- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
kikka80
tag
UP!
-
kikka80
tag
sziasztok!
nem akartam új topicot nyitni, ide teszem fel a kérdést:
van ez a kormyány, üzembehelyeztem, kalibráltam, látszólag minden ok, de egy idő után elállítótnak a kalibrálási értékek. pontossan elkezd nem kanyarodni. ez így elég idegesítő, nem akarok 5 percenként kalibrálni.
logitech driver van fenn, clear calibration util- t használtam, de az se segített...
ha valaki esetleg tudna segíteni, azt megköszönném. -
Gee
csendes tag
Köszi
Igazség szerint én az öcsémnek venném karácsonyra, de a force feedbackes sajnos már nem fér bele a keretbe. -
aga
tag
Én sem vennék még egyszer Force Feedback nélkülit. Kettő is tönkrement nem sokkal a gari lejárta után. Hiába a potméterek hamar tönkremennek. Öcsémnek lesz egy FF-es karácsonyra, úgyhogy még csak egyszer próbáltam ki, de jónak tűnik, bár először használtam FF-es kormányt. Viszont azt hiszem, ez a duplájába került, mint amit kinéztél.
-
wildrain
addikt
Nekem ilyenem van, és meg vagyok vele elégedve. Már lassan két éve használom és eddig semmi gondom nem volt vele. Nem egy nagy eresztés, van rajt két gomb, amit kényelmetlen elérni játék közben, de azokra nem teszek semmit, és kész. Az árát simán megéri, bár az enyém FF-es, amiről meg te beszélsz, az meg sima, így már azért meggondolandó. Bár én nem vennék FF nélkülit semmi pénzért, mert jelentősen csökkenti a játékélményt, de te tudod.
-
Gee
csendes tag
Sziasztok!
Gongolkozom, hogy veszek egy Logitech Wingman Formula GP kormányt.
Van valakinek tapasztalata ezzel a kormánnyal? Mennyire strapabíró? Érdemes megvenni bruttó 7500-ért (A gépbolton most akciósan annyi, ami elég barátinak tűnik nekem).
Köszi előre is a válaszokat.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Linux kezdőknek
- Zelda Játékok
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Le Mans Ultimate
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest