Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
válasz madgie #24200 üzenetére
OFF
Mi a legbiztosabb jele annak, hogy valaki komolytalan érdeklődő?
Azzal kezdi a levelet, hogy ő komoly érdeklődő(soha semmit sem tudtam eladni ilyennek :-) )
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
Tulku
veterán
-
madgie
titán
válasz Gondwana #24209 üzenetére
Tényleg, wifi-ügyben segítsetek má' Ha költözünk, hová tegyem? Rendeltem egy Linksys ea2700-at, mert a TP-Linkkel évek óta szívok. Erre berakom az ötezres tépélink helyére, és már a lakás másik végén game over. 44 négyzetméteren, négyszer annyiba kerülő roteren... mi lesz akkor 100 m2-en? Küldjem vissza nyócnapon belül? (kereskedőként utálom ezt a törvényt )
-
-
Tulku
veterán
A jogtiszta lr-t most hagyjuk....()
A jpeg az biztosan hívogató, de egyelőre inkább raw-ozgatok, ha annyira szükség van rá (sajna a pana jpeg-ek többnyire nem hozzák a raw közeli állapotot) de hogy ezért kifizessek másfélszeres árat....Viszont a raw-os képek elképesztően alakíthatóak, még a zajszint is prímán kezelhető....úgy hogy marad a pana
-
robi-k
őstag
válasz madgie #24215 üzenetére
Pedig a probléma egy Open WRT FW telepítése végérvényesen megoldotta volna! Én is TP-LINKet használok már 2 éve (TL-WR1043ND), meg másoknak is ezt a márkát ajánlottam és vettem meg (igaz nekik már a korszerűbb kétcsatornás TL-WDR3600 verziót), mivel a hardvere jó és elég olcsó, a szoftver részét pedig azonnal cserélni kell Open WRT-re, és utána semmi! gond nincs vele.
-
madgie
titán
Most kapcsolok, hogy a kicserélt háromantennást elpasszoltam, most valami butább kétantennás volt (de még azt is vettem az iphone-nal a park túloldalán a tetkószalonnál, a mostani meg már a ház előtt, a parkolónál is baromi gyenge).
-
fattyu
veterán
válasz madgie #24223 üzenetére
most nem mondom meg de én linksys párti vagyok valami nem túl acélos pár évesem van 70nm panelt röhögve lefed sőt a lépcsőházban a liftakna távolabbi oldalán ( van közte másik lakás is ) simán neteztem amikor kizártam magam... 3 év alatt kétszer kellett restartolni van rajta 3 telefon 3 pc, butatv, torrent, webcam szerver megamimég eszembe se jut.
Teszi a dolgát és észre se veszem hogy ott van
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
jjeahh
nagyúr
Na, ez is szubjektív akkor, az 1 antennás tplinkemet simán látta a teló a piacon, illetve a szemközti lidlben is...mellesleg tömbházban laktam, a 4. emeleten...5év alatt soha nem indítottam újra, vagyis mégis, de az a szoba átrendezése miatt volt...a mostani asusomat meg már a konyhában nem látja semmi, és 3 naponta rebootolni kell...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
madgie
titán
Asus meg Linksys párti vagyok én is, vagyis eddig az voltam
-
-
arn
félisten
linksys 54gl gigabites switchre kotve - mar nem is emlekszem mikor vettem igaz csak netezni jo a wlanjarol, mert mashoz mar keves. idoszeru lenne a csere, de ezek alapjan, akkor lehet nem a haromantennas tplink lesz.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
madgie
titán
Ó, jók azok, ha nem terheli le ezer cuccal meg 24/7 torrenttel az ember a routert
Ezt az eszközlistát most kattintottam le, de inkább linkesítem, mert ott vigyorog rajta az "enkór"
[ Szerkesztve ]
-
Studi
veterán
Akit esetleg érdekel a vezeték nélküli vakuzás gyakorlati tapasztalatai, kicsit próbálkoztam este, pár gondolat az index fórumon:
[link] -
MrChris
nagyúr
próbálta már valaki a kit zoom optikákat (oly 14-42, 14-42 II, pana 14-42, 14-42pz és 14-45) azonos körülmények között összehasonlítani?
Optikailag melyik a legjobb? -
Gondwana
addikt
válasz MrChris #24246 üzenetére
Már a gyári specifikációból is lehet sejteni, hogy a 14-45 élesebb, mint pl. az új 14-42, én (ha kitobjektívet kellene választanom - ami jelenleg nem fenyeget) mégis az új 14-42 II-t választanám.
(Ha esetleg valaki megszabadulna GH1 vagy G3+14-42II kittől 110.000 körül - ami az új üveg elérhetetlensége miatt esélytelen, de akár 14-45-tel is érdekes lehet, az tudja, hol ér el...)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
-
Tulku
veterán
válasz MrChris #24248 üzenetére
Szerintem a 14-45 egy roppant jó ár-érték arányú üveg és saját tapasztalatok alapján nem összehasonlítható a 14-42-vel (a mikrós utódról beszélek) sem mechanikában (bár ott van a legtöbb hasonlóság) sem képminőségben. Én úgy tapasztaltam, hogy alap blendenyíláson is tűéles, sarkokban is, míg a 14-42-t agyonrekeszelve sem sikerült 16 mp-es lapkán elfogadhatóvá tennem.
Ezek saját tapasztalatok (2 db 14-42 és 3 db 14-45 alapján) de sokak szerint van szórás is, különösen a 14-42 esetén...
-
Studi
veterán
14-45-öm nem volt, 14-42 van otthon, tényleg nem egy nagy eresztés, képe szerintem nem jobb észrevehetően az Oly 14-150-nél sem. Ami engem leginkább zavar, az a zoomgyűrű "tapadós" működése. Amikor finoman tekerném, akkor megtapad, majd egyszer csak ugrik egy nagyot. Tegnap épp bent jártam Media Marktban, megnéztem párat, mind ilyen. Ilyet Olympus zoomnál én még nem tapasztaltam, nyilván a temérdek műanyag alkatrész tehet róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest