Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolee0307

    őstag

    Fura ez a coil whine jelenség. Elvileg amelyik eszköz csinálja azon van olyan elektromos bizbaz ami kelti a zajt, szóval vga esetén a vga problémás, nem a táp.

    Az én esetemben érdekes ez a Cw. Először furmarkkal teszteltem a karit, ott nem volt Cw. Majd játék, ahol eléggé hallható. Itt az fps tág határok között mozog 50-150 kb. Másik játéknál alig van, stabilabb az fps, alacsonyabb, mint a másik játéknál. Viszont itt a menüben zúg jobban. Heaven benchmark alatt nincs. Az a meglátásom, hogy fps-től függ, ami nem tudom mennyire van kapcsolatban az áramfelvétellel.

    Annó nekem egy codegen táppal zúgott egy geforce 6600, de az akkor is mikor nem volt terhelve.

    Visszatérve az RM650x-re, nálam csendes, eddig teszi a dolgát. Eddig még nem kapcsolt be a venti. Tudom nem mérés a szoftveres mérés, de pl hwinfo szerint a 12 V az 12.000, bios 11.980 V és nem ugrál. A többi fesznél is stabil. A kábeleket én betudtam hajtogatni, azzal nem volt gondom, igaz a plusz pci-e kábel tényleg zavaró, de kábel kötegelővel orvosolható.

    ///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\

Új hozzászólás Aktív témák