- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
K Norbi
addikt
Ezt nézzétek nem kicsit igényes a Ctek MXS-10 [link] 2 trafó grrrrrr
-
-
-
Jaffa75
őstag
Skillet Te voltál most a Tétényi úton..??
-
Snoop-y
veterán
-
-
golfvariant
aktív tag
Mol Green kártya esetén módosultak a kedvezmények:
15 Ft/liter kedvezmény bármely üzemanyag vásárlásakor a MOL Green autópályás törzskutakon*
10 Ft/liter kedvezmény a MOL Green teljes törzskúti hálózatában a MOL EVO NEO benzin és dízel prémium üzemanyagok árából
5 Ft/liter kedvezmény a 95-ös benzin, a Diesel és az XXL Diesel, valamint a MOL eco+ Autógáz és a CNG üzemanyagok árából az összes MOL Green törzskúton*Már csak 5Ft/l a kedvezmény a budget nyálak árából
Eddig mintha 10Ft lett volna nem?
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
válasz golfvariant #66965 üzenetére
Fuck yeah! Megyek és meg is igénylem.
Az Ön éves MOL Green Kártya megtakarítása 4800 Ft
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
BigBlackDog
veterán
válasz Speeedfire #66966 üzenetére
Járj messzebb tankolni, akkor több lesz a megtakarítás.
[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
Akkor már jobb a forensis, az 8 Ft/liter
-
BigBlackDog
veterán
Ma először sikerült meghallanom a szélzajt a Civicnél 140-es tempó mellett. M1-en kifelé, a Tópark felé vezető lehajtó előtt lett egy plusz sáv még régebben, tegnapelőtt pedig meg is nyitották. Na ott olyan finom a burkolat, hogy nem vettem észre kerekek felől jövő gördülési zajt (cserébe viszont hajóeffekt van bőven, hullámzik az egész kocsi). Olyan csöndes aszfaltfelületet még nem
láttamhallottam, menyugatóan csendes volt a beltér azon a 700-800 méteren.[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
válasz BigBlackDog #66967 üzenetére
Lehet azt kellene, elmegyek hetente B.csabára tankolni egy ötösért, de már csak akkor mikor Veszprémbe értem.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
K Norbi
addikt
Ebből a klipből [link] ismerős a fehér RS Fóka Még a passat is
-
vendingo
veterán
Hali. Az mennyire gáz, ha nem kötik le az akkut rezoncső cserekor? Anyukám mire hazaért a szerelőtől, 10x állt le a kocsi, a műszerfal meg karácsonyfa fényekben izzik. Tuti nem kötötték le, mert nem kért kódot a rádió.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
tboldi
nagyúr
Ma nem volt egy TT sem.
-
Jaffa75
őstag
válasz BigBlackDog #66961 üzenetére
Legyorsultam, mint a pinty... ja, ő állt a belsőben sorban, én meg a küllőben leléptem...
-
Skillet
addikt
válasz vendingo #66972 üzenetére
Már nem szokták lekötni hegesztésnél, ráraknak valami biszbaszt... de ugyanaz a lényege, ugyanazt a célt szolgálja.
Valami biztos megkotlott, gondolom az ecu kapott egy pofont. Meg még ki tudja mi. A baj nem kicsi... szerintem. Hát, szar ügy.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
barnam_
nagyúr
válasz Peter.70 #66968 üzenetére
Nem tudod, hogy a Forensis-nél van-e forgalomtól függő kedvezmény?
A netrisk-es kártya már így működik:
Az aktuális 10 Ft/liter, illetve a 9 Ft/liter kedvezmény 2017. március 31-ig érhető el. FONTOS: A kártya egész évben kedvezményt biztosít, melynek mértéke negyedévente, az előző negyedév fogyasztása alapján kerül meghatározásra.
Tehát ha jól értem 3 hónap múlva küldenek elszámolót, és akkor majd kiderül mennyit adnak. Nekem ez nem szimpi... -
-
barnam_
nagyúr
válasz Peter.70 #66979 üzenetére
Nézem az ASZF-et, de nem látok ilyesmi kitételt.
Amúgy a foresis-es is green kártya, tehát a vásárlás után kapod a kedvezményt forintban, amit ugyancsak a kártyával tudsz felhasználni.De most beléptem a MOL-os virtuális kártya központba, látszik hogy a múlt heti tankolás után is megkaptam a visszajárót. Így már kemény 1 ezrest megspóroltam két tankolás alatt!
-
aero.
veterán
Focvis, mi a rendszamod? Lattam ma egy kormolo fekete ttid-t.
-
Jaffa75
őstag
válasz szőröscica #66986 üzenetére
mert neki fekete a rendszáma??
-
Magnum_
nagyúr
kellemes reggeli olvasást kívánok
ez a felni csodás (csak magasfényű ezüstben kellene), a piros kárpit nem adja, bármilyen más színben kb oké lenne, a többi hibátlan.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
BigBlackDog
veterán
válasz Magnum_ #66988 üzenetére
Elvitték a Jettát és megvan a következő választott? Mondjuk fotózás előtt igazán lemoshatták volna.
A felni nekem is bejön, a fényezés-szín-forma érdekes, de más színben szerintem még jobb lenne, a piros belsőt én kihagynám a buliból. A belső "tablet" elhelyezése is tetszetős lett számomra.
Brake-by-wire - Na passzameg, ilyen is van már egy Alfában?
[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
-
tboldi
nagyúr
válasz z123456789 #66991 üzenetére
Azt a Celicát mintha már láttam volna élőben is.
-
Magnum_
nagyúr
válasz brumi1024 #66993 üzenetére
nekem ammá' túl sportos lenne, antracit színben, Ennek a fellának jól állna az ezüst, még feltűnőbb lenne, de elegáns maradna
többiben egyetértek.
ez a váltó is jöhetne, én nem nagyon toszogatnám, max nagy ritkán. beba D-be és guruljon csak.
milyen olajjal jöhet ki ez a motor gyárilag?I humbly and respectfully decline™
-
tboldi
nagyúr
válasz z123456789 #66996 üzenetére
Lehet, sőt, valószínű, hogy inkább feketében. A felni és hogy Celicán van, az mindenképp ismerős.
szerk.: A tulajt nem ismerem személyesen, de a Szeméttelep nevű FB csoportban szoktam látni.
[ Szerkesztve ]
-
426os
őstag
válasz BigBlackDog #66989 üzenetére
Brake-by-wire:
Kis olvasmány, ha valakit érdekel az Alfában (és hamarosan több autóban is) használt technika [link] Azért nem csak potméter van ott.[ Szerkesztve ]
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal