Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz Mr.Csizmás #24950 üzenetére
Írtam privát'
-
hegyimorc
senior tag
válasz madgie #24805 üzenetére
" "ha nem jön be, 1-2 hónap múlva pár ezressel olcsóbban eladom."
Aha, ezt hittem én is. Aztán hipp-hopp buktam rajta vagy 25 ezret (úgy, hogy használtan vettem én is)."
Na, már 120-ért is adnak ilyet! Szerencsére nem tervezem az eladását
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
Szulita28
senior tag
válasz hegyimorc #24955 üzenetére
Hol? Én csak 140e-ért láttam legolcsóbban :-)
Amúgy szépen közelít a 100e-es lélektani határhoz (mármint nekem). Ott már legalább olyan jó vétel, mint 30-40e-ért egy GF1/PL-1
(nevetséges, komolyan, ami itt van ezekkel )Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
Gondwana
addikt
Gyűjtöm a lelki erőt, hogy feldobjam tokkal-vonóval a GH1-et, beáldozva az egészet egy X100s-ért (aztán lehet, hogy a halszem meg a 45-ös marad, hogy kapjon egy 100€ GF1-et), az utolsó szög, hogy lassan másfél hónapja csak GH1+20mm meg EOS1v+16-35II+Superia200 amikkel fotózok (a cégest nem számítva)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
hegyimorc
senior tag
válasz Szulita28 #24956 üzenetére
"Szatama válasz | megnéz | könyvjelző 2013.03.25 12:30:49 © (360)
Úgy látom túl sok van belőle a piacon. Sokan vársák az "S"-t. :-) Ezért most akciósan 120.000 Ft."Tényleg durva, de ez kétszeresen is jó. Egyrészt mert olcsóbb, másrészt mert ilyen árzuhanásokat látva, még kevésbe leszek hajlandó boltban teljes áron megvenni akármilyen fényképezőgépet.
De most komolyan. Van aki szerint érdemes ezeket száz körül eladni, hogy utána háromszor annyiért megvehessék az S-t ?
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
Szulita28
senior tag
válasz hegyimorc #24960 üzenetére
Nem ők dobálták ki Karácsony után közvetlenül a Karácsony előtt megvett E-M5-öket ??
Azért 100e körül egy ilyen 35 f2-es obit venni, X100-as vázsapival, qrva jó vétel na[ Szerkesztve ]
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
hegyimorc
senior tag
Ezt nem is néztem, de ettől függetlenül továbbra is azt gondolom, hogy aki valóban venni akart x100-at, az már megvehette 150 körül, aki pedig OMD-t az is vehetett használtan olcsón.
Szóval szép és jó, hogy pl most a oly márkaboltban is csökkent az OMD ára, de ez még mindig nagyon távol van a hónapokkal ezelőtti használt áraktól.
Akkor most miért is kell örülni? ( Ha azért mert jön az utód, akkor OK, bár az pár évig még nem érdekel )
-
Mercutio_
félisten
válasz hegyimorc #24965 üzenetére
Azok a karácsony előtti használt árak azért voltak, mert a 20%-os NG-s akcióban vett OM-D tulajok - az a néhány - akkor adott túl rajtuk. Aki lemaradt az NG-ről az már drágábban vette meg, így nem is tud/akar olyan olcsó áron megválni tőle.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
.: JuSzT :.
addikt
válasz BumBum Jack #24972 üzenetére
még csak ma jött meg?
-
BumBum Jack
tag
válasz .: JuSzT :. #24973 üzenetére
jaj ne is mondd majdnem 3 hetet vártam rá ! már múlt hét csütörtökön én telefonáltam rájuk ,hogy "mi újság"?! Végül meglett ma !
-
BumBum Jack
tag
válasz .: JuSzT :. #24973 üzenetére
nem gondoltam volna egy euronics-ról,hogy ilyen lassú!
-
addikt
válasz BumBum Jack #24975 üzenetére
Akkor hajrá, sok sikert
-
BumBum Jack
tag
válasz .: JuSzT :. #24976 üzenetére
köszönöm szépen! éppen töltöm az aksit..
sajnos ez az idióta idő nem éppen fényképezésre való sajnos ,de szerencsére hétvégére már javulni fog.
-
addikt
válasz BumBum Jack #24977 üzenetére
3 hete malmozok itthon a gép mellett.. egyszer kimentem 5 fokban, 80 kép alatt elfagyott a kezem.
-
BumBum Jack
tag
válasz .: JuSzT :. #24978 üzenetére
gondolom a gép is belassúl ilyenkor?!
azért remélem nem sokáig kell már "malmozni" a lakásban!
-
addikt
válasz BumBum Jack #24979 üzenetére
Ezzel direkt nem próbáltam, de volt nálam kölcsön egy FZ 38, azzal voltam kint 0 körül, és egy idő után frankón szenvedett a Zoom.
Szabad 0 fok alatt fotózni ? Mert hogy a manualban is 0-40 fok között van megadva.
-
HollyBoni
veterán
válasz .: JuSzT :. #24980 üzenetére
Én is kérdeztem nemrég, sokan azt mondták hogy bőven fotóztak minuszokban. Én is fotóztam -5-ben, semmi baja nem lett a gépnek, FZ150-et régebben kiraktam -10 körül timelapselni 1-2 órára, az sem halt meg. Elvileg ilyenkor kevesebb zaj is lesz hosszú expós képeknél.
-
HollyBoni
veterán
válasz .: JuSzT :. #24983 üzenetére
Szerintem ha már valami árthat, akkor esetleg a brutális nyári 40 fok.
-
Schanyee
senior tag
válasz BumBum Jack #24979 üzenetére
Legfeljebb a kijelző lassul be, de a legtöbb elektronikus dolognak inkább jót tesz a hideg - pl amit írtak, hogy hosszú expónál a szenzor eléggé melegszik, ez növeli a zajt, ha hideg van kint akkor kevésbé melegszik. Meg az aksi jóval kevesebb ideig bírja egy töltéssel. Ami inkább probléma lehet ha hidegből beviszed a meleg szobába és egyből beindítod, mert a lecsapódott párát nem biztos hogy annyira szeretni fogja.
-
Studi
veterán
válasz BumBum Jack #24972 üzenetére
Annyiért miért Euronics? Annyi a mintaboltban is, és adnak hozzá +1 év garanciát.
-
BumBum Jack
tag
-
addikt
válasz BumBum Jack #24989 üzenetére
Nem lesz meg szerintem 2 évig , jön a gépszíj
-
Studi
veterán
Elment végre a G1, csodával határos módon már csak három gép van itthon, és nem is érzek késztetést újabb váz vásárlására. :-) Jöhetnek az objektívek! :-D
-
BumBum Jack
tag
válasz .: JuSzT :. #24990 üzenetére
hogy érted? amúgy az e-pl5 már megfordult a fejemben!
-
addikt
válasz BumBum Jack #24992 üzenetére
Pont ezért... lemegy a nyár,ősz. Addigra tudsz a gépről szinten mindent, aztán majd valami jobbat szeretnél kipróbálni.
Aztán majd jössz a börzére..
[ Szerkesztve ]
-
ati3x
senior tag
válasz jjeahh #24993 üzenetére
Nem tom. Én januàrban voltam kint olyan 3-3,5 óràt fotózni. Olyan -16, -17 fokban. Olympus e-pl1-el. Nem vettem észre semmi különöset. Pedig fotóztam a manuàllal, és a kitobival is. Olyan hideg volt, hogy az álványt vàltott kézben kellett vinnem, mert a télikesztyün is "àthúzott" a hideg. Szóval nem kell aggódni a hideg miatt!
-
-
need
addikt
Sziasztok...
ha tehetem rendszeren olvasom [öt] párhuzamosan még ez [is..]
A mi nap volt rólla szó de valaki linkelte is [ezt..] és [tényleg..]..na most az olympusnál van ez a 15% kedvezmény + ugye az éves 8.000 ft. díj ezért cserébe..ha osztok szorzok akkor 255.000 jönne ki a váz..?
persze még a 8.000 hozzá jön..jól tévedek..?
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest