- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
törölt tag
Szia!!!
Van egy ugymond olaj ami sem áramot és nem is párolog és még nem is büdös!!!
trafó olaj.
Egy haveromnak van egy akváriuma és abba nem halacskák uszkálnak hanem szgép!!!
Látványos az tuti!!! -
metox
csendes tag
Szerintem is lelakkozni a leg jobb ötlet, de ha semmi képpen nem akarod, akkor valami szilikonolajat kéne kerítened, ennek kicsi a viszkozitása van amelyik úgy folyik mint a víz, egyáltalán nem vezet, teljesen átlátszó, szinte nulla a tenziója szbahőmérsékleten (10 év alatt párolog kb el egy csepp), és nem is korrozív, valamint nem old semmit a gépben. Egy hátránya, hogy nintcsen a sarki boltba :)
-
TexT-BoY
addikt
srác Apokit gyanta:)
csinált is egy ilyet Viktor (nemtommelyik:D)
a cpu hűtő borda toronymagasan kiált és az lazánysan vizel érintkezett a lap meg bevolt vona apikt gyantával -
vtechun
veterán
válasz
Adrian Mole #20 üzenetére
szerinted a szén-tetraklorid nem párolog? minden folyadék párolog... és igen mérgező is mármint ez...
-
Creexie
csendes tag
Ez a bemeritős buli akváriumba ugy van, hogy előtte a cuccost lakkba vagy valamiféle mügyantába mártják.Ez megszárad rajta, utána akármibe bele tudod ereszteni, nem lesz a folyadékkal kapcsolatban a gép.
Vinyót nem szabad, mert van rajta egy pici luk a belső légnyomás kiengedésére asszem. -
Adrian Mole
senior tag
válasz
Adrian Mole #23 üzenetére
Bocs,én vagyok a hülye, ez valami folyamat-manual...
Meg eszembe jutott, hogy szaga is van, jujj, nagyon kínos :B
[Szerkesztve] -
DaSilva
senior tag
válasz
Adrian Mole #20 üzenetére
mi az, hogy nem párolog :))
minden párolog, csak van ami többé, meg van ami kevésbbé. a higanynak tuti, hogy a széntetrakloridénál is sokkal alacsonyabb a tenziója, attól azért még meghülyültek a kezdő világítótornyosok. -
neduddki
nagyúr
HI!
Hat mr oleg regen lattma egy szep naf femkad feltoltve trafoolajjal es belpakolva az komplett cucc, csakmikor garba kelelt visszavinni az alaplapot a tulaj napogik szaritotta de meg mindig kicsoppen tionn onna az olaj es kisse furan nesztek ra:- )))
De szeritnem errol mar beszelgettunk regebben ott nehanuyan mintha tapasztalataiokat is elmondtak volna....
udv
neduddki -
DaSilva
senior tag
válasz
Adrian Mole #18 üzenetére
nagyon sűrű, bizonyos műanyagokat szétcsesz, és a gőze hát khm. karcinogén.
-
Adrian Mole
senior tag
Széntetraklorid? Elvileg inert (mondjuk műanyagot lehet,hogy oldja :B , de szigetelő, nem párolog. Mondjuk fajhőjét nem tudom,mekkora...
-
athe
tag
Akváriumos megoldásról valamelyik modder oldalon volt info. A lényeg olyasmi volt hogy az alkatrészeket lefujták lakkal, igy a viz nem ért hozzá. Persze ettől sztem csak jobban fog melegedni az egész meg kitudja meddig tart az a lakkréteg:)
-
Goose-T
veterán
Egyszer egy régi CompFair-en (95-ben talán?) láttam egy akváriumot tele vízzel és halakkal, amelyek mellet volt egy monitor és egy működő alaplap is benne. Nem tudom, milyen folyadék volt, de tutira szigetelő volt, ki is lehetett próbálni, a billentyűzet és az egér kint volt.
-
DaSilva
senior tag
''Ennek nagyobb a viszkozitása, magyarul jobban folyik, ''
fordítva.
és nem a tömítésekkel lesz gondban, hanem azzal, hogy a szigetelés mellett még tudnia kell ezeket is: nem korrozív, nem gyúlékony, nem mérgező, nem illékony, nem drága. Ezekből már az elsőn el fog bukni, mert egy számítógépben benne van a periódusos rendszer fele. -
-
-
Persze csak addig lesz desztillált a víz, amíg bele nem önti a gépbe, és ki nem oldja a megfelelő anyagokat, és már vezeti is az áramot...
Transzformátor olaj.
(persze attól eltekintve, hogy elég hülye ötlet, és kivitelezhetetlen is. Elképzelem, hogy kiadja a CD-t a gép, és kilök vlele fél liter olajat a padlóra :D ) -
Warlock_42
senior tag
Ráadásul van olyan anyag amit megtámad az olaj.. talán valamelyik műanyag? :F
Tudtommal a desztilált víznek meg elég egy pici szennyeződés és vezetni kezd.
[Szerkesztve] -
Ati9500
senior tag
olaj
-
nbk
aktív tag
Hülye dolog jutott eszembe...
mi lenne, ha teljesen leszigetleném a házam, kivenném a ventiket belőle és feltölteném folyadékkal az egész gépet... extra folyadékhűtés...
persze házon kivül lenne hőleadó felület és keringetve lenne a házban a folyadék...
Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest