- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-szabi- #7676 üzenetére
Én értettem, miért mondod, de lev258 ft is a legegyszerűbb megoldást javasolta arra az esetre, ha van netkapcsolat! Ha valaki úgy kérdez, hogy kapott egy gépet telepitésre, akkor valószínűleg nem mezei home user-t feltételezünk a kérdező mögött.
Ezért a parancs lett a javaslat, ilyenkor mindig megvan a kellő affinitás hozzá.
Ha ezek közül bármelyik hiányzott volna sosem oldom meg egyedül a problémát.
Csak halkan kérdem, Windows-zal vagy Mac-kel könnyebben megoldottad volna a problémát?
Van persze olyan Linux változat is, ami letöltve DVD-re, tuti, hogy tartalmazta volna a szükséged firmware-eket, például itt ez a 3 DVD-s Debian, bár annál is fel kellett volna készülni előre a non-free firmware-ek szükségességére, van ilyen változata is egyébként. Gyorsabban nem végeztél volna a Debiannal sem.
2017-ben a lehető legkönnyebb/legoptimálisabb megoldást választottad szerintem! Egy újabb gépre persze felment volna negyedóra alatt és gyors lenne, mint a veszett fene, itt a bizonyíték a hsz alján.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest