- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akos1994
aktív tag
válasz minimumgame #65933 üzenetére
Ha a csomagtér izzőt babráltad akkor jó eséllyel a 4-es lesz az, a kormány alatti BSI biztosítékos táblában (Boot lighting):
De itt van a motortérben lévő tábla kiosztása, én is azt nézném először végig.(#65907) molnarpeter , (#65908) joamilestoné: Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Kakaduku
senior tag
Voltam ma a Szent helyen 10 óra körül. Volt ott akkor valaki? Sajnos nem találkoztam még innen senkivel, így nem ismertem fel senkit.
-
Magnum_
nagyúr
Tegnap mostam, de azert meg most sem vallalhatatlan
I humbly and respectfully decline™
-
pit stop
addikt
válasz Termi16 #65945 üzenetére
Dugó az van, de szerintem normálisan be lehet jutni. Ha nagyon áll a város, akkor pedig Kelenföldön (jelenleg ingyen) le lehet tenni autót, és lehet tovább metrózni. Szerintem jó, hogy több főút is van befelé, így ha az egyik elesik sem vagy meglőve és tudsz másfelé menni.
M0-nál pár éve emelték zajvédő falakat, azóta valamivel jobb. Nyilván van egy alapzaj, de szerintem nem több mint egy belváros.
Kintebb én nem mennék - pl. Biatorbágy ehhez képest halottra beáll reggeli és délutáni csúcsidőben.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mágus2 #65965 üzenetére
Azt ugye leirtam mar parszor, hogy Sosem lesz mar olyan, mint mielott belehajtott az a hulye a picsa tavaly nyar vegen.
De szeretnem, ha korbejarnad majd, amikor meghivlak kavezni (remelem, nincs elfelejtve).
Munez: bevallalod nekem, hogy lecsiszolod femig polirozas cimszo alatt, mint egy forumtarsnak? Es akkor te intezed az ujrafenyezest. Deal?
Sky: koszi!
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mágus2 #65968 üzenetére
Azt ugye leirtam mar parszor, hogy Sosem lesz mar olyan, mint mielott belehajtott az a hulye a picsa tavaly nyar vegen.
Erre nem reagálsz semmit, autó közeli emberként?
Szerintem egyetértesz ezzel, hogy amit a gyári technológia után újra kell fényezni, az sosem lesz 100%.I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mágus2 #65970 üzenetére
azon én is kiakadtam és külön jeleztem 2x, hogy NE felejtsék el azt is fúni....
ezért is (meg még egy dolog miatt is) írtam anno, amikor kész lett, hogy nem lett 100%-os (bizonyosan olvastad Te is)
viszont lenne egy kérdésem: ha kitakarítom a keréklemez mögött a dzsuvát elöl, érdemes befúni valami alvázvédős cuccal ott vékonyan, miután kiszáradt és úgy visszacsavarni a doblemezt?
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
2017-06-08-án 12 éves autóra, ha májusban elviszem vizsgáztatni, akkor mennyi időre adják meg a műszakit?
Tudtommal 2 év és ha lejárat előtt 30 napon belül, akkor 2019-06-08-ig lesz érvényes a következő időszakra?
Vagy már 10 év felett csak 1 évre adják?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nagyúr
Ma én is rendes voltam Szent!
Van itt a Veres Péteren a Maksi autómosó. Eddig mindig elmentem mellette, a Red Car Spa volt előnyben. Na de ma! Atom poros volt a kocsi, mondom kipróbálom, úgyis 5 percre van. És tök szépen, viasz után csepmentessel lecsapva foltmentesen szárad! Sokkal szebben, mint a Red Car-ban! Megvan az új kedvencMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Ace owner
addikt
Céges autót én is kiporszívoztam ma. Fél éve nem volt kb kitakarítva. Fél köbméter sódertől meg centis portól a műszerfalról sikerült megszabadulni..
Ez egyébként mennyire lehet vicces kisautó?
Galaxy Fold 4
-
FIREBLADE78
addikt
Nyiltvégűvel vásárolt céges autóval kapcsolatban tud valaki segíteni? Lenne pár kérdésem.
[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
barnam_
nagyúr
Nurburgring Nordschleife Crashes 1970 at Adenauer Forst
Törtek a vasak rendesen...
-
Kakaduku
senior tag
válasz Magnum_ #65959 üzenetére
Hirtelen felindulásból követtem el.
Arra lennék kíváncsi, hogy Szentendre felé a 11-esen a Pünkösfürdő utcai kereszteződésben van kamera ami a piroson áthajtást figyeli? Nem mintha én követtem volna el ilyet, hanem haverom kérdezte, mert elnézte az erős sárgát és rettentően érdekli és szégyenli magát.
Meg tudnátok nyugtatni, hogy nincs?
[ Szerkesztve ]
-
kaszaking
tag
Találtam egy rendszámot ma az utcán amit a helyi rendőrségen le is adtam. Az adataimat felvették. Fog zaklatni a rendőrség a továbbiakban vagy csak rutin eljárás az adatfelvétel és békén hagynak?
-
whiteman0524
aktív tag
Az eredetiségvizsgálatot bárhol el lehet végeztetni ugye? Mármint remélem nincs erre is valami hülye szabály, hogy csak a lakóhelyed környékén vagy ilyesmi.
-
HoaryFox
őstag
válasz whiteman0524 #65988 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Magnum_
nagyúr
válasz szőröscica #65992 üzenetére
Igen es 100as 200as ermevel megy egyebkent.
-
Magnum_
nagyúr
válasz szőröscica #65994 üzenetére
pénteken is eső lesz. gyere szombat reggel.
-
B-L-A-C-K
titán
Lenne egy olyan kérdésem, ha idén novemberben majd lejár a kötelezőm meg a cascom, megkötöm az évest ezekre újra, de a kocsit rá pár hónap múlva eladom, akkor buktam azt az egész pénzt amit kifizettem a kötelező+cascora, vagy visszakapom időarányosan? Vagy ha havi fizetést kérek ezekre, és miután eladom, bejelentem, nem kell tovább fizetnem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest