Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz arcitec #129645 üzenetére

    "Persze nézőpont kérdése."

    Annyira azért nem. :N

    Ha megnézed a vonatkozó fotót azon jól látható, hogy a "kondibumszli" miatt nem lehet csatlakoztatni.
    Ha olyan lenne a kábel, mint a Silverstone hosszabbító, akkor minden további nélkül ennél a kábelhossznál is lehetne csatlakoztatni, akármelyik kábelvezető nyíláson áthúzva, akármilyen pozícióba forgatva.

    Amúgy nagyon tutti ez a hosszabbító kábel. Nagyon megkedveltem ezt a megoldást.
    Minden tápegységet ilyen, egyesével harisnyázott kábellel kellene szerelni. Remekül hajlik, és nem törik meg a vezeték.

    A CPU csatlakozónál is jól jött volna, mert ugyebár azt a hossztengelye mentén 180°-kkal el kellett fordítanom, hogy rá tudjam csatlakoztatni, és még derékszögben meg is kellett hajtani, ahogyan a képen is látszik...

    Summa summarum: nagyon gyorsan felejtsék el a cégek ezeket a "kábelkondikat", aztán térjenek át egy könnyű, laza anyagú kábelek alkalmazására!

    Sok minden megváltozott azóta, hogy mindenkinek felső tápos, egyszerű számítógép háza volt, és azon belül kellett elvezetnie a kábeleket.

    Most már az ilyen megoldás az, amit nagyítóval kell keresni a házak között, és a dizájn és praktikum lettek a fő szempontok.

    Ideje lekövetnie a tápegység gyártóknak ezt, legalább ettől a közép kategóriától kezdve. Itt nem tétel, ha 5 dollárral drágább a végtermék a puha, hajlényony, harisnyázott kábelek miatt.

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák