- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kamuintro
csendes tag
Xfce manjarot használok, de a steamplay nem működik.
Kipróbáltam több linuxot, de csak a deepinen működött, de ott a függőleges szinkron nem ment az xorg-al,
tud valaki segíteni? Lehet az a baj hogy xfce-t használok nem kde vagy gnomeot?
Látom hogy másoknak sikerült, de nem tudom mit rontok el vagy mit kellene még telepíteni.
Stemen belül bétára állítottam és beállítottam az összes futtatható legyen, nvidia driver is fenn van, de elindítok egy windowsos játékot leszedi a kombatibilitáshoz szükséges fájl aztán megáll és nem szedi le a directX-et meg a többit, csak deepinen, de ott screen tearring miatt borzalmas volt. Aki tud segítsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs