Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • beloadjoker

    őstag

    Win 8.1-et nem tudtam feldobni sehogy lehet hogy ez egy kiherélt win8.1volt semmi illesztővel vagy nemtudom neten találtam egy drivert az ssdhez /?! ami elég fura nem tudtam hogy ehhez is kell és abban sem vagyok biztos hohgy ez valóban az volt na m1..../ de azzal sem volt jó hozzáteszem a 8.1 telepítő 2.66gb volt. mindenesetre a win8al amiben integrált frissítések is voltak semmi baja nem volt felment szépen, minden fasza csak dualboot és kali még mindig nem megy :/ na de be lett ígérve a segítség egyik fórumtárstól, remélem sikerül minden :)
    a géppel sebesség terén meg vagyok elégedve szerintem szépen is szólnak a hangszórók kimondottan, a törlés és az enter nyikorgása viszont elég sokszor idegesít bár ez csak bizonyos szögben való lenyomáskor jelentkezik nem állandó, a port rettenetesen gyűjti a készülék ahogy az ujjlenyomatokat is.
    annyit viszont még kérnék valakitől hogy egy cikket vagy valami leírást linkeljen már nekem az efi uefi meg minden elmebajról amit a biosban találhatok :D nekem eddig egy full integrált alkatrészes laposom volt "normális/alap/" bios menüvel amiben nem voltak ilyen szépségek és minden rendszert fel tudtam rá rakni gond nélkül bármilyen linuxot vagy win-t erre nem megy, gondolom csak béna vagyok de majd csak belejövök.

    szép estét mindenkinek !

    *hozzáteszem múltkor volt rajta ubuntu azt is csak másodszorra tudtam feltenni, kali pedig telepítés felénél leáll.... vicces :U
    ja és ubuntu mikor bebootol akkor nulla alapból a fényerő :D olyan mintha fekete lenne a képernyő, szóval ha nem nyomjuk az fn és a fel nyilat akkor azt hihetjük hogy nem bootol be :)

    [ Szerkesztve ]

    Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb

Új hozzászólás Aktív témák