-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
válasz tboldi #284503 üzenetére
nekem korabban is volt, hogy (a 2004-es) Jazz-en 180-200km utan kezdett mutato lefele menni - altalaban azert inkabb 80-90 km utan
most legutobb 260km utan indult lefele - es a tankolasi mennyisegböl ilyesmit is gondoltam a tankolt literek + megtett km-ekböl szamitott fogyi es BC altal mutatott fogyik elterese miatt (nagy atlagban 0.2 l/100km-rel kevesebb a BC, de itt most joval nagyobb külöbseg volt => vagy becsapott volna a kut vagy ez a "tultöltés" = szokasosnal tovabb, több beletöltése)
-
félisten
válasz tboldi #284500 üzenetére
Eléggé jól bírja azért szuflával szerintem, én sem töltöm minden alkalommal ha csak épp ránézek.
Meg mellég USB-C-s töltő, dokkolóról töltöm hamar meg is van vele. Magától nem igazán merül, van amikor hónapokig nem töltöm, de ha megyek messzebb vele akkor simán rátöltök.
-
tboldi
nagyúr
Ja, nálam jellemzően 120-140 km után kezdett fogyást mutatni (2006-os big blockos).
Bezzeg a MiTo! 30-40 km után már lekonyul a mutató.Ja, és épp az előbb fizettem ki a drága fotómat.
Remélem, nem lesz újabb, mert ma műveltem olyat, amire nem vagyok büszke.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #284514 üzenetére
Most van egy Xiamiau zsebbikám, egy éve vettem kb., most már ideje lenne tölteni talán.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #284489 üzenetére
Amúgy ez milyen gáz.
Ameddig az embernek nem volt lehetősége máshol fújni, vagy mással fújni addig karban voltak tartva ezek a kutakon.
Amióta lehet kapni ilyen akkus kompresszorokat minden sarkon azóta leromlott a kutakon minden...⭐ Stella
-
kisza25
félisten
válasz polonic #284490 üzenetére
Igen, nekem a tulaj még aznap lejelentette, az meg is jelent, az eredet vizsgánál nem került be km, viszont mikor átirattam bekerült még egyszer az eladáskori.
Szerintem 15 munkanap, azon talán nincsen túl🤔
De próbáld meg újra lejelenteni, ha te jelentetted, onnan az Ő saraEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
félisten
válasz radi8tor #284517 üzenetére
Az a baj sokszor az emberek teszik tönkre és úgy tudom nem olcsó cuccokról beszélünk.
Volt már amikor én szóltam rá a mellettem levőre, hogy ne rángassa az egészet, forduljon meg az autóval ha nem ér körbe a cső, mert így a következő nem tudja majd használni. Helyette rángatta, kerék alatt húzta át, feszült minden.
Kerékpáros fújást amúgy a MOL biztosít sok helyen.
-
kisza25
félisten
válasz szabonagyur #284514 üzenetére
Nekem van 2db szivargyújtós kompresszor
A bicajokat is azzal szoktam felfújni. Az autót viszont sokszor a kúton, mert úgy kénylemesebb.
Bboglár Shell kúton működikEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
macilaci78
nagyúr
válasz dellfanboy #284494 üzenetére
Eladtuk a Passatot, másnap bejelentettük és az akkori dátummal volt fent óraállás rögzítve, ami az adásvételi szerződésben szerepelt. Fotó nem volt.
Az új tulaj 1 hónappal később kapott felszólítást a kormányablakból, hogy lesz szíves átírni.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz cappa72 #284495 üzenetére
Igen. Nekem is van. Bringához, robogóhoz és kocsihoz is használom. Persze nincs olyan gyors, mint a 20 literes kompresszorom, de a 1→3 bar nyomást 2 percen belül megold a 195/65R15 kerékben.
A könyve szerint kb 30-40 perc üzemidő van az akkuban, a gumicső pedig melegszik a nyomás hatására.szabonagyur: én 1,5 bárral szoktam elrakni a szezonon kívüli kereket. Cseréig mindben megvolt ugyanez a nyomás.
tboldi: használni kell és akkor töltöd. A kocsiban van szivargyújtótöltő és kábel is. Type-C kell neki, mint a telefonnak.
Töltés közben nem szabad használni, nem mintha elérne a töltőkábel a kerékig.kisza25: nem szeretem a szivargyújtós verziót, mert az helyhez köti.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
K Norbi
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz barnam_ #284522 üzenetére
Családias de 3100 kútjuk szerte Európában ( [link]). Shell-nél is mindig oda jön a mandró, hogy tankol de elhajtom (haverom dízel CR-V-jét ott tankolták tele 95-össel anno). Itt viszont nem szeretik ha elhajtod őket.
Nincs, kb 4 töltő helyre jut 1 ember.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
macilaci78
nagyúr
válasz K Norbi #284526 üzenetére
Nem hiszem el, hogy egy M5-ből sleepert csináltak!
És nem mellékesen sokkal többet el fog menni ez a motor, mint egy gyári új!
- Hát nem tudom, én valahogy olyan üzemórásnak tartom ezeket az épített motorkat, ha arra vannak használva, amire építették őket.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Vismajor01
addikt
Uj szeker
Ah puruttya dízel, es az ulest manuálisan kell hatratolni, megy is eladásra
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
barnam_
nagyúr
válasz Vismajor01 #284531 üzenetére
Végre valami normális autó!
Multibeam kellene bele, az nagyon jó.
Viszont 120k km nagyon kevés egy dízel Mercihez képest. -
macilaci78
nagyúr
válasz Vismajor01 #284534 üzenetére
Ózongenerátor?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
brumi1024
veterán
válasz szőröscica #284532 üzenetére
Vagy nem 60 ezret futott.
-
félisten
válasz macilaci78 #284525 üzenetére
1,5? Nem kevés az. Én pont azt olvastam, hogy picivel legyen többel elrakva, mint ahogy fut.
-
félisten
-
Alusky
aktív tag
válasz szabonagyur #284539 üzenetére
Garázsba rakottnál nem fontos, a pótkerékbe kell túlfújni, mert mire szükség van rá addigra marad benne 1 bar jellemzően.
Érdemes őket azonosra fújni meg megjegyezni és akkor látszik fél év után felszerelésnél, hogy melyik lassú defektes.Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
-
tboldi
nagyúr
válasz Vismajor01 #284531 üzenetére
👍
Lexusszal mi a helyzet? Nem találtál felnikupakot, ezért meg is válsz tőle?
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz Vismajor01 #284534 üzenetére
Kár a cigiszagért, ózonnal és sok szellőztetéssel szerintem kijöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- Philips LCD és LED TV-k
- Öregszem
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.