Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Watt25

    veterán

    válasz Pötya30 #95198 üzenetére

    Felvétel szempontjából nincsen nagy eltérés a tévék között. Az alapszabályok:
    Ha a tévé ki van kapcsolva, akkor nem tud felvenni. Hiszen ki van kapcsolva... :) Ellenben, ha rögzítés közben megnyomod a kikapcsoló gombot, akkor úgy csinál a tévé, mintha kikapcsolna, de csak leveszi a képet és a hangot, a rögzítés megy tovább a beállított időpontig. Emellett természetesen az előre időzített felvétel esetén a megadott időpontban "láthatatlanul" bekapcsol, rögzíti a műsort, majd kikapcsol.
    Az egy tuneres tévék esetén nem lehet más csatornát nézni, mint amit rögzítesz, ellenben a mai tévékkel megteheted, hogy másik bemenetre kapcsolsz, miközben rögzít. (TimeShift is megy miközben mondjuk HDMI-n nézel Blu-ray-t. Vagyis utána vissza tudod nézni annak a csatornának a műsorát (másfél óráig visszamenőleg), ami ki volt választva, mielőtt átváltottál HDMI bemenetre.)
    Kábeles UPC esetén Mediacard nélkül is érdemes lehet egy koax osztót berakni a box elé és a tévéhez is elvezetni a koax-ot, mert huszonakárhány csatorna kódolatlanul bejön. (Így minden ilyen funkcióját kitesztelheted a saját tévédnek. Gyors teszthez egyszerűen csak dugd át a box-ból a koax kábelt a tévébe és hangold be a csatornákat a tévével..)

    [ Szerkesztve ]

    Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

Új hozzászólás Aktív témák