- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz EQMontoya #65753 üzenetére
nekem is hetente kell teletolnom a tankot .-)))
pontosabban sajnos 4 naponta ... ha egyik héten csütörtökön, akkor köv. héten már szerdán ...remélem a melegebb idő miatt már kibír egy tank egy hetet ....
(#65758) EQMontoya: nekem se lenne ennyi ... csak az a sok dugóban való araszolgatás ... mindig meg kell moccantani azt az 1 tonnát .-(
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Qru
MODERÁTOR
Tíz budapesti kereszteződés, ahol záporoznak az 50 ezres bírságok - [link]
mod:
lenko: Az baráti fogyi. Nekem most a vegyes nagy átlagom 8,3 (ebben minimális városozás van csak).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Dolby
senior tag
Sziasztok, első autó vásárlása előtt állok, így gondoltam benézek ide is. 1M környékén keresek autót ami heti szinten pár km-t menne csak, ezen felül évente 3-4 belföldi nyaralást kellene sikerrel teljesítenie, 3-5 személlyel. Olvasgatás után 2004 körüli Honda Jazzeket szemeltem ki, szombaton megyek pl ezt megnézni, de teljesen zöldfülű vagyok az autóvásárlás témában. Mit érdemes megnézni rajtuk azon túl hogy a látványos külső nyomokat azért észreveszem? Vásárlás előtt mindenképpen el tervezem vinni márkaszervizbe egy átvizsgálásra, de azért jó lenne tudni, hogy én mit tudok laikusként átnézni rajta ami alapján előzetesen szűrhetném a jelölteket. :-)
Köszi
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
lenko
aktív tag
válasz szőröscica #65743 üzenetére
200e km-ig ez sem nagy rizikófaktor, ha normálisan szervizelik/használják.
(#65759) Qru
Ha majd klímázni is kell, bár nem nagyon szoktam az biztos rányom 2-3 decit.
[ Szerkesztve ]
Az embereknek fáj az igazság!
-
BigBlackDog
veterán
A típus véleményem szerint nem rossz választás, az 1.4-es motor kell azért bele, ahogy másoktól hallom. Az autóvásárlásos, vagy a Hondás topikban talán találsz több infót is. Továbbá ajánlom ezt a -szerintem- hasznos irományt, illetve írtam a saját tapasztalataimról is.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
EQMontoya
veterán
Az a baj ezekkel, hogy itt egy alapvetően nem túl nagy motortérbe kell bezsúfolni egy méretes v6-ot, meg a hozzá tartozó váltót keresztbe, és ezek együtt azért tisztességes mennyiségű hőt is termelnek kis helyen összezárva.
Ennek az eredménye, hogy nagyobb futásteljesítmény esetén azért fellépnek mindenféle problémák (azt simán elhiszem, hogy 200-at azért különösebb gond nélkül elmegy), és ezekkel a problémákkal az a szívás, hogy a konstrukcióból fakadóan nehezen szerelhető az egész és a ritkaság miatt bontott dolgok se lesznek hozzá.6 hengeres motor alapvetően hosszába beépítésre való, legyen az sor6 vagy v6.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
nagyúr
Legutóbbi tankom fogyija 9.31 lett, persze ilyen tojáshéj-finomsággal kezelve a gázt 80%-ban M0-on, büszke is vagyok.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
lenko
aktív tag
válasz EQMontoya #65769 üzenetére
Nálam is akad benne hely, speciel nem félek attól, hogy leolvad a motor, még nálam van kb. 220-230e km-ig. Az R32-ben viszont nem sok van, az tényleg csak hobbi célra való, nem napi használatra.
(#65773) Jorus
Az összkerék rárak 1 litert tuti.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Speeedfire #65771 üzenetére
Igen, Outback, 3 literes, 6 hengeres boxer, állandó összkerékhajtás, automata váltó.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
lenko
aktív tag
válasz Speeedfire #65774 üzenetére
A nagyobb szívó motorok nem esznek sokat, autóúton/pályán, sebességet betartva.
Kevesebbet, mint 1.4-1.8 társaik, ahol nincs összkerék, esetleg max. automata.(#65775) EQMontoya
Annyi lesz benne mikor eladom, most van 165k.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
6,4 millión kezd az új Insignia?
-
Qru
MODERÁTOR
Az nagyon jó. Múltkor Lacinál járva beszélgettem egy szintén automata de Lega 3.0R tulajjal azt mondta M0-on ingázik nagyon kevés város így el van 10 alatt (9,5-et mondott konkrétan). Az sem rossz.
Nekem most a tiszta városim 10,72 lett de ebben csak nagyon minimális dugózás volt tehát a gyárilag megadott 11,7-es város fogyi abszolút reális.
#nincsbennetarcsi
-
lenko
aktív tag
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #65779 üzenetére
Városon kívül az enyém sem eszik sokat. Bp-München oda 7,5 haza 7,6 (gps szerint 120 km/h tempomattal) eddig ez volt a legjobb fogyim de közúton normálban is 8,5 körül elvan.
Jah és külön köszönet Jorusnak, általa ma megtudtam, hogy nem 170 hanem 173 lóerős a gépem.
#nincsbennetarcsi
-
barnam_
nagyúr
Nem tudom figyeltétek, vagy jártatok-e az M1-M7 be/kivezetőn, befelé eltörölték az 50-es táblát, tehát 100-80-70 van végig; kifelé pedig 70-80-100
-
-v-
addikt
válasz szőröscica #65779 üzenetére
És ennek most örülünk, vagy sokalljuk?
-
lenko
aktív tag
-
barnam_
nagyúr
válasz Speeedfire #65786 üzenetére
Igen, ahogy beérsz a városba, 50-es tábla meg felfestés volt. Aztán ha továbbhaladtál a le/felhajtótól, onnantól lehetett újra 70-el menni. Tényleg mák, hogy nem álltak ki oda a rendőrök pénzt beszedni, pedig sokan tejeltek volna.
-
Dolby
senior tag
válasz BigBlackDog #65762 üzenetére
+Qru,
köszi szépen, az autóvásárlásos topicba akartam írni, csak valószínűleg a sok nyitott ablak közül rosszat választottam :-D- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
-v-
addikt
válasz szőröscica #65787 üzenetére
Jó az, 70 literrel még én is elmennék kb. 500 km-t
-
EQMontoya
veterán
Jah, valahol megértem, nyilván meg lehet unni mindent.
90k lassan megvan, 137-tel hoztam el anno az autót.
Azért ha veszek mellé roadstert, akkor nyilván némileg csökkenni fog az éves futása, de most se megy többet 20-nál.
Automata egyelőre nem hiányzik annyira, ha egész nap városban szívnék dugóban, akkor vennék hibridet vagy méginkább robogót.Same rules apply!
-
kisza25
félisten
A párom kocsijába (golf4) akkor tankoltam amikor az i30-at kerestem (szeptember), telitankal adtam neki vissza, most kell neki tankolnia Jó sokat ment a télen
Vagy a Fócvágent tényleg nem kell tankolniEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
nagyúr
válasz Speeedfire #65774 üzenetére
És nem feltétlenül kell lendületből előzni. Itt a felvételen a BMW-s haver magyarázott tegnap vmit a lakásáról, amíg vissza nem váltott az automata (ez kb. 40-120, sima D-ben - a kamera nem feltétlenül adja vissza a reális sebességérzetet).
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
Nem adja vissza, ellenben lehet látni rajta, hogy halad rendesen.
Mondjuk nekem a hangja jobban bejön, mindig is tetszett a boxerek hangja. Porshe, Subi.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
BigBlackDog
veterán
válasz barnam_ #65783 üzenetére
Én mondjuk annak örülnék, ha bevezetnének valami időfüggő sebességkorlátozást az M1-M7 közös szakaszán. Igaz, csak Egér útig használom, de jó lenne szerintem, ha 21-22 óra után nem 100-as lenne a korlát egészen az M1-M7 elágazásig. Ráadásul nem egyszer a középső sávba már Budaörs előtt behelyezkedik az Érd felé menő lassújármű, így általában két sáv is 90-es tempóval halad. A belsőben meg jönnek a 120-140-es huszárok. Mondjuk csúcsidőben meg el tudnék képzelni akár 80-90 km/h-s sebességkorlátot is, legalább könnyítené a felhajtóknál történő besorolásokat a tömegben.
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
Üdv !
Tudna segíteni valaki? Budapestről mennék Bükfürdőre, hogyan járok a legjobban, milyen opciók vannak? Nem vagyok teljesen képben a szakasszal jelenleg főleg mióta bejött a fizetős rendszer.
Ha fizetni kell akkor mennyit?
Köszi!
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
BigBlackDog
veterán
válasz freelanced #65798 üzenetére
Személyautóval?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #65797 üzenetére
Tőlünk kulturáltabb országokban ez bevett szokás amúgy.
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs