Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vzsryl

nagyúr

válasz 7 #32977 üzenetére

Tuningmentesen a TDP-ből lehet kiindulni valamilyen szinten, bár annál csak kevesebb lehet a CPU fogyasztása. Az SSD-l fogyasztása minimális, abszolút nem számottevő. Az erősebb VGA-k viszont nagyon számítanak. Itt fontos, hogy milyen típus, mert pl. az említett HD7750-es alig eszik. A 475-ös Enermax-nak ugyan jóval gyengébb a 12V-os ága, mint a mai hasonló erősségű tápoknak, inkább egy 400W-os szintjét hozza, de ettől függetlenül a HD7750-es egy apró falatka kellene legyen neki. Ha valóban kevés hozzá, és nem csak téves következtetést vontál le (sűrűn előfordul, hogy erre gyanakszanak, de teljesen más az ok), akkor valószínűleg elöregedett a táp, és már közel sem adja le, azt amit kellene neki.
    Ha számodra fontos a megbízható ventilátor és alacsony zajszint, akkor továbbra is az előzőleg ajánlott tápokat tudom javasolni, de sajnos akkor a 15k-s keret kevés lesz, legalább 20-ra fel kellene vinni.
    Egyébként a G szériára 5év garanciát vállal a gyártó. Ezt az előbb elfelejtettem említeni.

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák