, illetve dízel specifikus tisztítható alkatrészeket is megtisztította mondjuk 50 ezer km-enként, főleg ha városban használta?
    Most a kocsi márkája, típusa nem lényeg, csak a motor érdekel. Én tuti betartanám ezeket az intervallumokat.
    Olvastam több benzin vs dízelt autót vegyek használtan írást, és az alapján nekem lehet benzinest kellene vennem. Kb év 15 ezer km lenne meg vele és jó pár évig megtartanánk.
    Viszont a kinézett autóba "beleszerettem" és csak dízellel ajánlott.
    Lenne ésszerű döntés benzinesben, de érzelmileg jóval hátrébb állnak a listán.
    Lendkerék, turbó, befecskendező, EGR szelep stb gondoskodással is simán kinyiffan és jöhet az 5-600 ezer Ft-os javíttatás? A kocsiból jellemzően 200 ezer km-t futottak vannak HAHU-n szép állapotban. Ami akár még több is lehet a valóságban. Némelyik gondos gazdától (elvileg). Lenne jó ismerősöm is, aki segítene a vásárlásban. Eléggé képben van azzal az autóval.
    Lehet aki az érzelmére hallgat, az nem rágódna ennyit, de próbálok tervezetten készülni a dízel motor rejtelmeire és ha amellé teszem le a voksomat, mert akkor mindent maximálisan be fogok tartani a hosszú élettartam eléréséhez. :) Köszi!

    Pixel 8 8/128 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive

Új hozzászólás Aktív témák