Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Piftuka #130680 üzenetére

    Corsair TX550M 550w
    Minőségellenőrzési gondok: "First we are system integrator and build over 100 units a month. ... Unfortunately recently (since may 2017) we have seen a spike in bad units. of the last 24 we purchased (not all from Amazon) we have 6 bad units ... Would we recommend Corsair as a brand, Yes!! but this particular PS has issues and I would say you should look elsewhere for a quality product."

    Enermax Revolution XTII 550w
    Ennek meg pont úgy működik a félpasszív módja, ahogy mondtam, hogy semmiképpen sem szeretném, hogy működjön: "Enermax's implementation of the semi-fanless mode is absolutely terrible. After putting a load on my system, enough to cause the fan to spin up, and then going back to idle the fan constantly turns on and off generating an extremely irritating noise. The fan does this constantly until I shutdown my computer and let the power supply cool off."

    Seasonic
    Ebből a márkából annak idején magam is visszavittem kettőt, hogy sípol, meg nyekereg (coil whine), és ahogy olvasom, ez még mindig előfordul. Ha valami idegessé tesz, akkor az a magasfrekvenciás sípolás.

    Bitfenix
    Erről végül is nem olvastam rosszakat, szóval ez akár még képbe is jöhetne.

    De amúgy, valószínűleg túlgondolom. Egyszerűen csak venni kéne egyet, aztán vagy jó lesz, vagy nem. :) Lehet inkább mégis maradok az 550W-os sima SuperFlower Leadex-nél. Spórolok egy tizest, és ez is jó lesz. Ha valami gond lenne mégis, akkor 14 napon belül elállok.

    A tanácsot amúgy köszönöm, magam is úgy gondoltam, hogy nyitott háznál az asztalra rakva használom egy napig, hogy lássam/halljam a tápot, hogy viselkedik.

    The Amiga, Born a Champion

Új hozzászólás Aktív témák